- 13 Aralık 2024
- 230
- 17
- 13
- 24
Neler yaptınız bu süreçte peki6 ayda döndüm canımama şu var en son test bir yıl öncesinde negatifmis.2023 test negatif 2024 pozitif. yani belki daha bir yılda dönmüş olabilirim.ama testten sonra 6 ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler yaptınız bu süreçte peki6 ayda döndüm canımama şu var en son test bir yıl öncesinde negatifmis.2023 test negatif 2024 pozitif. yani belki daha bir yılda dönmüş olabilirim.ama testten sonra 6 ay
Konu 'Hpv 18-52-54 pozitif 6 ayda negatif oldum çok şükür.bundan sonra süreç nasıl olacak?' Hpv 18-52-54 pozitif 6 ayda negatif oldum çok şükür.bundan sonra süreç nasıl olacak?Neler yaptınız bu süreçte peki
Burda paylaştım canım kullandiklarimiNeler yaptınız bu süreçte peki
Teşekkür ederimKonu 'Hpv 18-52-54 pozitif 6 ayda negatif oldum çok şükür.bundan sonra süreç nasıl olacak?' Hpv 18-52-54 pozitif 6 ayda negatif oldum çok şükür.bundan sonra süreç nasıl olacak?
Bunun doğruluk payı nedir çünkü çocukluğumdan beri akıntım var benim ve eğer dediğiniz gibiyse Hpv hiç negatife dönmeyecek demektirTekrarlayan mantar enfeksiyonlarıda vücudumuzda bulunan hpv virüsünün pozitif olmasına sebep olabiliyormuş.vajina floramizida korumamız lazım sanırım doktor bana vagi flora rapid diye bir fitil vermişti vajina florasi için.
Benim testi yaparken hafif enfeksiyonum vardi ama negatifim.doktorun dediği vajinal enfeksiyon bağışıklığı düşürüp varolan vucudumuzdaki hpvnin pozitif olmasını sağlayabiliyormuş.yani bağışıklık la ilgili bir durum sanırım.Bunun doğruluk payı nedir çünkü çocukluğumdan beri akıntım var benim ve eğer dediğiniz gibiyse Hpv hiç negatife dönmeyecek demektir![]()
Evet öyle olduÜst üste smear vermişsin
merhaba geçmiş olsun bende haftaya leep olacağım ama evliyim muhtemelen bulaş oldu. sizin partneriniz ya da eşiniz var mı? korundunuz mu bir daha bu illete yakalanmamak adına, aşı oldunuz muMerhaba 7 ay süre sonra testlerim tekrardan yenilendi. Şunu da belirtmek isterim ben leep oldum nisan ayında tüm hücre alındı oradan sonuçlarım cerrahi sınırlar temiz geldi sonra 6 ay kontrol dedi doktorum bağışıklığımı yüksek tuttum. Bir sürü ilaç kulandım sonra 7 ay sonra testlerim negatif geldi çok şükür
bende de hpv16 vardı , önlemi alınmadığında sinsice ilerliyor. tavsiyem kolposkopi yaptırın. ahcc kullandım ama buna rağmen leep önerdi doktor ayrıca haşimotom vardı ve ahcc kullanımı aşırı bağışıklık yaptı sanırım tsh değerim yükseldi.Smear da hiçbir şey çıkmadı muayenede de doktorum rahim ağzı temiz görünüyor dedi o yüzden bi 6 ay beklemek istedim ama zaten bu eanada ahcc başladım
Merhaba tek eşliydim bende bu hastalık çıktıktan sonra ben negatif görene kadar birliktelik yaşamadım. Bende süreç şu şekilde oldu smear testim ascus hpv testim 16 çıktı. Doktorum hemen kolposkopi yaptı ecc yaptı cin 1 ve cin 3 çıktı sonrasında leep oldum cerrahi sınırlar temiz geldi çok şükür. Arkasından 6 ay kontrol dedi doktor Ahcc verdi deflagyn kullandım bağışıklığımı yüksek tuttum 7 ay sonra testlerim yapıldı her ikisi de negatif geldi.bende de hpv16 vardı , önlemi alınmadığında sinsice ilerliyor. tavsiyem kolposkopi yaptırın. ahcc kullandım ama buna rağmen leep önerdi doktor ayrıca haşimotom vardı ve ahcc kullanımı aşırı bağışıklık yaptı sanırım tsh değerim yükseldi.
