• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear hpv

maalesef kasım ayında öğrendim bu illeti. cuma günü leep olacağım. öğrendiğim gibi ahcc kullanmaya başlamıştım ama cin3 çıktı çok geç kalmışım. bağışıklığını güçlü tutmaya çalış. sadece ahcc bence yardımcı olmuyor. sana çok geçmiş olsun.
Umarım en kısa sürede tertemiz oluruz. Geçecek elbet. Ben hep şöyle diyorum biz farkına vardık evet ama farkına varmasaydık da bağışıklık sistemi bunu temizleyebilirdi. Şimdi bilerek daha bilinçli davranabiliyoruz buna karşı

Umarım en kısa sürede tertemiz oluruz. Geçecek elbet. Ben hep şöyle diyorum biz farkına vardık evet ama farkına varmasaydık da bağışıklık sistemi bunu temizleyebilirdi. Şimdi bilerek daha bilinçli davranabiliyoruz buna karşı
yaşımdan ötürü bağışıklığı beklemedi doktor ,38 yaşındayım. anne olmak isterken karşılaştım bbu sorunla. allah herkesi kurtarsın bir daha da karşılaştırmasın.

Hatta son gittiğim dr eğer sen bana normal muayeneye gelseydin brn sana hpv testi yapmazdım bu şekilde gözden kaçan çok hasta oluyordur dedi

Merhaba benimde smear temiz hpv pozitif çıkmıştım.kolposkopi oldum hpv 18 52 54 çıktığı için.temiz çıktı.6 ay sonra tekrar test ver dediler bu arada aşımı oldum ve vitamin takviyeleri kullandım beta gulukan ve glutatyon reservatiol içeren.propolis vitamin d gibi ve yeşil çay hergun. geçen hafta test yaptım negatif olmuş sigara içmiyorum.kolposkopi mutlaka yaptırın yüksek riskli varsa çok geçmiş olsun.ahcc de yeni almıştım mfk dan en ucuz orasiydi 600 TL ye almıştım.iki haftadır içiyordum bir bakın isterseniz.doktorum bide papil off die fitil onermisti 3 ay onuda alip kullanacağım yinede.
Merhaba bana özelden yazabilir misiniz bu süreçte hangi takviyeleri kullanacağım konusunda çok kafam karışık

Smear da hiçbir şey çıkmadı muayenede de doktorum rahim ağzı temiz görünüyor dedi o yüzden bi 6 ay beklemek istedim ama zaten bu eanada ahcc başladım
Rahim ağzını nasıl muane etti acaba ultrasondan bakarak mı çünkü bana da smeardan sonra ince uzun bir aletle alttan rahmime bakıldı temiz dendi acaba ondan mı bahsediyorsunuz

Benim testi yaparken hafif enfeksiyonum vardi ama negatifim.doktorun dediği vajinal enfeksiyon bağışıklığı düşürüp varolan vucudumuzdaki hpvnin pozitif olmasını sağlayabiliyormuş.yani bağışıklık la ilgili bir durum sanırım.
Hafif enfeksiyon dediğiniz nasıldı benimde smearda yoğun polimorfonükleer lökosit ve kirli zemin mevcut diyor ama ne akıntım ne kaşıntım hiçbir semptomum yok. bir de candida mantarı çıkmış. kaşıntım bile yok nasıl oluyor anlamadım. doktor antibiyotik verdi bir sürü bir tanesini içtim bir tanesini yarım bıraktım çok ağır geldi

Hafif enfeksiyon dediğiniz nasıldı benimde smearda yoğun polimorfonükleer lökosit ve kirli zemin mevcut diyor ama ne akıntım ne kaşıntım hiçbir semptomum yok. bir de candida mantarı çıkmış. kaşıntım bile yok nasıl oluyor anlamadım. doktor antibiyotik verdi bir sürü bir tanesini içtim bir tanesini yarım bıraktım çok ağır geldi
Hafif kasintim ve akıntım vardı.bence kullanın doktor verdiyse geçmesi için çok geçmiş olsun
Sizin mantar olduğu halde mi negatif geldi
Evet negatif geldi şuan mantarim geçti.

Merhaba benimde smear temiz hpv pozitif çıkmıştım.kolposkopi oldum hpv 18 52 54 çıktığı için.temiz çıktı.6 ay sonra tekrar test ver dediler bu arada aşımı oldum ve vitamin takviyeleri kullandım beta gulukan ve glutatyon reservatiol içeren.propolis vitamin d gibi ve yeşil çay hergun. geçen hafta test yaptım negatif olmuş sigara içmiyorum.kolposkopi mutlaka yaptırın yüksek riskli varsa çok geçmiş olsun.ahcc de yeni almıştım mfk dan en ucuz orasiydi 600 TL ye almıştım.iki haftadır içiyordum bir bakın isterseniz.doktorum bide papil off die fitil onermisti 3 ay onuda alip kullanacağım yinede.

Hafif kasintim ve akıntım vardı.bence kullanın doktor verdiyse geçmesi için çok geçmiş olsun

Evet negatif geldi şuan mantarim geçti.
Benimde sizin gibi her gün kaşıntım yok ara ara çok hafif oluyor kaşımıyorum bile akıntım ise hiç yok ilaç ve fitil verdi ama kullanmıcam sadece krem sürüyorum şimdilik bu arada Trysod krem vajina kenarlarına ve idrar yaptığımız bölgeye sürülüyor mu bilginiz var mı internete baktığımda tahriş eder diyor nereye sürücem peki anlamadım

Benimde sizin gibi her gün kaşıntım yok ara ara çok hafif oluyor kaşımıyorum bile akıntım ise hiç yok ilaç ve fitil verdi ama kullanmıcam sadece krem sürüyorum şimdilik bu arada Trysod krem vajina kenarlarına ve idrar yaptığımız bölgeye sürülüyor mu bilginiz var mı internete baktığımda tahriş eder diyor nereye sürücem peki anlamadım
Fitili kullanın bence kullanmadan geçmiyor.kremi ben hiç kullanmadım fitil geçirdiği için.ama kaşınan kısımlara sürün çok kaşıntı varsa

allahım bana da nasip etsin. almanyadayım ben. doktor bana zaten pozitifsin aşı gereksiz dedi şok oldum ama negatife dönünce yaptıracam allahın izniyle. leep sonrası nasıldı iyileşme süreci. çalışıyorum dikkat etmem gereken şeyler var mı? lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. çok soru sordum hakkınızı helal edin. çocuk isteme sürecinde bunları yaşıyorum :(( endişelerim çok
Aşınızı bir an önce olmanızı öneririm, hpv pozitif olup ve aşı olan kadınlar ve hpv + aşı olmayan kadınlar üzerinde yapılan bir çalışmada aşı olan kadınlarda gerilemeler olduğu izlenmiş, bu konuda uzman ve sürekli yurtdışı araştırmalarına katılan en önemli hocalardan biri dünya kongresinde canlı yayın açıp bu konuyu açıklamıştı ve size söylenilenin tam tersi hpv pozitif olan bir kadının partneriyle olan karşılıklı bulaşı önlemek için aşı olması kesinlikle önerilir, bu şekilde pinpon etkisi ile bu virüsü partrenizden almaya maalesef devam edersiniz.

Back
X