Anal fissür Ve Botox tedavisi

nese k sicak suya girdikten sonra neyle kuruluyorsun benim hala pisik sorunum gecmedi simdi regl oldum kasintim artti hangi peceteyle kuruluyorsun acaba pecete yapiyo olabilirmi dokunarak peceteyle kuruluyorum ama hem vajinam hem makatimin etrafi tahris olmus peceteler tahris tapiyo olabilirmi
Selam peçete değil makyaj pamuğuyla ve zeytinyağıla kurula comeroglu demişti çok faydasını gördüm gerekirse hep yanında taşı ,tam anlamıyla geçmiyor konu sahibi benim hep dikkat etmek zorundayım şimdi hamileyim ki hosaf siz günün geçmiyor şükür çok sıkıntı yok ama iki gün İçmedım yine tahriş oldu Allah yardımcımız olsun

evet ben zeytinyağının çok faydasını gördüm ama tekrar hatırlatmak isterim ki dışkılama öncesinde pamuk yardımı ile bölgeye sürülmeli, dışkılama sonrasında da temizlik gene pamuk yardımıyla zeytinyağı ile yapılmalı. evinizde kolay ama dışarısı ya da tatiller için de yanınızda taşıyın, sakın atlamayın. tuvalet kağıtları florayı bozduğu için fissür olmayanlara da bu rahatsızlığa neden olabilir diye doktorların ağzından duydum.
allah şifa versin,

arkadaslar ben botox yaptirdim ama diskim bitaz yumusak siz neler yiyordunuz oglen aksam sebze corbasi sakata bulgur nohut sabah kahvaltisinda musli yulad wzmesi gevrwk karistirip yiyoeum ara ogunlerde komposto icoyorum kefir proniyotik yiyorum armut elma yiyorum zeytinyagi 1 kasik iciyorum bunlar disinda baska bir sey yemiyom cay olarakta papatya ihlamur kiraz sapi iciyorum iyimi sizce bu diyet sizler nasil diyet uyguluyprdunuz yanlis birsey uyguluyormuyim suda iciyorum 2litre doktorum krpekki makarna kepekli pilav tuket dedi sizce iyimi

diyetinizde kullandığınız her yiyecek bağırsakları çalıştıracak yiyecekler yalnız sizi yanlış yönlendirmek istememekle birlikte kefir ve probiyotiklerin bazı bünyelerde ishale neden olduğunu, bizim için de ishalin sakıncalı olduğunu hatırlatmak isterim. kefir ve probiyotikler son derece faydalı olmakla birlikte ishale neden oluyorsa daha az tüketilmesi gereken besinlerdir.

aroadaslar botoxdan dolayi sanki hissetmiyom makati hep ikiniyom gubi birde ordaki skin tag buyumus gibi sizde ee boyle oldumu yaptirdiginixda her gun tuvalete cikiyormuydunuz bugun tuvalete cikmadim moralim bozuldu her gun cikmaj gereklimi jabiz olmamak icin cok agrim yok ama tuhaf makatim

aroadaslar botoxdan dolayi sanki hissetmiyom makati hep ikiniyom gubi birde ordaki skin tag buyumus gibi sizde ee boyle oldumu yaptirdiginixda her gun tuvalete cikiyormuydunuz bugun tuvalete cikmadim moralim bozuldu her gun cikmaj gereklimi jabiz olmamak icin cok agrim yok ama tuhaf makatim
Ben hergün çıkıyorum ama bazen sıkıntı oluyor gün geçiyor stress yapma, ılık suya otur 5dk sonra wc 5dk bekle baktın olmadı uzun uzun oturma yediklerin iyi bence pırasada ye sık sık sebzede cok önemli yumuşak tutuyor. Botox 1 ayda tam rahatlatiyor ondan sonrası daha önemli düzene oturtmak için 6 ayin var yaranın iyileştirmek için dengeli beslenmeyi öğrenmezsen benim gibi arada kaytarirsan sıkıntı cekiyorsun

