kzlar 7 aylk evliyim ve evliliğimizin ilk gününden beri hep aynı şey.
çok skldım artk.tmm yorucu bir işi var eşimin ama saat 3 de evde.
tmm hadi geçtim biyere çıkalım gezelim edelim demesini,sürekli uyuyor!
evlenmeden önce gece çalışıyordu,evlendikten sonra gündüze geçti ve ara sıra vardiyalar değişiyor.
bi zaman sabah 8 akşam 6 idi,şimdi de sabah 7 akşam 3 çalışma saatleri.zaten çok sık değişmiyor vardiya.artk böyle çalışıyor yeni yıla dek.
inanın çok sıkıldım artık.dışarı çıkıyorduk önceden, o binbir surat.sıkılıyor ne bilim bişeye sinirleniyor ya da sürekli gördüğümüz insanları eleştiriyor.
ya yemin ederim bıktım artık.cicim aylarım o kadar iğrenç geçtiki.evliliğimden hiçbir tad alamadım alamıyorum da.
sanki eşim 27-28 değilde 40-45 yaşında!
şimdi bile yanımda yatıyor,surat astım tınlamıyor beni.
bi de iş yeri bize çok yakın.yürümeyle 5-10 dk.hani yol da gidip gelmiyor onu yorsun bu kadar çok.
o kadar bunaldım ki artık.
hiçbir sosyal hayatımız yok bunun uykuları yüzünden.
3 de geliyor yatıyor ,sonra ne zaman uyanırsa gidip yatağına yatıyor bu sefer.tabi hep böyle değil ama genelde böyle.
ben napıcam? yapayalnız yaşıyorum evliliğimi.yarın bigün bebeğim olucak.hem ona hem bana nasıl vakit ayırıcak?
konuşuyorum da,yapma böyle nolur diyorum.ee başka ne işim var ki? diyor.
bi dizisi ya da maçı varsa uyumuyor.ya da ben evde olmıyayım uyumuyor.
ama ben olunca bnmle hiç ilgilenmiyor..
fikir verin lütfen,sizlerinde eşleri böylemi acaba?
çok skldım artk.tmm yorucu bir işi var eşimin ama saat 3 de evde.
tmm hadi geçtim biyere çıkalım gezelim edelim demesini,sürekli uyuyor!
evlenmeden önce gece çalışıyordu,evlendikten sonra gündüze geçti ve ara sıra vardiyalar değişiyor.
bi zaman sabah 8 akşam 6 idi,şimdi de sabah 7 akşam 3 çalışma saatleri.zaten çok sık değişmiyor vardiya.artk böyle çalışıyor yeni yıla dek.
inanın çok sıkıldım artık.dışarı çıkıyorduk önceden, o binbir surat.sıkılıyor ne bilim bişeye sinirleniyor ya da sürekli gördüğümüz insanları eleştiriyor.
ya yemin ederim bıktım artık.cicim aylarım o kadar iğrenç geçtiki.evliliğimden hiçbir tad alamadım alamıyorum da.
sanki eşim 27-28 değilde 40-45 yaşında!
şimdi bile yanımda yatıyor,surat astım tınlamıyor beni.
bi de iş yeri bize çok yakın.yürümeyle 5-10 dk.hani yol da gidip gelmiyor onu yorsun bu kadar çok.
o kadar bunaldım ki artık.
hiçbir sosyal hayatımız yok bunun uykuları yüzünden.
3 de geliyor yatıyor ,sonra ne zaman uyanırsa gidip yatağına yatıyor bu sefer.tabi hep böyle değil ama genelde böyle.
ben napıcam? yapayalnız yaşıyorum evliliğimi.yarın bigün bebeğim olucak.hem ona hem bana nasıl vakit ayırıcak?
konuşuyorum da,yapma böyle nolur diyorum.ee başka ne işim var ki? diyor.
bi dizisi ya da maçı varsa uyumuyor.ya da ben evde olmıyayım uyumuyor.
ama ben olunca bnmle hiç ilgilenmiyor..
fikir verin lütfen,sizlerinde eşleri böylemi acaba?