kadının yaptıkşatı sadece bu kdrla kalsa.. okadar fazla ki. Bunlara eşim tepkisiz. hatta ilk basta benim annem ne söyletse dogrudur diyordu. Kadın duyunumuzu mahvetti. Bizi iyi kirada yasatmadı. Kücücük kiraya soktular biz. Eşim o be derse onu yapıyor. Beni duymuyor. Beni oyalıyor daire alıcaz diye. kılını bile kıpordatmıyor. Niyetleri be olabilir? Neden almak istemiyor. Sevgimi bilmem alıskanlık, ayrılmaktan korkma yalnızlıktan. ama artık ciddi ciddi dayanamıyorum. En son olay iste gitmis odununu sobasını herseyi halletmişler onların. Bizim ailemiz bu senede sogukta..Ayy inanmıyorum ya okurken sinir krizi geçirdim en çokta düğüne siyah gözlükle gelip ağlaması.. oğlun evleniyor be kadın niye cehenneme çeviriyorsun en mutlu gününü... böyle kayınvalide düşman başına. Kocan da biraz fazla ana kuzusuymuş annesine laf söyleyemiyor mu bu adam yaa?! Yani ah bu anneler hep oğullarını kendilerine bağlı yetiştiriyorlar. Benim de bir oğlum var yinede bu oğlan analarını anlayamıyorum çocuğun mutluysa sende mutlusundur bu kadar net. Eşek kadar olmuş adamın hayatına ailesine ne karışıyorsun yani. Allah Allah ya. Neyse canım şimdi sen bu adamı seviyor musun (gerçi böyle bir şeye katlanmak için öyle bir sevgi lazım ki evladından bile daha çok seveceğin biri olması lazım ki imkansız böyle birşey) kısacası karı koca arasına girmek gibi olmasın ama ben olsam boşanırdım..
bosanabilirsin. ki kendini kurtarasin..bunların nasıl bi aile ilişkileti var anlamıyorum. Annesi hepsine hükmediyor, baba pasif. Eşim korkudan ona hic bi karsık veremiyor. Sadece onun lafını dinliyor. Değişmiceni artık anlıyorum. Bi umut ne yapabilirim
Kadinin yaptiklarini anlatmana gerek yok az cok anladik onu. Sen yol gostermemizi istemistin dimi. Gosteriyoruz iste boşanmaktan baska yol yok. Yeniden evlenirsin cocuk sahibi olursun. Anlata anlata şiştin bence. Yanindaki adami boğarsın diye korkuyorum.kadının yaptıkşatı sadece bu kdrla kalsa.. okadar fazla ki. Bunlara eşim tepkisiz. hatta ilk basta benim annem ne söyletse dogrudur diyordu. Kadın duyunumuzu mahvetti. Bizi iyi kirada yasatmadı. Kücücük kiraya soktular biz. Eşim o be derse onu yapıyor. Beni duymuyor. Beni oyalıyor daire alıcaz diye. kılını bile kıpordatmıyor. Niyetleri be olabilir? Neden almak istemiyor. Sevgimi bilmem alıskanlık, ayrılmaktan korkma yalnızlıktan. ama artık ciddi ciddi dayanamıyorum. En son olay iste gitmis odununu sobasını herseyi halletmişler onların. Bizim ailemiz bu senede sogukta..
Daire falan almak gibi bi niyeti yok dimi sizcede. Aldırmaz kadın zaten. Alaak bile birsey düzelmez. Bu kadın bizi rahat bırakmaz. Her kaynana böyle degil dimi. Her gelin dayanabilirmi bna. Artık vazgecip yoluma mı baksamKadinin yaptiklarini anlatmana gerek yok az cok anladik onu. Sen yol gostermemizi istemistin dimi. Gosteriyoruz iste boşanmaktan baska yol yok. Yeniden evlenirsin cocuk sahibi olursun. Anlata anlata şiştin bence. Yanindaki adami boğarsın diye korkuyorum.
Yaaa canım cidden buna dayanmak zorunda değilsin. Hayatını cehenneme çeviriyorsun,sen tek başına daha güçlüsün daha iyisin boşu boşuna gençliğini, güzelliğini heba etme. Üzgünüm ama eşin annesini sana tercih ediyor resmen böyle bir evlilikten hayır gelmez.. ileride pişman olma..kadının yaptıkşatı sadece bu kdrla kalsa.. okadar fazla ki. Bunlara eşim tepkisiz. hatta ilk basta benim annem ne söyletse dogrudur diyordu. Kadın duyunumuzu mahvetti. Bizi iyi kirada yasatmadı. Kücücük kiraya soktular biz. Eşim o be derse onu yapıyor. Beni duymuyor. Beni oyalıyor daire alıcaz diye. kılını bile kıpordatmıyor. Niyetleri be olabilir? Neden almak istemiyor. Sevgimi bilmem alıskanlık, ayrılmaktan korkma yalnızlıktan. ama artık ciddi ciddi dayanamıyorum. En son olay iste gitmis odununu sobasını herseyi halletmişler onların. Bizim ailemiz bu senede sogukta..
