AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

temsilci olmak için şart yok ki sadece kimlik bilgilerini veriosun o kadar

bende yenı üye oldum önceden musterısı ıdım ama urunlerı bulmak zordu...pazarlarda satan aramaktansa uye olayım dedım ..ürünlerınden bılgı almak XXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar bende amwayın temizlik ürünlerini kullanıyordu. gayet güzel. bugünde maskesini ve şampuanını aldım. merak ettim yorumlarınızı da okuyayım dedim. ben bitkiselliği konusunda tereddüt ediyorum bakalım kullanınca etkisini görücem

merhaba hepinize kk üyeleri
ben yeni üye oldm daha sipariş vermedim ne yapmam gerektiği noktasında da pek bi bilgim yok öğretmenim doğal olarak tanıtım yapmaya pek fırsatım yok okulda öğretmn arkadaşlarda yapıyo zaten
yardımcı olursanız sevinirim...
ayrıca pazar günü bursada seminer warmış ilgilenenlere duyurulur.

mrb. bende amway ürünlerinden aldım, henüz bugün geldi. temizlik, bulaşık mak. deterjanı, diş macunu, renkli nemlendirici filan aldım. kullandıktan sonra görüşlerimi yazarım

bende yeni amway temsilcisi oldum. Tüm ürünlerinin kaliteisni zaten uzun süredir amway müşterisi olduğum için biliyordum ancak özellikle duvar lekeleri, keçeli kalem , tükenmez kalem gibi lekeleri çıkaran ürününü herkese tavsiye ederim.

ben tek tük çıkan sivilcelerim için kullanıyordum güzeldi tavsiye ederim ama jel tonik nemlendirici desteğiyle kullanırsan daha iyi sonuç alırsın.Amway çok iyi ama genede pahalı yaov

Hem sivilcelerden kurtulmak hemde ekonomik davranmak isteyenlere amway ballı sabunu kesinlikle tavsiye ederim

amway'in birkaç ürününü aldım, kullanıyorum memnunda kaldım.
ürünleri alırken kıramayacağım bir tanıdıktı üye de oldum aynı zamanda.
Üye olurken toplantılara gelmemi, arkadaş listesi hazırlamam vs istendi. Bende vaktim olursa yapmaya çalışırım dedim. demez olaydım. olur olmaz saatlerde aramalar, bazen cevap vermediğim halde tekrar tekrar aramalar, derken beni üye yapan dediki benim bir üstüm var onla bir tanış. neyse tamam dedim, buluştuk, oturduk bir cafede. Aman Allahım kadın yarım saatlik görüşmede tam 3 kez üstüne bastıra bastıra bilmem ne mezunuymuş laf arasında gözüme soka soka anlatıyor. sanırsın padişahın bilmem nesi, yahu bende üniversite mezunuyum bunu konusu açılmadan karşındaki insanın gözüne sokarcasına söylemek görgüsüzlük değilmidir. Yok platin bilmem ne mezunumuş, yok altın bilmem neymiş falan filan. neyse uzatmiyim bu bayanada aynı şeyleri söyledim, şu sıralar vaktim yok dedim.
Ama gene peşimi bırakmadılar, biri arıyor, arkasından diğeri arıyor filan, BOĞULDUUUM resmen.
bunları niye mi yazıyorum. burda bu işi gerçekten benimsemiş olanlar varsa onlara pazarlama teknikleri hep bu şekilde ise yanlış olduğunu ifade etmeye çalışıyorum.
Tamam sistem güzel, ürünlerde güzel ona sözüm yok.
Ama piyasada sanki amway'e eşdeğer hiçbir ürün yokmuş, diğer ürünlerin hepsi işe yaramaz gibi lanse etmek hiç doğru değil. benim marketlerden alıp beğendiğim bir dünya şey var.
bikere sisteme üye olmak 65+10 =75 tl burdan malı götürüyorlar zaten. Adamların tanıtımını yapacaksın senden kataloktan bile para alıyor.
çok saçma, hem adamların reklamını yapacaksın hemde üstüne para ödiceksin.. şimdi içinizden madem öyle düşünüyordun seni zorla mı üye yaptılar diyorsunuzdur. Değil, zorla üye yapmadılar, dediğim gibi geri çeviremeyeceğim biriydi.
Fakat gördümki bana yaklaşımı sırf benim üzerimden para kazanmak üzerine, benim tanıdığım kişi gitmiş onun yerine programlanmış bir temsilci gelmiş.
tamam ekonomik dengeler değişti, artık hiçbir işten eskisi gibi kar edilmiyor. fakat sanki amway üyesi olunca etrafınızdaki herkeside amway üyesi yapınca saadet zinciri oluşup varlık içinde yüzecekmişsiniz gibi saçma sapan şeyler anlatılıyor.
zaten etranda minimum 10 kişiyi üye yapsan, şirketin kasaına doğrudan 750tl aktarmış oluyorsun.
yok işte onların yaptığı alışverişten parapuan alıyormuşsunda bilmem neymiş, onunda kotaları var tabiii:)
bazen müşteri hizmetlerini aradığınızda doğru yere bağlanıncaya kadar ömrünüzden ömür gidiyorya bu işte aynen öyle.
ha birde "kişisel gelişim" kitapları var. bu kitapları okuduktan sonra benim kişiliğim değişti diyen bayan 3 kez ne mezunu olduğunu söylüyor:)
Bu işi benimseyip yapan arkadaşların iş şevkini kırmak istemem, ama benim izlenimlerim bunlar.

