arkadaşlar egzamaya iyi gelen hangi ürünü acaba bizim ailede de çok bu hastalıktan .bişiy geçirmiyor. Ayrıntılı anlatırsanız nedir ne kadaradır
canım temizlik ürünleri çok faydalı vücut jeli ve sabunlarıda:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar egzamaya iyi gelen hangi ürünü acaba bizim ailede de çok bu hastalıktan .bişiy geçirmiyor. Ayrıntılı anlatırsanız nedir ne kadaradır
merhaba, bende zoom ve loc ürünlerini aldım, satış yapan arkadaşlar nasıl kullanacağımı yazarsanız çok sevinirim.
duvar-parke-fayans- cam- mutfak tezgahı- dolapları ve ahşapları silerken hangi ölçüleri kullanmalıyım?
ben bilmiyorum canım ,ginseng filan mı acaba ?merhaba arkadaşlar ben envayin erkeklerde sperm bayanlarda yumurta sayısını artımı için vitamin oldugunu duymuştum.bu dogrumu dogruysda ismi ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.şimdiden teşşekkürler
merhaba arkadaşlar ben envayin erkeklerde sperm bayanlarda yumurta sayısını artımı için vitamin oldugunu duymuştum.bu dogrumu dogruysda ismi ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.şimdiden teşşekkürler
amway ürünlerini görsel olarak nerede bulabilirim kızlar
merhaba arkadaşlar ben envayin erkeklerde sperm bayanlarda yumurta sayısını artımı için vitamin oldugunu duymuştum.bu dogrumu dogruysda ismi ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.şimdiden teşşekkürler
Temsilci olmak için detaylı bilgilendirir misiniz arkadaşlar üyelik ücreti depozito fln varmış + iade sistemi nasıl oluyor hangi kargoyla çalışıyor aylık limit 90 tl mi kargo parası ödememk için ödersek ne kadar oluyor ve bi rakam üzerinden kazancınızı bildirirseniz iyi olur son olrak da ciltteki çatlaklar için gözenekli görünüm için sıkılaştırıcı ve diş beyazlatmak için bitkisel bir ürün var mı bunları paylaşrsanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler
12 tl + 65 tl veriyorsun.bu 65 tl katalog,çanta vs fiyatı. 6 ay içinde geri verip 65 tl yi alabiliyorsun 12 tl si kalıyor. memnun kalmadığın ürünü faturasıyla iade sebebini belirtip iade edebiliyorsun.yurtiçi kargoyla çalışıyor evet 90 tl olduğu zaman sipariş, korgo ücreti yok onun dışında 10 tl. cildin için temsilcilerin genelde analiz cihazı oluyor,cildinin değerlendirilip ona göre ürün tavsiye edeilmesi lazım dediğin amaca uygun birçok ürünü var.diş macunu gayet güzel ama beyazlatmak için varmı onu bilmiyorum canım.benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdur
Teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için ama ben vazgeçtim sanırım internette bir yazı okudum da amwayle ilgili olursam içime sinmiycek