Her kaynana boyle degil tabii ki. Bu kocanın sizin icin bir sey yapacağı yok. Umudunuzu yok edin. baska bir yuva kurun da mutlulukla cocuk sahibi olun.Daire falan almak gibi bi niyeti yok dimi sizcede. Aldırmaz kadın zaten. Alaak bile birsey düzelmez. Bu kadın bizi rahat bırakmaz. Her kaynana böyle degil dimi. Her gelin dayanabilirmi bna. Artık vazgecip yoluma mı baksam
Bak gecen senede aynı bu senede. bize odun kömur almaz. Onlarınkini erkenden hazırlar.Yaaa canım cidden buna dayanmak zorunda değilsin. Hayatını cehenneme çeviriyorsun,sen tek başına daha güçlüsün daha iyisin boşu boşuna gençliğini, güzelliğini heba etme. Üzgünüm ama eşin annesini sana tercih ediyor resmen böyle bir evlilikten hayır gelmez.. ileride pişman olma..
Bi de cinsel problem mi var? Bu evliligin tutacak neresi kalmis? Dediginiz dogru. Anneyi kutsal ve buyuk bir otorite olarak goren erkeklerde ereksiyon iktidarsizlik problemleri oluyor.Onun cinsel problemleri var. Annesinden korkan erkeklerde olurmus böyle seyler. Acaba bu cınsel problemlerden ötürümü bana ısınamadı, veni karısı gibi bizi aile gibi göremedi
O hala eski ailesinde takılı kalmış yeni ailesinin farkında değil galiba.. araya girmek istemem ama sana tek tavsiyem canım daha fazla bu evlilige katlanma kendini de yorma..Bak gecen senede aynı bu senede. bize odun kömur almaz. Onlarınkini erkenden hazırlar.
anneden korkanmı yoksa cok sayandamı?Bi de cinsel problem mi var? Bu evliligin tutacak neresi kalmis? Dediginiz dogru. Anneyi kutsal ve buyuk bir otorite olarak goren erkeklerde ereksiyon iktidarsizlik problemleri oluyor.
benim yanımda annesi ona cok iyi davranıypr. Eşim kimseyle konusmaz ailesinin yanında bülbülanneden korkanmı yoksa cok sayandamı?
Ayni sey ikisi de. Otoriter bir anne olunca bunlar oluyor. Kadin figürü bilincaltinda anne olarak kodlu. En buyuk en otoriter kadin anne çünkü. O sebeple ereksiyon sorunları olusuyor. Kadin=anne diye basitce dusunebiliriz. Bir kitapta okumustum uzmani degilim.anneden korkanmı yoksa cok sayandamı?
bende cok arastırdım bu konuyu dogru valla. Annesiyle birlik olup babasıyla dalga geciyorlar, azarlıyorlar adamı. baba diye biri yok ortalıktaAyni sey ikisi de. Otoriter bir anne olunca bunlar oluyor. Kadin figürü bilincaltinda anne olarak kodlu. En buyuk en otoriter kadin anne çünkü. O sebeple ereksiyon sorunları olusuyor. Kadin=anne diye basitce dusunebiliriz. Bir kitapta okumustum uzmani degilim.
Sen benim ablam yasindasin. Evlilik bu degil inan. Cocuk da yokken bosan. Bak bizim biyolojik yasimiz var. Zaman icerisinde cocuk dogurma imkanimiz gidiyor. Vakit varken bosan hayatini kurbende cok arastırdım bu konuyu dogru valla. Annesiyle birlik olup babasıyla dalga geciyorlar, azarlıyorlar adamı. baba diye biri yok ortalıkta
Annesi gibi bagırıp cagırmadım icinmi dinlemiyor acaba benibende cok arastırdım bu konuyu dogru valla. Annesiyle birlik olup babasıyla dalga geciyorlar, azarlıyorlar adamı. baba diye biri yok ortalıkta
Evlenmeden önce alırız dedi.. gecen diyor ben baskasının cocuna babalık yapamam. Ben artık kendi evim olsun istiyorum cocuk evlt edinmek istiyorum. Normal bi hayatım olsun istiyorumBizim herşey başta zaten cok kötü başladı. Benim cocum olmucak cok buyuk hastalık atlattım. Ona bunu söyledimde bir kac bün ortadan kayboldu sonra annesiyle konusmamı söyledi. Ben cıldırdım bana sormadan onlara nasıl söyler diye. söylemiş. cok uzuldum kızdım ama sonra basıl affettim bilmiyorum büyümü ne bu nasıl anlamıyorum
Bide sizin one bile zor söylediğiniz aranızda olan şeyleri annesine anlatıyor üzgünüm ama bu evlilik çoktan bitmiş..Bizim herşey başta zaten cok kötü başladı. Benim cocum olmucak cok buyuk hastalık atlattım. Ona bunu söyledimde bir kac bün ortadan kayboldu sonra annesiyle konusmamı söyledi. Ben cıldırdım bana sormadan onlara nasıl söyler diye. söylemiş. cok uzuldum kızdım ama sonra basıl affettim bilmiyorum büyümü ne bu nasıl anlamıyorum