ya ben bir turlu kabizligimi duzenleyemiyorum biri yardim etsin arkadaslar ne yapsam ne etsem gene ikiniyorum acaba hep lifli beslendigim icinmi kabiz oluyorum siz hep lifli seylermi tuketiyordunu ben lifsiz hic birsey tuketmiyorum ondan olabilirmi acava kabizligum bazen civik bazen kabiz oluyorum sizler ne yiyordunuz sabah oglen aksam ne tiluketiyorsunuz hep lifli seylermi tuketiyorsunuz mesela aksam yemeklerinde ne yiyordunuz sebze corbasi salata bulgur nohut tuketiyorum hic bir sekilde lifsiz seyler yemiyorum ne et balik hic birsey ondan olabilirmi kepwkli makarna yada kepekli pilav tuketwn varmi kisaca ne yiyordunuz oglen ve ajsam yemeklerinde ne olur biriniz yardim edin gene zor diskiladim gene yirttim boyke giderse botox bosuna olmus olucam iyilesemicem makarna pilav et sut urrunleri balik yumurta beyaz ekmegi tuketmiyormuydunuz

ben kendi adıma makarna, pilav ve beyaz ekmek tüketmemenizi öneririm. bunun yanı sıra daha önce buraya da yazdığım ve hemeroid ya da fissür hastalarının dışkılamasını kolaylaştıran bir yöntem daha var. her öğün öncesi aç karnına dereotu yemek! 1 tutam dereotunu (2-3 sap) yemeklerden 15 dk. önce yerseniz rahatladığınızı farkedeceksiniz. yer elması da bunun için güzel bir besindir. yatmadan önce de biraz yer elması yer öyle yatarsınız. inanılmaz bir rahatlık sağlıyor...

comeroglu zaten dereotunu kullaniyorum kompostolar kefir probiotik sebze corbalati salata elma armut bunlari cok tuketiyorum ama diskilamiyorum tuvaletim var ama ikinmam geriyor bendw gitmedim tuvaletw sabahmi diskilamak gerek duzen icin kepekli makarna pilav tuketummi yoksa gerek yokmu cok ikiniyorum yer elmasinida bulamadim yarin buyuk marketlere gidicem bulunmuyo burda pek duzenim yok ya onlen 2 3 te cikiyom yada aksam ama sabah hic diskilamadim tuvaletim var ama cikamiyom doktirum sadece lifli seyler tuketme demisti lifsiz de tukett dedi sizce dogrumu lifli lifsiz seyleri esit ye dedi ama ben korkuyorum lifsiz seyler hic bir sey yemiyorum dogrumu yapiyorum

bu konuda doktorunuzun söylediği önemlidir, uzman olarak lifli ve lifsiz beslenmenizi önerdiyse dinleyin. aklıma gelen son şey yelser'in de yaptığı gibi zeytinyağı içmek... içiyor musunuz bilemiyorum ama denemekte fayda olabilir, bir de sıcak oturma banyosu yapıyor musunuz? her sabah düzeninizi oluşturmak istediğiniz saatten önce 15 dk. kadar sıcak oturma banyosu yapmayı deneyin, kasları gevşeteceği için rahatlama sağlayacaktır. son olarak inşallah düzeninizi oluşturabilirseniz asla saatini ertelemeyin, her işinizi ona göre ayarlamaya çalışın. ben düzenimi bozmamak için hafta sonları bile erken kalkar tuvaletimi saatinde yaptıktan sonra uyurdum gerekirse...

Herkese selam kabus geri döndü, kabızlık ve gün boyu süren acılar dün beni mahvetti. Vitamine başladığım günden bu yana sıkıntım olmaya başladı ama daha gün boyu surmemisti ta ki düne kadar. GebeyiM ve cok korkmaya başladım ,dün ben agladikca bebeğim sürekli tekme attı ve bu beni daha çok üzdü dr botox için izin vermişti dün daha önce yaptırdığım hocayı aradım ve salı gününe randevu aldım gebeliğimi ve doğumu bu şekilde gecirmem mümkün değil doğum sonrası ise ameliyat olacağım. Sabah öğlen akşam hosaf içiyorum ve yine günde 3 kere 3 yemek kaşığı günde 9yemek kaşığı na denk geliyor öğlen bi kase müsli ve bol sebze yeşili kabızlık geçti ama agri devam ediyor günde 2 kere sıcak suya oturuyorum ama sadece 10dk zararlı olur diye endiseliyim gebelik yüzünden defne kürü yapamıyorum ama yediklerim çok yumusatti çok mutsuzum demekki ameliyatsız olmayacak..

