• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear hpv

Bendede hala mantar oluyor vajina florasını düzeltmek lazım iste bozuldugu için ben hala mantar olduğu için pozitif gelir diye düşünüyordum hatta.simdi iste vajina florasını düzenleyici şeyler kullanacagim
hpv yi araştırma da yaptırdım bekliyorum şuan bana da verdi vajina florası için bişeyler onları kullanacağım

Bendede hala mantar oluyor vajina florasını düzeltmek lazım iste bozuldugu için ben hala mantar olduğu için pozitif gelir diye düşünüyordum hatta.simdi iste vajina florasını düzenleyici şeyler kullanacagim
Merhaba Hpv virüsü atlamış biri olarak yazmak istedim mantarın hpv virüsü ile alakası yokmuş bende de çok mantar oluyor ben çok çabuk enfeksiyon kapan biriyim. Doktorum bana fulcan verdi sadece 2 tane hap hafta da 1 kere alınıyor ve inanın anında temizliyor şuan yine oldu doktoruma yazdım al onu kullan dedi ve 1 tane içtim geçti resmen.

Smear da hiçbir şey çıkmadı muayenede de doktorum rahim ağzı temiz görünüyor dedi o yüzden bi 6 ay beklemek istedim ama zaten bu eanada ahcc başladım
Hpv yaptırdınız mı smear bazen yanılgı yapabiliyor muş en garanti tst hpv testiymiş
Ahcc ye çok erken başlamışsınız sorun yoksa kullanmayın bence

Merhaba Hpv virüsü atlamış biri olarak yazmak istedim mantarın hpv virüsü ile alakası yokmuş bende de çok mantar oluyor ben çok çabuk enfeksiyon kapan biriyim. Doktorum bana fulcan verdi sadece 2 tane hap hafta da 1 kere alınıyor ve inanın anında temizliyor şuan yine oldu doktoruma yazdım al onu kullan dedi ve 1 tane içtim geçti resmen.
Çok geçmiş olsun bende çok şükür negatife döndüm bana doktorum bazen tekrarlayan vaginal enfeksiyonların vücutta var olan hpv virusunun pozitife dönmesine neden olabiliyor dedi bağışıklık düştüğü için.flucan kullandım ama sonra tekrar enfeksiyon oldum bı sure sonra.vajinal flora bozulduğu için tekrarlıyor.Rabbim birdaha kimseye yaşatmasın çünkü maddi olarak ve manevi olarakta zorluyor.asi çok pahalı ilaçlar pahalı keşke en başta aşımı olsaydım.cocugum yaşadıklarımı yaşamasın diye asi yaptırdım.keske en başta tedbirli olsaymisim.cok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamayız bu durumu

Çok geçmiş olsun bende çok şükür negatife döndüm bana doktorum bazen tekrarlayan vaginal enfeksiyonların vücutta var olan hpv virusunun pozitife dönmesine neden olabiliyor dedi bağışıklık düştüğü için.flucan kullandım ama sonra tekrar enfeksiyon oldum bı sure sonra.vajinal flora bozulduğu için tekrarlıyor.Rabbim birdaha kimseye yaşatmasın çünkü maddi olarak ve manevi olarakta zorluyor.asi çok pahalı ilaçlar pahalı keşke en başta aşımı olsaydım.cocugum yaşadıklarımı yaşamasın diye asi yaptırdım.keske en başta tedbirli olsaymisim.cok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamayız bu durumu
Çok geçmiş olsun sizede inşallah yaşamayız
Ben aşımı hemen vuruldum ama dediğiniz gibi hem maddi hem manevi çok yıprandım evet sağlık çok önemli ama cidden çok para harcadım.
Bende çok enfeksiyon kapıyorum

Kaç ayda negatife döndünüz acaba sormuş muydum

Hpv yaptırdınız mı smear bazen yanılgı yapabiliyor muş en garanti tst hpv testiymiş
Ahcc ye çok erken başlamışsınız sorun yoksa kullanmayın bence
Hemen kurtulmak istediğim için anında başladım 6 aylık sipariş ettim hemde. Haftaya da aşımı olacağım insalllah şuan biraz grip gibiyim diye olmadım

Çok geçmiş olsun sizede inşallah yaşamayız
Ben aşımı hemen vuruldum ama dediğiniz gibi hem maddi hem manevi çok yıprandım evet sağlık çok önemli ama cidden çok para harcadım.
Bende çok enfeksiyon kapıyorum
Sizin ne zaman negatif oldu ve sonraki süreçte nasıl bir yol izlediniz acaba.ben daha doktora gidemedim sonuç için geçen hafta testim sonucu çıktı bu arada benim test sonucum iki günde çıktı şehir hastanesinde.simdi kaç aya test yapacağım bilmiyorum.cok sagolun

