AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

leke gideren jeli bende kullandım ama devamını getiremedim.. öle kaldı..
2. jeli kullansaydım belki faydasını görürdüm.
ballı sabunu gerçekten çok güzel..
birde beyaz sabunu vardı amway in..
oda harika

selam bende bikaç yıldır amway serbest girişimcisiyim we amway ürünleri satmaktan mutluyum çünkü insanlara kalite satıyorum..diğer amway satana rkadaşlarla burada toplanmak çok güzel:)

merhaba;
amway fırın tmizliyicisi hakkında bigi alabilirmiyim.fiyatı,kullanım yerleri,almak istersem ulaşım şekli hakkında.

merhaba arkadaşlar bende amway serbest girişimcisi olarak işe başladım. yaklaşık 1 ay oluyor.

temizlik ürünlerini kullanıyordum zaten. gerçekten çok güzel ürünler herkese tavsiye ederim.

konsantre olması nedeniyle hemende bitmiyor.

XXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba..Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.

Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

selam

bir ay önce bende serbest girişimci oldum.sadece kendi ihtiyaçlarımı almak için yapıyorum.ve kullanan arkadaşlar varsa rujları nasıl bilgi almak isterim...

selam hava serisini aldım ama fazla kullanamadım.hoşuma gitmedi benim tavsiyem deneyerek almak.eczanelerde cildine baktır.tester al ondan sonra karar ver derim...

Arkadaşlar merhaba..Ben uzun süredir amway ürünlerini denemek istiyordum çok methedildiği için.Ve bugün tesadüf bir temslcisiyle tanıştım.Ama ürün satın almadan önce benim için tek bir şart gerekiyor o da hayvanlar üserinde test yapmaması..Sırf bu yüzden ürünleri çok iyi hatta kötü olduğu halde avon makyaj malzemelerini kullanıyorum.Biraz araştırma yaptım,hayvanlar üzerinde test yapılmadığı söyleniyor fakat ben bir kaç kaynaktan bunu doğrulamak istiyorum..Elinizde belge ya da güvenebileceğim kaynaklardan yazılar varsa buraya koyarsanız çok ama çok memnun olurum..Umarım yapmıyordur çünkü avon ürünleri cildime pek iyi gelmiyor ve amwayi denemeyi çok istiyorum..Şimdiden teşekkürler.

Amway'in 57'yi aşkın Araştırma, Geliştirme ve Kalite Kontrol laboratuarında çalışan 450'in üzerinde uzman kendilerini yeni ürünlerin geliştirilmesine ve var olanların kalite kontrol işlemlerine adamışlardır. AMWAY™ ürünlerini devamlı olarak daha değerli hale getirmek amacıyla en üstün teknoloji ile sonsuz bir çaba gösteriyoruz.
Amway ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmez. Amway'in kendisini tamamen teknolojik "in vitro" testlerin geliştirilmesine ve kullanımına adamış laboratuarı bu sektörde bu özelliğe sahip birkaç laboratuardan biridir.
AMWAY ürünlerinin en önemli özelliklerinden bazıları şöyledir:
�� Yüksek konsantre gücü: daha uzun süreli kullanım ve daha az miktarda katı atık madde
�� Doğada çözünebilirlik: Doğa tarafından çözünebilen bileşiklerden oluşan formüller
�� Geri dönüşümlü ambalajlar.
�� Hayvanlar üzerinde test yapmadan üretim.
�� Aerosol ürünlerde ozon tabakasına zarar veren kloroflorokarbonların kullanılmaması.
MÜŞTERİ TATMİN GARANTİSİ: Bütün Amway ürünleri %100 Müşteri Tatmin Garantisi altında olup her müşteri ürünü deneme ve memnun kalmadığı takdirde, ürünü değiştirme ya da parasını geri isteme hakkına sahiptir. Bütün Amway Ev Teknolojisi Ürünleri 90 günlük %100 Müşteri Tatmin Garantisi'ne, üretim hatalarına karşı ise ömür boyu garantiye sahiptir.
C:\eDoku\AmwayMyBusiness\_MyInfoBase\_BasisMaterial\Geschäftsvorstellung\MP_türkisch\Amway_Internet_türkisch_.doc ayrıca bende özeliikle cilt ürünlerini(artisty marka) severek kullanıyorum..içiniz rahat olsun arkadaşlar

Çok teşekkür ederim..Benim de nette bulduğum yazılardan biriydi bu ama sonuçta kendileri yazmış diye şüphe içindeyim.Yine de teşekkürler.

avonda kendisi yazıyo canım ve avon kat kat kalitesiz bence..ben çok önce kullanmıştım,cildimdki hasarları çok zor yok ettim..bende amwaya üyeyim,sırf ürünlerinden daha uygun fiyata almak için üye oldum,vazgeçeceğimi zannetmiyorum..benim cildimi gören tüm arkadaşlarımda kullanıyo şu anda..dene farkı göreceksinn..

Sanırım deneyeceğim,bugün kataloğunu inceledim fiyatlar biraz pahalı fakat sadece cilt temizlik ürünleri için değer sanırım..

dene memnun kalırsın zaten,pahalı ama değer..estee ile dior ile hemen hemen aynı kalitede ben onlarıda kullanan biri olarak yorum yazıyorum ki,aynı kalitede ve yarı fiyatına nerdeyse..özellikle artisty cilt bakım ürünlrini şiddetle tavsiye ediyorum

slm kızlar..
ben iştahsız olan oğlum için kapsül almak istiyorum ama kullanan varmı..
tavsiye ediyormusunz..

merhaba bn 17 yasındayım cildim yağlı,solgun ve hassas amwayın beautycycle dengeleyici setini 2 haftadır kullanıyorum. Fakat alnımdaki sivilceler kurumadı. Hiçbir işe yaramadıı:S:S bu seti verip sadece yüz temzileme jelini ve 3ü bir arada aydınlatıcı maskesini kullansam iyi bir sonuç alabilir myim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…