kızlar amwayın sivizle izleri için leke kremi var mı
şöyle güzel tonlayıcı istiyorum aslında
bana yardımcı olur musunuz?

65 tl depozito:)yani üyelik iptalinde geri iade+ 10 tl unicefe bağış..

arkadaşlar bu koku numuneleri ne kadar pahalı öyle değil mi,*

selam amwayciler

bulasık makinası deterjanı ve loc hakkında bilgi almak istiyorum, ama lütfen bana amwayin resmi sitesinden alıntı yapmayın. en basiti sunu ögrenmek istiyorum, loc u yer yüzeyi silmede, cam sil olarak, duvarları silerken, tuvalet banyo temizlerken de kullanabiliyor muyum? ambalajın gramajı ne kadar ve hangi yere ne kadar sulandırmalıyım?

bulaşık makinası deterjanı ise tabletleri bölerek kullanabiliyor muyuz? bir yerde öyle yazmıstı, ayrıca parlatıcı kullanmamıza gerek var mı? ve ücretleri nelerdir? sivastayım, kargo ödemesiyle bana loc ve bulasık makinası toz ya da tablet deterjan ne kadar malolur? şimdiden teşekkürler

bende amway peter ısland güneş koruyucu hakkında bilgi almak istiyorum arkadaşlar. sivilce yapıyor mu, ve ben hamileyim, güvenle kullanabilir miyim? ayrıca çevremde hiç satış temsilcisi yok, nasıl alabilirim?

locu konsantre olduğu için sulandırarak kullanıyosun ..4 lt temizlik suyu için 30 ml olacak karışım..bunun için kullanabileceğin kutuya özel pompası ya da cam silme vs için tasarlanmış tabanca püskürtmeli şişesini de ayrı alabiliyosun.gramaj 1 lt.yer,duvar ,yüzey, cam hepsini sulandırarark silebilirsin.sadece gıda maddelerine temas ettirmeyceksin.bitkilerin dibine bile döksen temizlik suyunu zarar vermiyor.çünkü ürünlerin hiç biri kimyasal değil.cam silerken örneğin durulama ya da kurulama yapmana gerek yok.hafif köpüklü bile bıraksan yüzeyi iz bırakmadan ,leke kalmadan kuruyo..
bulaşık makinesi deterjanına gelince 60 tablet 2 ye hatta 3 e bölerek dahi kullanılabilse de 2 ye bölme daha etkili sonuç veriyo.loc:17.50 bulaşık makinesi tablet:34.00 toz deterjan 1,4 kg:33.00tl
kargo kısmını ise bilmiyorum.

