Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amway'in 57'yi aşkın Araştırma, Geliştirme ve Kalite Kontrol laboratuarında çalışan 450'in üzerinde uzman kendilerini yeni ürünlerin geliştirilmesine ve var olanların kalite kontrol işlemlerine adamışlardır. AMWAY™ ürünlerini devamlı olarak daha değerli hale getirmek amacıyla en üstün teknoloji ile sonsuz bir çaba gösteriyoruz.
Amway ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmez. Amway'in kendisini tamamen teknolojik "in vitro" testlerin geliştirilmesine ve kullanımına adamış laboratuarı bu sektörde bu özelliğe sahip birkaç laboratuardan biridir.
AMWAY ürünlerinin en önemli özelliklerinden bazıları şöyledir:
�� Yüksek konsantre gücü: daha uzun süreli kullanım ve daha az miktarda katı atık madde
�� Doğada çözünebilirlik: Doğa tarafından çözünebilen bileşiklerden oluşan formüller
�� Geri dönüşümlü ambalajlar.
�� Hayvanlar üzerinde test yapmadan üretim.
�� Aerosol ürünlerde ozon tabakasına zarar veren kloroflorokarbonların kullanılmaması.
MÜŞTERİ TATMİN GARANTİSİ: Bütün Amway ürünleri %100 Müşteri Tatmin Garantisi altında olup her müşteri ürünü deneme ve memnun kalmadığı takdirde, ürünü değiştirme ya da parasını geri isteme hakkına sahiptir. Bütün Amway Ev Teknolojisi Ürünleri 90 günlük %100 Müşteri Tatmin Garantisi'ne, üretim hatalarına karşı ise ömür boyu garantiye sahiptir.
C:\eDoku\AmwayMyBusiness\_MyInfoBase\_BasisMaterial\Geschäftsvorstellung\MP_türkisch\Amway_Internet_türkisch_.doc ayrıca bende özeliikle cilt ürünlerini(artisty marka) severek kullanıyorum..içiniz rahat olsun arkadaşlar
avonda kendisi yazıyo canım ve avon kat kat kalitesiz bence..ben çok önce kullanmıştım,cildimdki hasarları çok zor yok ettim..bende amwaya üyeyim,sırf ürünlerinden daha uygun fiyata almak için üye oldum,vazgeçeceğimi zannetmiyorum..benim cildimi gören tüm arkadaşlarımda kullanıyo şu anda..dene farkı göreceksinn..
temsilci olmak için şart yok ki sadece kimlik bilgilerini veriosun o kadartemsilci olmak için şartlar nedir?