Evet mart ayında doktorum ilk testlerimi alırken aşı olmam gerektiğini söyledi o gün başladım olmaya henüz sonuçlarım çıkmamıştı Eylül ayında hepsi bitti.merhaba geçmiş olsun bende haftaya leep olacağım ama evliyim muhtemelen bulaş oldu. sizin partneriniz ya da eşiniz var mı? korundunuz mu bir daha bu illete yakalanmamak adına, aşı oldunuz mu
allahım bana da nasip etsin. almanyadayım ben. doktor bana zaten pozitifsin aşı gereksiz dedi şok oldum ama negatife dönünce yaptıracam allahın izniyle. leep sonrası nasıldı iyileşme süreci. çalışıyorum dikkat etmem gereken şeyler var mı? lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. çok soru sordum hakkınızı helal edin. çocuk isteme sürecinde bunları yaşıyorumMerhaba tek eşliydim bende bu hastalık çıktıktan sonra ben negatif görene kadar birliktelik yaşamadım. Bende süreç şu şekilde oldu smear testim ascus hpv testim 16 çıktı. Doktorum hemen kolposkopi yaptı ecc yaptı cin 1 ve cin 3 çıktı sonrasında leep oldum cerrahi sınırlar temiz geldi çok şükür. Arkasından 6 ay kontrol dedi doktor Ahcc verdi deflagyn kullandım bağışıklığımı yüksek tuttum 7 ay sonra testlerim yapıldı her ikisi de negatif geldi.
Yok önemli değil soru sorabilirsin tabikide bende yaşadım bunların hepsini. Leep sonrası ben hiç acı çekmedim anestezi aldım ayılmam falan derken 1 saat sonra odaya geldim doktorum yanıma geldi bitti geçti ddi kurtuldun ddi ama daha alınan parçalar patalojiye gitmesi gerekiyordu asıl sonuç ozaman gelecekti. Normal yaşantıma devam ettim. Bende çok lekelenme olmadı. Hatta hiç yaşamadım diyebilirim. Zaten leep ten sonra 40 gün ilişki asla yok. Ben 2 ay sonra kontrola gittim doktor rahim çok güzel iyileşmiş dedi. Sadece deflagyn kullandım ben onu kullandığım zaman pembe bir leke geliyordu. Onun içinde mecburen günlük ped kullandım aslında doktorum günlük ped yasak dedi organik pedler varmış bana onu önerdi ama ben almadım yinede kullandımallahım bana da nasip etsin. almanyadayım ben. doktor bana zaten pozitifsin aşı gereksiz dedi şok oldum ama negatife dönünce yaptıracam allahın izniyle. leep sonrası nasıldı iyileşme süreci. çalışıyorum dikkat etmem gereken şeyler var mı? lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. çok soru sordum hakkınızı helal edin. çocuk isteme sürecinde bunları yaşıyorum( endişelerim çok
Birde şu çok önemli aslında doktorlar görüyor herşeyi ben daha ilk gittiğim gün smear ve hpv testi için numuneler aldığı gün bana doktor aşı olman gerek dedi hemen başla ddi bende ddm hocam hpv sıkıntılı çıkarsa ddm çıksın dedi sonuç olarak bir sürü tipleme var ddi seni bulaş olmayan diğer tiplerden koruyacak ddiallahım bana da nasip etsin. almanyadayım ben. doktor bana zaten pozitifsin aşı gereksiz dedi şok oldum ama negatife dönünce yaptıracam allahın izniyle. leep sonrası nasıldı iyileşme süreci. çalışıyorum dikkat etmem gereken şeyler var mı? lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. çok soru sordum hakkınızı helal edin. çocuk isteme sürecinde bunları yaşıyorum( endişelerim çok