Son düzenleme:
bende amway peter ısland güneş koruyucu hakkında bilgi almak istiyorum arkadaşlar. sivilce yapıyor mu, ve ben hamileyim, güvenle kullanabilir miyim? ayrıca çevremde hiç satış temsilcisi yok, nasıl alabilirim?

kullanmadım ve satmadım kimseye henüz..içinde 3 yaş altı çocuklar hariç tüm aile için uygundur diyor..a,c,e ve aleo vera içeriyor..

merhaba bende amwayin artistry fondoten ve pudrasını satın aldım ancak şunu net söyleyebilirim ki hayatımda bu kadar kötü bir malzeme kullanmadım. ortaokul yıllarında okul harçlıklarımı biriktirip aldığım flormar ürünleri bile daha kaliteliydi. bir kere katologtaki renklerle gelen ürünlerin tonları çok çook farklı. eğer sipariş ediceksenizde katolog renklerine bakıp aldanmayın koyu tonları tercih edin çünkü ordaki renklerin 2-3 ton açığı geliyor ürün olarak. ben beyaz tenli olmama rağmen fondotenin kapatıcı etkisi hiç yok nerdeyse. topak topak kalıyo yüzünüzde çok kuru dağılmıyor. pudrası ise pul pul kalıntılar bırakıyo. hastalıklı egzamalı bir cilt görüntüsü yaratıyor. yüzüme un sürsem aynı etkiyi alırdım sanırım.:84: üstelik çok pahalı aynı paraya çok daha kaliteli, güvenilirliğiden emin olduğunuz markaları satın alırsınız. üstelik deneyerek cilt tipinize, rengize en uygun ürünü seçersiniz.

AMWAY GENEL MÜDÜRÜ'NÜN BAŞARI HİKAYESİ

Tayfun Ergün, asker babasının itirazlarına rağmen tezgahta satış yapmaktan vazgeçmedi. Şimdi ise Amway Türkiye’nin satışlarını 100 milyon Dolar’a ulaştırmanın planını yapıyor.

Asker Baba, Oğlunun or.duevinin yakınında tezgâh aça.rak hediyelik eşya satmasını pek de normal karşılamamıştı: "Orduevi.nin yakınında neden bunu yapıp da beni rezil ediyorsun? Elalem ’çocuğu.na harçlık veremiyor’ diye düşüne.cek." Ancak doğrudan satış şirketi Amway Türkiye Genel Müdürü Tay.fun Ergün için bugün bunlar tatlı bir anı olarak kalmış: "Bir şeyler satmak.tan büyük keyif alıyordum, aslında geçim sıkıntımız yoktu."

Satış yapma isteğinin önüne ge.çemeyen Ergün, üniversite yıllarında satış işine devam etmiş. Ancak bu defa Ankara İktisat’ın, İşletme Yöne.timi Bölümü öğrencisi olarak tezgahtarlığı bırakıp işini daha ’entelek.tüel’ bir boyuta taşımış. Bir dönemin moda işi ansiklopedi satışında karar kılmış. İlk denemesinde ofislerinde ziyaret ettiği iki avukata iki takım an.siklopedi satınca büyük bir mutluluk duymuş. "Doğrudan satışın ne olduğunu bilmeden aslında doğrudan satış yapmışım" diyerek mevcut işiyle arada.ki bağlantıya dikkat çekiyor Ergün.

Ama artık Ergün doğrudan satışın ne demek olduğunu çok iyi biliyor. çünkü o dünyanın önde gelen ve yıllık cirosu 6 mil.yar Dolar’ı bulan kişisel bakım, ev bakım, kozmetik ve beslenme destek ürünleri satan doğrudan satış şirketi Amway’in önemli kollarından biri olan Amway Tür.kiye’nin genel müdürlüğünü yapıyor. 1994 yılında Amway Türkiye’de faaliyet göster.meye başladığında şirketin ilk işe alınan elemanı olan Tayfun Ergün, Amway’de fi.nansman müdürü olarak işe başlasa da onu işe alan kişinin Amerika’ya yazılı bildi.rimi ilginç olmuş: "Satıştan çok iyi anlayan bir finansman müdürü buldum!"

