Düğünumuzu zehretti, biz düğün resimlerine bile bakamıyoruz. Her gün aglıyordu kocam cocuk gibi. Hep bi bahane buldu kavga cıkarmak icinBastan evlenmeyecektin. Evlendiysen de şimdi boşanacaksın. Yapabileceğin baska bir sey yok. Kv dugune siyah gözlük takip gelecek oyle mi? Siyah elbise giyse bile memnun olmam neyin yasini tutuyor derim. Siyah gozlukle dugune gelecek ben de oyle kabul edip evlenicem elini falan opcem.
Nisanliyken belli degil miydi bu tavriDüğünumuzu zehretti, biz düğün resimlerine bile bakamıyoruz. Her gün aglıyordu kocam cocuk gibi. Hep bi bahane buldu kavga cıkarmak icin
ben bapıcamı bilmiyorum artık.. bunlar normalmi. Bu yasadıklarım, bunların tavırları..
ben bu adama cok dil döktüm. Fayda etmiyor. Cok pasif. Ne ev alma niyetinde ne evli oldunun farkındaSiz istemeyince onlar da deger görmemiş ve yapmamışlar. Kusura bakmayin ama kocaniz koca degil.
bı sene icinde evlendik. Düğüne gün aldımız dönemlerde fark etmeye başladım. İleme gittim ben vazgecmek istiyorum diye. Babam duyuldu vazgecemezsin dediNisanliyken belli degil miydi bu tavri
Yazik olmus size. Keske biri evlenme kızım deseydi size.ben bu adama cok dil döktüm. Fayda etmiyor. Cok pasif. Ne ev alma niyetinde ne evli oldunun farkında
ben dügün günü aldımız dönemde anladım durumu, babam izin vermedi vazgecmeme herkez duymuş artık diyeOff duzelir sanmistir. Icim sisti okurken. Bu adamlarin bu kadar kendilerini saklayabileceklerine ben ihtimal vermiyorum. Nisanliyken hic mi renk vermedi.
ben düğün günü aldımız dönemde anladım ve vazgecmek istedim. babam izin vetmedi duyulmusmus artıkYazik olmus size. Keske biri evlenme kızım deseydi size.
Babaniz kina yakmistir umarim bir yerlerine.ben düğün günü aldımız dönemde anladım ve vazgecmek istedim. babam izin vetmedi duyulmusmus artık
ben dügün günü aldımız dönemde anladım durumu, babam izin vermedi vazgecmeme herkez duymuş artık diye
Bacim bu kadar silik ve pasif anakuzusunu degistiremezsinm olan sana olur hasta olursun bunlarla. Birak anasina ne halleri varsa gorsunler.
Babamda biliyor, hep bana söyleniyor. Bunlar bizimi istemiyor ne arıyorlar be geliyorlar die. Kocan bizle iki laf etmiyor diye.Iste o herkes sizin yaninizda degil simdi. Olan sana oluyor. Herkes mutlu olsun diye sana yazik degil mi? O herkese selam soyle baba burnumdan getirdiler de.
Babamda biliyor, hep bana söyleniyor. Bunlar bizimi istemiyor ne arıyorlar be geliyorlar die. Kocan bizle iki laf etmiyor diye.