çooook teşekkür ediyorum. cin3 çıktı bendeBirde şu çok önemli aslında doktorlar görüyor herşeyi ben daha ilk gittiğim gün smear ve hpv testi için numuneler aldığı gün bana doktor aşı olman gerek dedi hemen başla ddi bende ddm hocam hpv sıkıntılı çıkarsa ddm çıksın dedi sonuç olarak bir sürü tipleme var ddi seni bulaş olmayan diğer tiplerden koruyacak ddi
Aşı çok önemli hemen ol dedi ve ben o gün ilk dozumu oldum ikincisi haziran da en sonuncusunu da Eylül de oldım. O yüzden bence negatif olmayı beklemeyin riskli tipli olan bir sürü tip var en azından bu süreçte sizi diğerlerinden korur. Bence aşınızı olun
Amin hepimizi inşallah evet doktorum önerdi kullanmamı. Allahın izini ile cerrahi sınırlar temiz gelirse hiç korkmayın geldi geçti bitti diyin erken tani hayat kurtarıyor kesinlikle. Cin3 son durak zaten rabbim bidaha göstermesin. Aşı kesinlikle olun aksatmayın ertelemeyin çünkü bu virüs de çok tipleme var ama en kötüsü 16 ve 18çooook teşekkür ediyorum. cin3 çıktı bende((( cuma operasyonla alacak doktor. deflagyn doktorunuz mu önermişti peki? bende olacam allahın izniyle aşı. bir daha bu stresi yaşamak istemiyorum . çok geçmiş olsun size tekrardan allahım herkesi kurtarsın bu sinsi illetten. aminnn
amin işallah.Amin hepimizi inşallah evet doktorum önerdi kullanmamı. Allahın izini ile cerrahi sınırlar temiz gelirse hiç korkmayın geldi geçti bitti diyin erken tani hayat kurtarıyor kesinlikle. Cin3 son durak zaten rabbim bidaha göstermesin. Aşı kesinlikle olun aksatmayın ertelemeyin çünkü bu virüs de çok tipleme var ama en kötüsü 16 ve 18
Ne kadar sürede atlattınız acaba? Kolposkopi yaptırmadım çünkü smear temizdi. Ona güvendim açıkcası. Ve dr muayene de rahim ağzın tertemiz dedi. Heralde bir sorun olsa bişeyler olurdu diye düşündüm kendimce. Ahcc başladım aşımı oldum hemen. Ahcc genelde iyi tolere ediliyor ama otoimmun hastalıklarda hastalığın ilerlemesine sebep olabiliyor ne yazıkki evetbende de hpv16 vardı , önlemi alınmadığında sinsice ilerliyor. tavsiyem kolposkopi yaptırın. ahcc kullandım ama buna rağmen leep önerdi doktor ayrıca haşimotom vardı ve ahcc kullanımı aşırı bağışıklık yaptı sanırım tsh değerim yükseldi.
maalesef kasım ayında öğrendim bu illeti. cuma günü leep olacağım. öğrendiğim gibi ahcc kullanmaya başlamıştım ama cin3 çıktı çok geç kalmışım. bağışıklığını güçlü tutmaya çalış. sadece ahcc bence yardımcı olmuyor. sana çok geçmiş olsun.Ne kadar sürede atlattınız acaba? Kolposkopi yaptırmadım çünkü smear temizdi. Ona güvendim açıkcası. Ve dr muayene de rahim ağzın tertemiz dedi. Heralde bir sorun olsa bişeyler olurdu diye düşündüm kendimce. Ahcc başladım aşımı oldum hemen. Ahcc genelde iyi tolere ediliyor ama otoimmun hastalıklarda hastalığın ilerlemesine sebep olabiliyor ne yazıkki evet