• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh sorunsalı🤔

Sağlıkçıdan bunları duymak daha da rahatlatıyor insanı😊 tek korkum yumurtalarımın kalitesi. Çünkü yapılan testlerin hepsi normal değerlerde kalite tüp bebekte anlaşılacak.
Düşük amh daha çabuk hamile kalıyo hanımlar çünkü herkes panik elde ne koz varsa kullanılıyo bir an önce olsun diye 😂 zaten yumurta geliştirici ilaçlar veriliyo ayrıca günlük yarım saat yürüme sağlıklı beslenme sebze ve et ağırlıklı fındık fıstık ceviz badem balık yağı keçiboynuzu özü multivitamin almanızı öneririm ayrıca paketli şekerli gazlı hamurlu gıdalara hemen son verin ❤️

Laboratuvar farkı olabilir dediğiniz gibi ama biraz fazla geldi bana bu fark🤷‍♀️ Çok sevinirim paylaşırsanız. Bende görüşünce doktorla yazarım buraya yorumumu❤️
Benim sehir hastanesindeki sonucum ancak cikti, biraz gecikti. Daha once yazdigim gibi ayni gun icinde hem ozel bi labta hem de sehir hastanesinde kan vermistim Amh icin. Ozel lab sonucu 8,1 sehir hastanesi sonucu 8,016 cikti.

Benim sehir hastanesindeki sonucum ancak cikti, biraz gecikti. Daha once yazdigim gibi ayni gun icinde hem ozel bi labta hem de sehir hastanesinde kan vermistim Amh icin. Ozel lab sonucu 8,1 sehir hastanesi sonucu 8,016 cikti.
Sizinki uyuşuyor benim malesef farklı oldu. Son testi Şişli Memorial yapmıştı hocaylada görüşemedim daha🤷‍♀️

Ben ilk defa baktırdım amh ye. 7,66 çıktı.

Bu sayıya pcos oluyor yazmışlar ama ultrasonda dr um yumurta rezervin iyi dedi. Bir miyom dışında da kist vs yok. Fsh lh dengesi de orantılı. Bu durumda amh tek başına anlam ifade eder mi?

Back
X