Her doktor da farklı söylüyor gibi sanki, mesela ascusun mantarla ilgisi olmadığını söyledi bi doktor fakat üniversite de gittiğim profesör ascus mantar da çıkabilir kaç kez smear da ascus sonrası hpv nin negatif çıktığı testlerle karşılaşıyoruz yıllar önce bu kadar içi boş bilgi yokken ascus mantar demekti zaten dedi. Ve dün gittiğim doktor ascus kendi kendine gerileyebilir dedi, doktor arkadaşım sayesinde bi kadın doğum uzmaniyla görüştük o da gerilmez dedi. Biri eğer hpv çıkmazsa kolposkopi yaptırmayın dedi öteki yaptırın yinede dedi. Bir sürü farklı fikirin ortasında günlerdir mahvoldum. Allah'tan çok yakın arkadaşım doktor ve sayesinde biraz daha kolay oluyor. Kaç gündür o hastane bu hastane dermanım kalmadı

Merhaba arkadaşlar şöyle bir durum oldu, bu yıl 4 kere smear testi verdim temmuzda ki temiz çıktı Eylül de verdim temiz çıktı Aralık ta verdiğim ascus çıktı ocakta verdim temiz çıktı. Aralık ta vermiş olduğumun sonucu bugün çıktı 2 ay sonra bi o ascus çıktı. temiz temiz ascus temiz böyle. Şaşkınım şuan ascus çıkandan sonra yine test vermiştim o temiz. Ee ben şimdi napicam bilmiyorum kafam o kadar kötü ki, Doktor hpv olabilir dedi kolposkopi istedi ama benim ondan sonra verdiğim smear temiz ben neye inanmaliyim bilmiyorum. Yarın araştırma hastanesin de hem hpv hem smear testi yaptiricam umarım temiz çıkar. Karışık anlattiysam kusura bakmayın. Doktor illa hpv diyemem belki enfeksiyondur dedi ama içime kurt düştü duyduğumdan beri kusuyorum ve eşimden 4 sene önce ayrıldım. siğil vs. yok biliyorum bazıları siğil yapmıyor ama delirmiş gibiyim
Benim de smear ve hpv pozitif hemde 12 türü ama kolposkobim temiz geldi kafanıza takılacak büyütecek bir olay değil ama takip gerektiren bir olay ihmal edilirse rahim ağzı na kadar gider dediğiniz gibi ascus enfeksiyon da olabilir

Benim de smear ve hpv pozitif hemde 12 türü ama kolposkobim temiz geldi kafanıza takılacak büyütecek bir olay değil ama takip gerektiren bir olay ihmal edilirse rahim ağzı na kadar gider dediğiniz gibi ascus enfeksiyon da olabilir
Umarım bi enfeksiyondur şuan da hpv testinin sonucunu bekliyorum

Her doktor da farklı söylüyor gibi sanki, mesela ascusun mantarla ilgisi olmadığını söyledi bi doktor fakat üniversite de gittiğim profesör ascus mantar da çıkabilir kaç kez smear da ascus sonrası hpv nin negatif çıktığı testlerle karşılaşıyoruz yıllar önce bu kadar içi boş bilgi yokken ascus mantar demekti zaten dedi. Ve dün gittiğim doktor ascus kendi kendine gerileyebilir dedi, doktor arkadaşım sayesinde bi kadın doğum uzmaniyla görüştük o da gerilmez dedi. Biri eğer hpv çıkmazsa kolposkopi yaptırmayın dedi öteki yaptırın yinede dedi. Bir sürü farklı fikirin ortasında günlerdir mahvoldum. Allah'tan çok yakın arkadaşım doktor ve sayesinde biraz daha kolay oluyor. Kaç gündür o hastane bu hastane dermanım kalmadı
Bu durumda lı sevebden senin sonucun ascus çıkmış demedi örneğin mantar varsa mantar tedavisinde başlaması gerekmez mi

Bu durumda lı sevebden senin sonucun ascus çıkmış demedi örneğin mantar varsa mantar tedavisinde başlaması gerekmez mi
mantar için ilaç verdi zaten, yıllardır dönem dönem mantar oluyor ben de. Şuan da herhangi bir şey için hpv sonucunu bekleyin dedi. Mantar için ilaç ve flora düzenleyici verildi zaten. Ama kesinlikle mantardan dolayı çıktı demedi hepsi hpv nin sonucunu bekleyelim dedi doğrusunu o söyleyecek

Ben biyopsi verdim 4. Günün sonunda kanamam bitmişti daha sonra regl oldum. Hiç bu kadar uzun sürmezdi ama şimdi kanamam kesilmiyor regli mi yoksa biyopsi parçasının açtığı kanama mı bilemiyorum. Ultrasonda belli olur mu . Bir de kanamam geçtiği zaman ev taşıdım zorunlu olarak regl midir kanamam durduğu halde tekrar yara kanıyor olabiir mi :(

Back