smear hpv

maalesef kasım ayında öğrendim bu illeti. cuma günü leep olacağım. öğrendiğim gibi ahcc kullanmaya başlamıştım ama cin3 çıktı çok geç kalmışım. bağışıklığını güçlü tutmaya çalış. sadece ahcc bence yardımcı olmuyor. sana çok geçmiş olsun.
Umarım en kısa sürede tertemiz oluruz. Geçecek elbet. Ben hep şöyle diyorum biz farkına vardık evet ama farkına varmasaydık da bağışıklık sistemi bunu temizleyebilirdi. Şimdi bilerek daha bilinçli davranabiliyoruz buna karşı

Umarım en kısa sürede tertemiz oluruz. Geçecek elbet. Ben hep şöyle diyorum biz farkına vardık evet ama farkına varmasaydık da bağışıklık sistemi bunu temizleyebilirdi. Şimdi bilerek daha bilinçli davranabiliyoruz buna karşı
yaşımdan ötürü bağışıklığı beklemedi doktor ,38 yaşındayım. anne olmak isterken karşılaştım bbu sorunla. allah herkesi kurtarsın bir daha da karşılaştırmasın.

Hatta son gittiğim dr eğer sen bana normal muayeneye gelseydin brn sana hpv testi yapmazdım bu şekilde gözden kaçan çok hasta oluyordur dedi

Back