İki-üç yıl kadar bu görevini sürdüren Ergün’ün bir sonraki görevi ise Yunanistan ve Türkiye’ den sorumlu finansman ve yö.netim direktörlüğü olurken, 1998’de genel müdürlük koltuğu ona emanet edilmiş. Er.gün, Amway’in büyümesini anlatırken hep göreve geldiği yıldan sonraki döneme vur.gu yapıyor. Çünkü yaklaşık 6 milyon Do.lar’lık yıllık ciro ile devraldığı şirketi özellik.le 2000’li yıllardan itibaren her yıl iki haneli rakamlarla büyütmeyi başarmış. Özellikle son üç yılda gösterilen büyümeyi Ergün, büyük bir gururla dile getiriyor. Çünkü 2003 yılında 10 milyon Dolar olan satışlar, 2004’te 23, 2005 yılında 36 milyon Dolar’a çıkarken, geçen yıl ise yüzde 25 oranında artarak 45 milyon Dolar’a ulaşmış. Bu yıl için hedeflenen ciro ise 55 milyon Dolar.

Şüphesiz bu büyümeye paralel olarak Amway’e bağlı serbest girişimci sayısında da hızlı bir artış olmuş. İlk yıllarda 5.000’ler civarında olan serbest girişimci sayısı bu.gün 80.000’lere dayanmış durumda. Büyüme rakamlarındaki yükseliş aynı zamanda Amway Türkiye’nin içinde bu.lunduğu Avrupa bölgesindeki sırasının yükselmesi bakımından da büyük önem taşıyor. Geçen yıl yakalanan 45 milyon Do.lar’lık ciroyla Amway Türkiye Avrupa’ da 25 ülke arasından dördüncü sıraya yerleşti.

"Arupa’nın arka bahçesindeyken geçen yıl dördüncü sıraya yükseldik" diyerek yükselişin önemine dikkat çeken Ergün’ün asıl amacı, üçüncü sıraya yerleşmek. Çünkü birinci sıra.daki Rusya ve ikinci sıradaki Alman.ya’yı geçmelerinin çok zor olduğunu biliyor. Onun gözü üçüncü sırada olan Ukrayna’nın yerinde.

Önümüzdeki beş yıl için 100 milyon Dolar’lık ciro hedefi belirle.yen Ergün, bunu aştıkları takdirde rahatlıkla üçüncü sıraya yerleşecek.lerine inanıyor. Geçen yıl Amway Türkiye için bir diğer önemli geliş.me de iş yapış biçimi, operasyon, ve.rimlilik, iletişim ve müşteri ilişkileri konularında şirketin Avrupa bölge.sine örnek gösterilmek olmuş. Hatta Amway İtalya bir heyetle gelip ince.lediği Türkiye’yi benchmark olarak almaya karar vermiş.

"Büyümenin sihirli bir formülü yok. Parmağınızı şıkırdatarak bir so.nuca ulaşamıyorsunuz" diyen Er.gün, müşteri ilişkileri yönetimi ola.rak adlandırılan CRM’ e büyük önem veriyor: "Bütünü oluşturan çok kü.çük parçalara önem verdik. Şirket olarak müşteri ilişkileri yönetimini sözde değil, özde uyguladık. Bu çok uzun bir süreçti. İletişimin bizim ne anlatmaya çalıştığımız değil, kişilerin ne anladıkları olduğunu çok iyi biliyoruz. Market penetrasyonu bir an.da fırlamadı, yıllarca ekip olarak uğraştık, didindik ve şirketi bu noktaya getirdik."