ah yelser çok üzüldüm :KK43: inşallah botoks en azından hamileliğin süresince rahatlatır seni, sonrasında olmadı ameliyat olursun ama lütfen üzme kendini, allah yardımcın olsun ve şifa versin... hamile olduğun için defne kürü yapamıyorsun tabi ama daha önce bir formül daha yazmıştım hatırlarsan.. ibrahim saraçoğlunun ısırganotu küründen bahsetmiştim ve çok fayda gördüğümü, kalan ağrılarımı ve kaşıntılarımı tamamen aldığını yazmıştım. bu kür içilmiyor, lapa haline getirdiğin ısırganotunu bölgeye gazlı bez yardımızla yerleştirip bekletiyorsun sadece.. seni rahatlatacağına inanıyorum, denemek istersen ısırgan otu yaprakları kaynar suda 5 dk. kadar kaynatılarak lapa haline getiriliyor ve ılınınca malum bölgeye bir tülbent ya da gazlı bez yardımı ile yerleştiriliyor. 20 dk. kadar yüzüstü yatarak bu şekilde bekleniyor. 1 gece bu uygulamayı yapıyorsunuz 1 gece yapmıyorsunuz. geçene kadar devam ettiriyorsunuz, işte bu kadar :)

ah yelser çok üzüldüm :KK43: inşallah botoks en azından hamileliğin süresince rahatlatır seni, sonrasında olmadı ameliyat olursun ama lütfen üzme kendini, allah yardımcın olsun ve şifa versin... hamile olduğun için defne kürü yapamıyorsun tabi ama daha önce bir formül daha yazmıştım hatırlarsan.. ibrahim saraçoğlunun ısırganotu küründen bahsetmiştim ve çok fayda gördüğümü, kalan ağrılarımı ve kaşıntılarımı tamamen aldığını yazmıştım. bu kür içilmiyor, lapa haline getirdiğin ısırganotunu bölgeye gazlı bez yardımızla yerleştirip bekletiyorsun sadece.. seni rahatlatacağına inanıyorum, denemek istersen ısırgan otu yaprakları kaynar suda 5 dk. kadar kaynatılarak lapa haline getiriliyor ve ılınınca malum bölgeye bir tülbent ya da gazlı bez yardımı ile yerleştiriliyor. 20 dk. kadar yüzüstü yatarak bu şekilde bekleniyor. 1 gece bu uygulamayı yapıyorsunuz 1 gece yapmıyorsunuz. geçene kadar devam ettiriyorsunuz, işte bu kadar :)
Canım konuyu taradım bunu aradım biliyormusun 34 sayfa aceleciligim yüzünden atladım sanırım Sağol yüzüstü yatmak sıkıntı yatıp bacaklarımın altına yastık koysam olurmu sence yine Hızır gibi yetiştin kabızlık yok bugün ağrım daha hafif ama doğuma kadar ne yaparım birde krem tamam ama göbek iyice çıkınca ayıptır söylemesi elim yetismez mecbur kaldım botoxa vitaminler beni mahvetti canım ya! Herşey yolundaydı çok üzülüyorum

yelcer'cim hiç üzülme, dediğin gibi yap sırt üstü yat bacaklarının altına yüksek olacak şekilde yastık koy, önemli olan ısırganotunun gazlı bezden sızacak suyunun bölgeye temas etmesi. ısırganotunun hem yaraları hızlı iyileştirme hem de antiseptik özelliği var, hiç merak etme kurtulacaksın ağrılarından.

yelcer'cim hiç üzülme, dediğin gibi yap sırt üstü yat bacaklarının altına yüksek olacak şekilde yastık koy, önemli olan ısırganotunun gazlı bezden sızacak suyunun bölgeye temas etmesi. ısırganotunun hem yaraları hızlı iyileştirme hem de antiseptik özelliği var, hiç merak etme kurtulacaksın ağrılarından.
Sağol cnm en büyük kabusum buydu biliyorsun aktardan alayım başlayayım bugün. Sen nasıl oldun?

allaha şükür iyiyim bu aralar ama senin gibi hamilelik durumu söz konusu olduğunda ne olacak bende bilemiyorum. hala tuvalet öncesi ve sonrası zeytinyağı alışkanlığım devam ediyor, 1,5 senedir neredeyse hiç bırakmadım.

X