• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhabalar benim eşim amway üyesi.. size her konuda yardımcı olurum...sizin sorduğunuz gözenek temizleyicisi: 50 ytl aynı zamanda gözenekleri küçültüyor.
cildi aydınlatıcı öz fiyat:84 ytl
başka merak ettikleriniz içinde özelden mesajlaşabiliriz...
sevgiler :)

bütün mesajlarına baktım her mesajında amway övüp satmaya çalışıyosun almak isteyenler özelden ulaşsın falan. reklam kokan hareketler bunlar çok ayıp.
hiç de inandırıcı gelmedi yapmaya çalıştığın. git ticaretini başka yerde yap

Artıstry kullanan arkadaş ve müşterilerime artıstry öneriyorum...:-)zemuszemus

teşekkürler cevabınız için ama artık kullanmıyorum cildimde bazı sorunlar oldu doktora gittim ve la roche posay önerdi ona başladım.yinede saolun

Son düzenleme:
bende artıstry nin hemen hemen herşeyini kullanıyorum,cildim o kadar güzelleşti ve parlıyorki,benden sonra birçok arkadaşımda kullanmaya başladı...lancome,estee lauder kalitesinde fakat onların yarı fiyatı.tavsiye edrim

amwayin sivilce çıkınca sürülen bir ürünü varmış kurutuyormuş
nasıl bi ürün memnun olan olmayan var mı

ben tek tük çıkan sivilcelerim için kullanıyordum güzeldi tavsiye ederim ama jel tonik nemlendirici desteğiyle kullanırsan daha iyi sonuç alırsın.Amway çok iyi ama genede pahalı yaov:delphin:

ben kullanıyorum memnunum..hatta çantamda taşıyorum ve bişey hissettimmi hemen sürüyorum şeffaf olduğu için sorun olmuyor..ilk çıkarken yakalrsan çıkmasını engelliyorsun ama sivilce çıktıktan sonrada hızlı geçmesini ve iz kalmamasını sağlıyor.benim sivilcelerim haftalarca kalırdı yüzümde..ben temizleme setini de kullanıyorum çok uzun süre gidiyor ve çok memnunum..

Arkadaşlar ben 2006 yılından beri amway erbest girişimcisiyim artı olarak estetisyenim sorularınız olursa yardımcı olabilirim.görüşmek üzere...

Arkadaşlar ben 2006 yılından beri amway erbest girişimcisiyim artı olarak estetisyenim sorularınız olursa yardımcı olabilirim.görüşmek üzere...

BENDE BU İŞE GİRMEK İSTİYORUM..AMA ÇEVREM ÇOK YOK..İST DA YENİYİM..YAPABİLİRMİYİM BİLMİYORUM..GERÇEKDEN İŞE GİTMEDEN PARA KAZANMAK İSTİYORUM.. VE ŞEY DUYDUM İNSANLAR BU İŞ İÇİN KENDİ İŞLERİNİ BIRAKIYORLARMIŞ.. BAYA BİR GELİR GETİRİYORMUŞ..zemuszemus

ben de yaklaşık 1 yıl kadar önce amway'le tanıştım.ürünlerinden sadece şampuanını aldım tavsiye üzerine,ama hiç bir şekilde memnun kalmadım.tamam yumuşacık yapıyor ama çok cansızlaştırdı saçlarımı..ve bıraktım..satış yapma işi de büyük beceri işi .organizasyon kuruluyor ama satışlardan olan puan değerleriyle belli bir seviyeye geliniyor.o puanları almak için de baya bir satış yapmak gerekiyor.kendi işini bırakıp sadece bu işle ilgilenenler çok geniş çevresi olup belli bir seviyeye gelenler..

ben de yaklaşık 1 yıl kadar önce amway'le tanıştım.ürünlerinden sadece şampuanını aldım tavsiye üzerine,ama hiç bir şekilde memnun kalmadım.tamam yumuşacık yapıyor ama çok cansızlaştırdı saçlarımı..ve bıraktım..satış yapma işi de büyük beceri işi .organizasyon kuruluyor ama satışlardan olan puan değerleriyle belli bir seviyeye geliniyor.o puanları almak için de baya bir satış yapmak gerekiyor.kendi işini bırakıp sadece bu işle ilgilenenler çok geniş çevresi olup belli bir seviyeye gelenler..

selam şampuan vermişler ama hangii saç tipinize göre verildi öğrenebilirmiyim ...:dance:
size yardımcı olabilirm biz ailecek hem bütün ürünleri kullanıyoruz hemde satışını benim 9 yaşında bir kızım var ve onun sağlıklı yaşamasını istiyorum sadece şampuanımız yok bitkisel deterjanlar su arıtma cilt bakımı v.b.....bir üründen memnun kalmayıp diğer ürünler için fikriniz yok yani öyle değilmi......yanlış seçim yapılmış bence şampuan için ....a.s.

ewet çok güzel bi ürün ben hem kullanıyorum hemde bu işi yapıyorum.dörtlü seti var yaglı ve karma ciltler için onu devamlı kullanırsan zaten sivilce oluşmuyo cildinde yagı kontrol ediyor.tavsiye ederim ewet biraz pahalı ama tamamen bitkisel oldugu için piyasada tamamen bitkisel hiç zarar vermeyen bir ürün bulamazsınız kolay kolay.

bayanssulusmileSLM ben yeni üye oldum ve sırf bu sıkıntımı paylaşabilmek için tercih ettim diyebilirim.ev hanımıyım 2 ay kadar önce AMWAY serbest girişimcisi oldum.ancak bazı sıkıntılarım var satışlar okadarda iyi gitmiyor yani sebep olarak kendi çapımda henüz 13 aylık olan kızımı görüyorum.toplantılara gidemiyorum,ev oturmalarına gidemiyorum yeri geldimi sattığım ürünün ödemesini bile geç alıyorum.küçük çocukla çok zor oluyor.başaranlara imrenmemek elde değil bu işi.sizden manevi olarak destek bekliyorum bırakma aşamasındayım inatla gidebildiğim kadar gidicem..bayanssulusmile

SLM ben yeni üye oldum ve sırf bu sıkıntımı paylaşabilmek için tercih ettim diyebilirim.ev hanımıyım 2 ay kadar önce AMWAY serbest girişimcisi oldum.ancak bazı sıkıntılarım var satışlar okadarda iyi gitmiyor yani sebep olarak kendi çapımda henüz 13 aylık olan kızımı görüyorum.toplantılara gidemiyorum,ev oturmalarına gidemiyorum yeri geldimi sattığım ürünün ödemesini bile geç alıyorum.küçük çocukla çok zor oluyor.başaranlara imrenmemek elde değil bu işi.sizden manevi olarak destek bekliyorum bırakma aşamasındayım inatla gidebildiğim kadar gidicem..

amway ürünlerini satışını yaptığım gbi kendimde düzenli olarak kullanmaya çalışıyorum sivilceli ve siyahnoktalı bir cildim vardı 2 aydır düzenli olarak önce ballı sabununu daha sonra yağlı-karma ciltler için seriiyi kullanıyorum çok memnunum şimdilik tek sorunum eskiden kalan sivilce lekelerim onlar içinde leke gideren jeli kullanıcam henüz almadım ama sabrsızlanıorum arkdaşlar çok memnun yağlı lekeli ciltler için öneririm

Back