Müşteri ilişkilerini güçlendirmek için toplantılara büyük önem veren Ergün, bu.güne kadar Türkiye’nin birçok ilinde top.lantılar organize ettiklerini, bunun da çok faydasını gördüklerini söylüyor. Tayfun Ergün’ün işteki başarısını etkileyen bir diğer unsurun bilimkurgu romanlarına ve filmlerine olan düşkünlüğü olduğunu söylemesi bizi şaşırtıyor. Ancak gerekçesini ilginç bir detaya dayandırıyor: "Bilimkurguya çok önem veriyorum. Herhalde bir kitapçıya ’William Gibson’ın yeni kitabı ne zaman gelecek?’ diye soran çok az insan vardır. Günlerce, aylarca takip ediyorum.

Bu sayede sürekli yeni teknolo.jilerin peşinden koşup bunu işime uygula.maya çalışıyorum. "Türkiye’ de yedi gün 24 saat telefonun tuşlarıyla hizmet vereceğiz" dediğimiz zaman buna kimse inanmamış.tı. Hatta bankaları bile buna ikna etmek za.man aldı. Biz 1994 yılında bunu başlattık." Türkiye’de halen internet penetrasyonu yüzde 10’lar seviyesinde olmasına rağmen Amway’in siparişlerinin yüzde 65’nin in.ternet üzerinden veriliyor olmasında sibe.ruzay teriminin isim babası William Gib.son’un önemli bir katkısı olmuş anlaşılan.

Türkiye pazarına 11 ürünle giren Am.way bugün 500’ e yakın ürünle faaliyet gös.teriyor. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 2.500 metrekare.lik depodan her gün iki kamyonla binlerce ürün gönderiliyor. Günde ortalama 2.000 siparişin ulaştığı merkezden ürünler 24–48 saat arasında sahiplerine ulaşıyor. Ayda 40.000 gönderi yapan şirkete Cizre ve Sarıka.mış’tan bile sipariş geliyor.

Dünyada doğrudan satış pazarının büyüklüğünün 90 milyar Dolar olduğu tah.min ediliyor. Buna karşılık Türkiye’ de bu rakam 700 milyon Dolar’la ifade ediliyor. Türkiye’ de pazarın önümüzdeki üç-beş yıl.da 1 milyar Dolar’ı aşacağını düşünen Er.gün, "En büyük katkı da bizden gelecek" diyecek kadar iddialı konuşuyor.

Kaynak: Forbes Dergisi

Gerçek den başarmanın yolu istemekden geçiyor. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

seherus hanım fondotenlerimiz cilt tipine göredir muhtemelen citl tipinize uygun ürünü seçememişsiniz 90 gün içinde başvurursanız firma paranızı geri ödüyor

zaten avonla amwayı aynı keseye koymayınız tamamen kimyasal ve tarihi geçmiş ürünler avonda altına bakabilirsin ürünlerin.gelelim amwaya gelince satışta yapıyorum ürünlerinide kullanıyorum tamamen doğal ve doğa dostu ürünler.ürünlerin kapları bile kısa zamanda doğada çözülüyor zaten ürünlerin 90 gün kullanım süresi var dene memnun kalmazsan iade et paranın hepsini geri al ama dikkat et bağımlılık yapıyo ürünler hayran oluyorsun kalitesine (kesinlikle hayvanlar üzerinde test edilmez)awvay.comdan incele ürünlerimizi:)

merhabalar arkadaslar

ben daha önce amway bulasık deterjanı konusunda fikrinizi almıstım, çok da memnunum bulasık makinesi tablet deterjanından. 60 tabletlik paket ve tabletleri 2ye bölüyorum, bulasıklar o kadar güzel yıkanıyor ki, kesinlikle tavsiye ederim.

şimdi ben LOCtan da aldım ve toz alırken kullandıgımız camsil fısfısları var ya, onla da kullanmak istiyorum, ama kutu üzerinde locun kendi spery şişesine göre ölcüleri yazıyor. toz almak için 500 ml lik şişeye ne kadar loc kullanmalıyım, bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…