- 6 Mayıs 2020
- 475
- 490
- 53
- Konu Sahibi Cesmicihannn
-
Hayır farklı laboratuvarlarda yapıldı. Ama ikisinde güvenilir yerler İstanbul’da. Amh düşük olanlar için çok endişe verici bir durum bu bu kadar hızlı düşüyorsa bu rezervGenelde tüp bebeğe başvuruyorlar ben gibi. Ama çok kısa sürede azalmış görünüyor ilk testiniz hatalı olabilir. Bu durumla çok karşılaşıyoruz ayni merkezde mi yaptirdiniz ikincisinide ?
Normalde bu kadar hızlı düşmez. Yılda 0,1 0,2 civarı düşüyor ortalama... Herkesin yumurta kaybı bir değil ayda bin değilde 500 yumurta kaybı olan amhsi hemen düşmez. Sizin bı yanlışlık var. Bu arada iki amh değeriniz de guzelHayır farklı laboratuvarlarda yapıldı. Ama ikisinde güvenilir yerler İstanbul’da. Amh düşük olanlar için çok endişe verici bir durum bu bu kadar hızlı düşüyorsa bu rezerv
Yani evet düşük değil ama ilk yaptırdığımda 2.44 çıksaydı üzülmezdim ama 2 ayda böyle düşüş olunca üzüldüm açıkçası bu son değere. hızla zaman alehime işliyor bu durumda bende ki düşüş fazla çünkü. Son testi Memorial yaptı bakalım doktor ne diyecek.Teşekkür ederim cevabınız içinNormalde bu kadar hızlı düşmez. Yılda 0,1 0,2 civarı düşüyor ortalama... Herkesin yumurta kaybı bir değil ayda bin değilde 500 yumurta kaybı olan amhsi hemen düşmez. Sizin bı yanlışlık var. Bu arada iki amh değeriniz de guzel
Laboratuvar farkı olabilir dediğiniz gibi ama biraz fazla geldi bana bu farkacaba testi yapan merkezin referans aralığı değişince farklı çıkabiliyor mu bu sonuç? merak ediyorum. ben geçen hafta aynı gün içinde iki farklı yerde amh testi yaptırdım, birinin sonucu henuz gelmedi. ikincisinin sonucu farklı gelirse belki sorunuza bi yanıt olabilir. sonucu alınca paylaşayım sizinle
tabii yazarım, birini özel laboratuvarda birini de şehir hastanesinde yaptırdım. şehir hastanesindeki 3-4 güne çıkar, ben de gelir yazarımLaboratuvar farkı olabilir dediğiniz gibi ama biraz fazla geldi bana bu farkÇok sevinirim paylaşırsanız. Bende görüşünce doktorla yazarım buraya yorumumu
Memorial Şişli ile görüştük Ocak ayı için başlayacağız tedeviye 1,5 yıldır hiçbir şekilde gebe kalamadım temiz tatlil sonuçlarımıza rağmen( istenen her şey yapıldı) Bu süreçte Allah c.c. hepimizin yardımcısı olsun. yaşamayan bilemez anca biz anlarız birbirimizitabii yazarım, birini özel laboratuvarda birini de şehir hastanesinde yaptırdım. şehir hastanesindeki 3-4 güne çıkar, ben de gelir yazarımbenim için de kıyaslama şansı olacak, ben de merak ediyorum.
ek olarak, 2 sene önce yaptırdığım amh testi cerrahpaşada 5,6ydı, bu sene özelde yaptırdığım 8,1 çıktı. benimki polikistik overden dolayı yüksek ama 5,6 iken kocaman kistim vardı, şu an yok. iki senedir beslenmeme dikkat ediyorum, temiz besleniyorum, onun da etkisi olmuş olabilir. hepimize bol şans diliyorum.
