• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende 1 yıldır amway yapıorum urunler çok kaliteli bıde kozmetikte olsun bitmıyo mesala ben fondoten alıyordum önceden 10 mılyona 1 ayda bıtıyordu şuan 45 mılyon olması lazım amwaydan bitane fondoten kullanıyorum 3 ü bi arada fondoten, guneş ışınlarından koruyucu spf15 ,nemlendirici 6 aydır kullanıyorum mercimek buyuklundeki tum yuzume yetıyor yahne ilk basta pahalı gelıyor ama amwayın urunlerı öyle eskiden kullandığınız urunler gibi hemen surup bıtmıyor çok az kulanmanız yetıyor ve ayrıcada şunuda söyleyeyim amway 50 senelik bi firma vede urun geri iadesi var şuana kadar 50 sende daha hiç kimse urun iadesi yapmadı bunuda duşunmenizi isterimyerimseniben

arkadaşlar amwayi geliş fiyatından satabilen kimse warmı acaba ya? avonu fln geliş fiyatından satıyolar ama bu amwayde warmı öle bişi bilmyorum. bende leke giderici jelini kullanıyorum etki ediyo gibi ama o kadar küçücükki.... 15 ml.. hemen bitiweriyo.. 30 lira üstelik... XXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bnde amway kullanıorm fakat satmak istiyorum yani ne kdr satmamız gerek aylık limit varmı illa satcakmıyız kargo ne kdr satınca bedava gelio v.s v.s açıklarmısnız acill..

arkadaşlar bnde amway kullanıorm fakat satmak istiyorum yani ne kdr satmamız gerek aylık limit varmı illa satcakmıyız kargo ne kdr satınca bedava gelio v.s v.s açıklarmısnız acill..
İyiakşamlar, Amway ürünlerini satmak istediğinizi söylemişsiniz.Satışlarda % 30 net karımız var, aylık herhangi bir satış zorunluluğumuz yada kotamız yok yada öyle bir iki ay sipariş geçmediğiniz için üyeliğiniz düşmez.Belli ciroları çevirmeye başladığınızdaekstra primlerinizi alırsınız. 90 tl nin altındaki siparişlerde kargo parası bize ait ama onuda ortak sipariş yolu ile halledebiliyoruz.

merhaba bende yaklaşık 1 senedir amway işiyle ilgileniyorum ürünlerinden çok memnunum xxxxxxxxxxxxxxxx .herkesi sağlıklı yaşama davet ediyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba
amwayın temizlik ürünlerinden kullanıyorum.şimdi cilt bakım ürünlerine başlamak istiyorum cildim karışık yağlı gibi. temizleme tonik, maske ve nemlendiricisini almak istiyorum cildimde lekeler de var fiyatları hakkında ve birde kullanan varsa memnun olup olamdıklarını bilmek istiyorum... birde fondetönü nasıl....

slm kızlar nerdesiniz

valla nerdeyiz aslında çalışıyoruz yada daha doğrusu çalışmaya çalışıyoruz.önyargısız bir şekilde paylaşacağımız şeyi dinleyecek birilerini bulmaya çalışıyoruz.İnsanların güvensizliği o kadar had safhadaki kandırılıcam korkusuyla dinlemekten bile kaçıyorlar.

valla nerdeyiz aslında çalışıyoruz yada daha doğrusu çalışmaya çalışıyoruz.önyargısız bir şekilde paylaşacağımız şeyi dinleyecek birilerini bulmaya çalışıyoruz.İnsanların güvensizliği o kadar had safhadaki kandırılıcam korkusuyla dinlemekten bile kaçıyorlar.
Evet canım sana katılıyorum...Kendi sağlıklarını düşünseler belki böyle olmayacak.....Bizim işimiz önce sağlık....:-)

arkadaslar merhaba,

Benim son bir senedir saclarim inanilmaz dokulmeye basladi, ayrica kepek sorunu da olustu, ne denediysem geciremiyorum, kuaforum gecenlerde saclarin yari yariya azalmis noldu boyle bile dedi. bu yuzden de cok mutsuzum.
Bu aralar sac icin amway urunlerini cok ovuyorlar bana, acaba sac urunleri hakkinda etkileri, fiyatlari, nasil kullanmam gerektigi hakkinda bilgi verebilecek olaniniz var mi bana?

Yardimci olursaniz cok sevinirim :/

slm arkadaşalr
bende anway harikalar diyarına girenlerdenim.şuan icin temizlik ürünlerini kullanıyorum ama diğer ürünlerle ilgilide bilgi verebilirim...
ürünler evet kimilerine göre pahalı geliyr. özellikle güzellik ürünleri ama herşeyden önce sağlığını düşünen insanlar daha sonra ne kdar karlı bi iş yaptıklarının farkına varıyorlar. cünkü bu ürünlerin coğu konsantre ürünler ve bu yüzden daha uzun ömürlü oluyorlar...

slm arkadaslar bende amway aılesıne yenı katılanlardanım fakat ürünlerini uzun zamandır kullanıyordum ve cook memnundum artık bende satıs temsılcısı oldum bılgılerınızı yenı tecrubelerınızı okumak fıkır edınmek ve fıkırlerımı sunmak ısterım ....

amvayde şöyle bırsey var
her ınsan maske takmak ıstemez amvayde bunu saglıyor cıltınızı derınlemsıne temızlıyor bakımını yapıyor tabıkı anlatmaya olmuyor bır kez kullanın dne demek ıstedıgımı anlaıyacaksınız evınız ve kendınız pırıl pırıl olacaksınız .... bır suru para varıp baska urunler almaktansa 1 defa urun alıp bır sen kullanmayı tercık edeceksenız ..

amwaycı arkadaşlar artıstry gözenek temizleyicisi ve cild partatıcı öz varmış ürünler ve fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz

arkadaşlar egzamaya iyi gelen hangi ürünü acaba bizim ailede de çok bu hastalıktan .bişiy geçirmiyor. ayrıntılı anlatırsanız nedir ne kadaradır

arkadaşlar bu ARTISTRY essentials Dengeleyici Sistem setinin fiyatını bilen varmı acaba?varsa sölermisiniz ne kadar oldu merak ediyorumdabilmiyorumkismile

zerenim hanım beautycyle cilt bakımı öneriyormusunuz artistry kullanıyorum ama bunu berak ettim

Son düzenleme:
Back