Teşekkür ederim cnm 1 ay sürüyor botoxu tam etki etmesi umarım tamamen kurtuluruz...Ben de yeni botox yaptiedim ama henuz tam etkilerini gormedim zamani varmis bunun icin,aynen dediginiz gibi hayat boyu dikkat etmemiz gerekiyor, bana da doktor bu sorunu cozmelisin dedi hatta çalışma hayatın yoksa da bu daha iyi dedi,saglikli gebelikler, iyi haberlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim cnm 1 ay sürüyor botoxu tam etki etmesi umarım tamamen kurtuluruz...
Bir dönem çok sıkıntı oldu oturamamadim ama uzun sürdürme dr gir ve bu İşi hallet ameliyat kimi zaman işe yarıyor ama işin püf noktası yeme düzeni başka çare yok beni suan bir bebeğim oldu dr demir ilacı verdi çıkışta sıkıntı yok ama ameliyat şart gibi çünkü iki tane ele gelen meme var ve dokununca acıyor dediğim gibi yemek düzeni şart.Yelser bilgilendirmelerin inan bir çok kişinin işine yarıyordur. Teşekkürler... Bende aynen senin gibi iki sene önce botoks yaptırdım. Ama benim botoksum amliyat gibi oldu. Narkoz verdi doktor bana dediki hem botoks yaparım hemde ordaki yarayı temizlemiş oluruz dedi. Neyse botoksla biraz rahatladım ama botoksun etkisi bitince yine en başa dönmesemde kötüleşti. Sonra sizinde anlattıklarınız gibi yeme düzeni oluşturdum kendime. İşte posalı yiyeceklerle beslenmek gibi. Birde ben dicetel diye bi dışkı yumuşatıcı hapın çok faydasını gördüm. Bunuda saolsun doktor en son akıl ettti. Neyse bu kış benim fissür tekrar hortladı. Ama bu sefer farklı. Ben kakamı yaparken sorun yaşamıyorum. Yani yaparken hiç acımıyo. Çok rahat. Ama orası normalde okadar acıyoki. Sanki popo deliğimin hemen ağzında çok kötü bi yara var. Ve bu yara deliğe çok yakın olduğundan ben oturamıyorum. Baya bildiğin oturamıyorum. Yani hissettiğim bu. Geçen sene de hortlamıştı yine kışın ankara ya gittim. Orda başka bi cerraha göründüm. Adam senin yaran falan yok. Acıyan ordaki bi kas dedi. Yani demek istediğim siz oturabiliyormusunuz ?? Ben işten ayrıldım. Ayrılmamın bi sebebide oturamadığımdandı. Masa başıydı işim. Acayip acı çekiyorum düz oturunca. Sadece yan falan oturuyorum şimdi evde. Şekilden şekile giriyorum. Umarım yazın geçer diye bekliyorum. Soğuktan olduğunu düşünmek istiyorum. Sizin oturmanızda bi problem var mı? Ameliyat olan arkadaşlar ameliyati olsam işe yarar mı sizce?
Hayırlı uğurlu olsun yelser. Bebeğine çok sevindim. Ama ameliyatın gerçekten çözüm olcanı bilsem bende olcam ama sanmıyorum. Orası dışkı hiç sert olmadığı halde çok acıyo ben artık pantolonu bile zor giyer oldum. Ameliyat olursan haber ver. Allah yardımcımız olsun.Bir dönem çok sıkıntı oldu oturamamadim ama uzun sürdürme dr gir ve bu İşi hallet ameliyat kimi zaman işe yarıyor ama işin püf noktası yeme düzeni başka çare yok beni suan bir bebeğim oldu dr demir ilacı verdi çıkışta sıkıntı yok ama ameliyat şart gibi çünkü iki tane ele gelen meme var ve dokununca acıyor dediğim gibi yemek düzeni şart.
Bir dönem çok sıkıntı oldu oturamamadim ama uzun sürdürme dr gir ve bu İşi hallet ameliyat kimi zaman işe yarıyor ama işin püf noktası yeme düzeni başka çare yok beni suan bir bebeğim oldu dr demir ilacı verdi çıkışta sıkıntı yok ama ameliyat şart gibi çünkü iki tane ele gelen meme var ve dokununca acıyor dediğim gibi yemek düzeni şart.
Bir dönem çok sıkıntı oldu oturamamadim ama uzun sürdürme dr gir ve bu İşi hallet ameliyat kimi zaman işe yarıyor ama işin püf noktası yeme düzeni başka çare yok beni suan bir bebeğim oldu dr demir ilacı verdi çıkışta sıkıntı yok ama ameliyat şart gibi çünkü iki tane ele gelen meme var ve dokununca acıyor dediğim gibi yemek düzeni şart.
2 ay ama belirttiğim yan etkiden dolayı bazen birkaç gün aksatarak 2 ayı tamamaladımLady8 ne kadar süre ile kullandın bu kremi?
Benim de 5-6 gün iyi gitti sonra yine sert dışkıdan dolayı kanadı Kullanmaya devam ediyorum bakalım nolcak. 2 ayda hiç düzelme olmadı mı? Miktarı çok kullanmış olabilir misiniz? Bende ilk zamanlarda ağrı yaptı en fazla 5 dk sürüyordu.2 ay ama belirttiğim yan etkiden dolayı bazen birkaç gün aksatarak 2 ayı tamamaladım
ilaçlar bir yere kadar etki edebiliyor ben de denedim ama ilaçla olmayınca iyi bir doktor buldum ve ona tedavi oldum. ameliyatsız bir yöntemdi. herkese de öneririm. fissür çekilecek dert değil gerçekten. bunca zaman gitmediğime pişman oldum. şimdi çok rahatımİlacin kutusunda bi ölçü çizgisi vardı hatırladığım kadarıyla, ona gore kullandım iyileşme gormedim
ilaçlar bir yere kadar etki edebiliyor ben de denedim ama ilaçla olmayınca iyi bir doktor buldum ve ona tedavi oldum. ameliyatsız bir yöntemdi. herkese de öneririm. fissür çekilecek dert değil gerçekten. bunca zaman gitmediğime pişman oldum. şimdi çok rahatım