- 24 Ağustos 2009
- 333
- 4
- 118
- 37
Selam büyük boy 98 TL.zemuszemus
büyük boy derken yüz yıkama jeli,toniği,ve nemlendiricisiyle hepsi 98 lira değilmi? ben daha pahalı sanıodum:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam büyük boy 98 TL.zemuszemus
merhabalar benim eşim amway üyesi.. size her konuda yardımcı olurum...sizin sorduğunuz gözenek temizleyicisi: 50 ytl aynı zamanda gözenekleri küçültüyor.
cildi aydınlatıcı öz fiyat:84 ytl
başka merak ettikleriniz içinde özelden mesajlaşabiliriz...
sevgiler :)
zerenim hanım beautycyle cilt bakımı öneriyormusunuz artistry kullanıyorum ama bunu berak ettim
Artıstry kullanan arkadaş ve müşterilerime artıstry öneriyorum...zemuszemus
amwayin sivilce çıkınca sürülen bir ürünü varmış kurutuyormuş
nasıl bi ürün memnun olan olmayan var mı
Arkadaşlar ben 2006 yılından beri amway erbest girişimcisiyim artı olarak estetisyenim sorularınız olursa yardımcı olabilirim.görüşmek üzere...
ben de yaklaşık 1 yıl kadar önce amway'le tanıştım.ürünlerinden sadece şampuanını aldım tavsiye üzerine,ama hiç bir şekilde memnun kalmadım.tamam yumuşacık yapıyor ama çok cansızlaştırdı saçlarımı..ve bıraktım..satış yapma işi de büyük beceri işi .organizasyon kuruluyor ama satışlardan olan puan değerleriyle belli bir seviyeye geliniyor.o puanları almak için de baya bir satış yapmak gerekiyor.kendi işini bırakıp sadece bu işle ilgilenenler çok geniş çevresi olup belli bir seviyeye gelenler..
arkadaşlar 1 senedir amway işleriyle uğraşıyorum. benim gibi başka ilgilenenler varmı...