• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba, bende zoom ve loc ürünlerini aldım, satış yapan arkadaşlar nasıl kullanacağımı yazarsanız çok sevinirim.
duvar-parke-fayans- cam- mutfak tezgahı- dolapları ve ahşapları silerken hangi ölçüleri kullanmalıyım?:41:

merhaba arkadaşlarbizde annemle amway in bulaşık makinesi tabletlerinden, loc'tan,fayans aralarını beyazlatma ürünlerinden çok memnunuz:46:

merhaba arkadaşlar ben envayin erkeklerde sperm bayanlarda yumurta sayısını artımı için vitamin oldugunu duymuştum.bu dogrumu dogruysda ismi ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.şimdiden teşşekkürler

zoom mutfak temizleyicisi gerçekden süperr zararsız diğer markalar resmen tıkıyodu insanı bu aynı camsil gibi kokuyo bide yağ mağ bırakmıyo güzel temizliyo memnuniyetini çok duydum insanların gerçekden tavsiye ederim

merhaba, bende zoom ve loc ürünlerini aldım, satış yapan arkadaşlar nasıl kullanacağımı yazarsanız çok sevinirim.
duvar-parke-fayans- cam- mutfak tezgahı- dolapları ve ahşapları silerken hangi ölçüleri kullanmalıyım?:41:

Merhaba..Size tavsiyem LOC için pompasını alın ve iki pompa yeterli gelecektir..

Zoom için de eğer kendi sprey şişesi yok ise herhangi bir camsil spreyi için 2 çay bardağı ZOOM 3 çay bardağı su ile kullanabilirsiniz..

merhaba arkadaşlar ben envayin erkeklerde sperm bayanlarda yumurta sayısını artımı için vitamin oldugunu duymuştum.bu dogrumu dogruysda ismi ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.şimdiden teşşekkürler
ben bilmiyorum canım ,ginseng filan mı acaba ?

bebegim_01 kullanıcısından alıntı

selenium e vitaminimiz var. üreme sistemi (erkeklerde sprem,bayanlarda yumurta sayısı),T3 ve T4 hormonlarının sentezlenmesine yardımcı,cilt,göz,ciğer,gögüs ve üreme organlarının korunması ve kasların sağlığı için kullanılır. ama bu vitamini kullanınca hamile kalırım gibi düşünceler çoz fazla çevremizde fakat bu vitamin destekleyici bir üründür.

selenium e vitaminimiz var. üreme sistemi (erkeklerde sprem,bayanlarda yumurta sayısı),T3 ve T4 hormonlarının sentezlenmesine yardımcı,cilt,göz,ciğer,gögüs ve üreme organlarının korunması ve kasların sağlığı için kullanılır. ama bu vitamini kullanınca hamile kalırım gibi düşünceler çoz fazla çevremizde fakat bu vitamin destekleyici bir üründür.

canım bende de aynı sorun var.ginseng,selenyum e, b vitamini,omega 3 önerdiler bana. b vitamini ile omega sinirlere iyi geliyor.stresi azaltmak için.fiyatları da tam hatırlamıyorum ama b vitamini ile selenyum 30-40 tl civar omega ile ginseng de 60-70 tl civarı sanırım.

Temsilci olmak için detaylı bilgilendirir misiniz arkadaşlar üyelik ücreti depozito fln varmış + iade sistemi nasıl oluyor hangi kargoyla çalışıyor aylık limit 90 tl mi kargo parası ödememk için ödersek ne kadar oluyor ve bi rakam üzerinden kazancınızı bildirirseniz iyi olur son olrak da ciltteki çatlaklar için gözenekli görünüm için sıkılaştırıcı ve diş beyazlatmak için bitkisel bir ürün var mı bunları paylaşrsanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler:61:

Temsilci olmak için detaylı bilgilendirir misiniz arkadaşlar üyelik ücreti depozito fln varmış + iade sistemi nasıl oluyor hangi kargoyla çalışıyor aylık limit 90 tl mi kargo parası ödememk için ödersek ne kadar oluyor ve bi rakam üzerinden kazancınızı bildirirseniz iyi olur son olrak da ciltteki çatlaklar için gözenekli görünüm için sıkılaştırıcı ve diş beyazlatmak için bitkisel bir ürün var mı bunları paylaşrsanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler:61:

12 tl + 65 tl veriyorsun.bu 65 tl katalog,çanta vs fiyatı. 6 ay içinde geri verip 65 tl yi alabiliyorsun 12 tl si kalıyor. memnun kalmadığın ürünü faturasıyla iade sebebini belirtip iade edebiliyorsun.yurtiçi kargoyla çalışıyor evet 90 tl olduğu zaman sipariş, korgo ücreti yok onun dışında 10 tl. cildin için temsilcilerin genelde analiz cihazı oluyor,cildinin değerlendirilip ona göre ürün tavsiye edeilmesi lazım dediğin amaca uygun birçok ürünü var.diş macunu gayet güzel ama beyazlatmak için varmı onu bilmiyorum canım.benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdur:34::34: he bu arada kazancını sormuşsun her üründen yüzde otuz satış karın oluyor ayrıca grubunun satışları üzerinden de prim kazanıyorsun. ayrıca her ay belli bir sipariş üzerinden yine siparişlerinde kullanmak üzere hediye kuponları kazanıyorsun:) :)

Son düzenleyen: Moderatör:
12 tl + 65 tl veriyorsun.bu 65 tl katalog,çanta vs fiyatı. 6 ay içinde geri verip 65 tl yi alabiliyorsun 12 tl si kalıyor. memnun kalmadığın ürünü faturasıyla iade sebebini belirtip iade edebiliyorsun.yurtiçi kargoyla çalışıyor evet 90 tl olduğu zaman sipariş, korgo ücreti yok onun dışında 10 tl. cildin için temsilcilerin genelde analiz cihazı oluyor,cildinin değerlendirilip ona göre ürün tavsiye edeilmesi lazım dediğin amaca uygun birçok ürünü var.diş macunu gayet güzel ama beyazlatmak için varmı onu bilmiyorum canım.benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdur:34::34:

Teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için ama ben vazgeçtim sanırım internette bir yazı okudum da amwayle ilgili olursam içime sinmiycek:58:

Back