Ana kuzusu erkek?

Kayınvalidemden korkuyorlar dememin sebebi ‘bizi o kadınla muattap etme, laf anlamaz” deyip cıkıyorlar işin icinden

Insan duzelir diye umit ediyor,belki duzelir diye.Pisman olmamak icin zaten siz iç sesinizi dinleyin ona gore hareket edin yoksa yapmadiginiz,denemediginiz seylerin pismanligi daha agir olur.Ben kendi tecrubemi soyliyeyim benimki duzelmedi.Duzelmeyen cok var .ama farkindalik yasayan erkekler de var sayisi az ama var.siz kendi bildiginiz yoldan gidin.yolunuz acik olsun.cozumlere odaklanin.

Ben konudan tamamen bağımsız olarak uzmanlık için çalışırken arada biraz da türkçe güzel klasiklerimizden okumanızı tavsiye ediyorum:)

Az önce bana yazmış. Yaptırdım kovid testi diye. Sanki tek problem bu.. beni dinlemeden gitmesi herzamanki gibi lafımı duymaması degilde. Ne icin annesi yaptırmamaya inatlaştı ona ragmen onu görmeye gitti ben darıldıldım diye test yaptırmış.

Sana tek tavsiyem BOŞAN KURTUL

bende sordum eşime bu ne saygısızlık diye. Bize darılmış dedi. Nikaha anne babaların geliceni gec söylemişik senin annenile daha erken söylemişik ondan kızmıs dedi.

bende sordum eşime bu ne saygısızlık diye. Bize darılmış dedi. Nikaha anne babaların geliceni gec söylemişik senin annenile daha erken söylemişik ondan kızmıs dedi.
bizde cok acemilik yaptık, onlara gec söyledik dedi, kendini bizi sucladı.. aglamaya basladı..

bizde cok acemilik yaptık, onlara gec söyledik dedi, kendini bizi sucladı.. aglamaya basladı

Kovid testim negativ seni görneye geleyım yarın diyor.. dedim bi test mi problemimiz.. beni duymaman, dinlememen, kendı planlarını kendin yapman, yap deyince yapmaman yapma degince inadına yapman degilmi diyorum... ne yapmışım ben diyor.. düşün sen iyice dedim.. Düşünmüşüm ben bem kararım senle olmak diyor.. Bem dğğn öncesinden bu güne maruz kaldıklarımı düşün dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…