Amiiin, hepimizin yüzü gülsün inşallahMemorial Şişli ile görüştük Ocak ayı için başlayacağız tedeviye 1,5 yıldır hiçbir şekilde gebe kalamadım temiz tatlil sonuçlarımıza rağmen( istenen her şey yapıldı) Bu süreçte Allah c.c. hepimizin yardımcısı olsun. yaşamayan bilemez anca biz anlarız birbirimizi
Amh testi ultrasonla birlikte değerlendirilir. Yani amh ınız yüksek çıkıp ultrasonda az yumurtaniz görünürse amh in doğruluk orani şüpheli.. İkisi birlikte değerlendirilir genelde. Çok takılmayın tahlil verilerine..Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. Benim eylül ayında yaptırdığım amh test sonucum 3.80 iken Aralık ayında tüp bebek merkezinde yaptırdığım amh test sonucum 2.44 bu amh bir kaç ayda bu kadar düşen bir değer mi gerçekten kafam çok karştı. Çok güvenilir bir test olduğunu söyleyip durdular. Yani aradan 1 yıl geçse demek 1 yılda bu kadar düşüş oluyor rezervde diyeceğim ama 2 ay hepi topu. 1 in altında amh sonucu olanlar ne yapacak bu durumda şaştım kaldım gerçekten
Amiiinnn inşallah.Çarşamba günü görüştük bizde İpek hanımla yaptık ön görüşmemizi çok ilgili biriydi rahatlattı konuşmalarıyla çok dikkatli notlar aldı. Bu ay femera başlamıştı medipoldeki doktorum yumurta takibi yapacak. Sonraki ay kullanma ilaç dedi İpek hanım Ocak sonu diye planladık bakalım zaman ne gösterecek. pgtli tüp bebek değil mi sizin. Bize de bilgi verdi ama şart görmüyorum dedi hikayemden dolayı. Güzel haberler verelim birbirimize inşallahAmiiin, hepimizin yüzü gülsün inşallahBen de ŞİŞli Memorial'de başlayacağım tüp bebeğe, iki gün önce öngörüşmemizi yaptık. Genetik nedeniyle tüp bebek deneyeceğiz, normal yolla denemeyi hiç düşünmedik bile. Rast gider işlerimiz hepimizin inşallah...
Evet çok farklı doktorlar gördü usgden hepsinde uyumlu dedi amh ile ama son test işte neyse bunada şükürAmh testi ultrasonla birlikte değerlendirilir. Yani amh ınız yüksek çıkıp ultrasonda az yumurtaniz görünürse amh in doğruluk orani şüpheli.. İkisi birlikte değerlendirilir genelde. Çok takılmayın tahlil verilerine..
Okuyacağım paylaşım için teşekkürler. Usg en güveniliri anlamış oldum.
Okumanızı tavsiye ederim. Amh değerinin güvenilir sonuçlar içermediğini savunan bir profesörün yazısı. Ben amh ölçtürüp soru sormuştum kendisine tahlillere para harcadığım için beni terslemişti.
Mutlaka okuyun. Kesinlikle emin ellerde çekilen bir ultrason en sağlıklısı.Okuyacağım paylaşım için teşekkürler. Usg en güveniliri anlamış oldum.
Sağlıkçıdan bunları duymak daha da rahatlatıyor insanıTüp bebekte hemşirelik yapmıştım şu amh işini o kadar ciddiye almamak lazım çok düşük amhla hamile kalan bir sürü kadın gördüm önemli olan yumurtanın kalitesi verilen ilaçlarla zamanında yeterli boyuta gelmesi çok takılmayın lütfen
çok sevindim memnun ayrılmanıza, umarım ilk denemede olumlu sonuclanırAmiiinnn inşallah.Çarşamba günü görüştük bizde İpek hanımla yaptık ön görüşmemizi çok ilgili biriydi rahatlattı konuşmalarıyla çok dikkatli notlar aldı. Bu ay femera başlamıştı medipoldeki doktorum yumurta takibi yapacak. Sonraki ay kullanma ilaç dedi İpek hanım Ocak sonu diye planladık bakalım zaman ne gösterecek. pgtli tüp bebek değil mi sizin. Bize de bilgi verdi ama şart görmüyorum dedi hikayemden dolayı. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Bugünleri unutturacak sevinçler yaşayalım hepberaber inşallah.çok sevindim memnun ayrılmanıza, umarım ilk denemede olumlu sonuclanırbiz de Semra hocayla görüştük, kendisine güveniyoruz çok şükür, bizimki zorlu ve uzun bir süreç olacak ama umutluyum :) ekibin hepsi çok iyi zaten. bizimkievet pgtli olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?