ama daha yeni evliyim ben...

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
kzlar 7 aylk evliyim ve evliliğimizin ilk gününden beri hep aynı şey.
çok skldım artk.tmm yorucu bir işi var eşimin ama saat 3 de evde.
tmm hadi geçtim biyere çıkalım gezelim edelim demesini,sürekli uyuyor!
evlenmeden önce gece çalışıyordu,evlendikten sonra gündüze geçti ve ara sıra vardiyalar değişiyor.
bi zaman sabah 8 akşam 6 idi,şimdi de sabah 7 akşam 3 çalışma saatleri.zaten çok sık değişmiyor vardiya.artk böyle çalışıyor yeni yıla dek.
inanın çok sıkıldım artık.dışarı çıkıyorduk önceden, o binbir surat.sıkılıyor ne bilim bişeye sinirleniyor ya da sürekli gördüğümüz insanları eleştiriyor.
ya yemin ederim bıktım artık.cicim aylarım o kadar iğrenç geçtiki.evliliğimden hiçbir tad alamadım alamıyorum da.
sanki eşim 27-28 değilde 40-45 yaşında!
şimdi bile yanımda yatıyor,surat astım tınlamıyor beni.
bi de iş yeri bize çok yakın.yürümeyle 5-10 dk.hani yol da gidip gelmiyor onu yorsun bu kadar çok.
o kadar bunaldım ki artık.
hiçbir sosyal hayatımız yok bunun uykuları yüzünden.
3 de geliyor yatıyor ,sonra ne zaman uyanırsa gidip yatağına yatıyor bu sefer.tabi hep böyle değil ama genelde böyle.
ben napıcam? yapayalnız yaşıyorum evliliğimi.yarın bigün bebeğim olucak.hem ona hem bana nasıl vakit ayırıcak?
konuşuyorum da,yapma böyle nolur diyorum.ee başka ne işim var ki? diyor.
bi dizisi ya da maçı varsa uyumuyor.ya da ben evde olmıyayım uyumuyor.
ama ben olunca bnmle hiç ilgilenmiyor..
fikir verin lütfen,sizlerinde eşleri böylemi acaba?

peki bu duygularını eşinle sakince ve açık açık paylaştınmı? paylaştıysan ne dedi?

Eşiniz,başka bir iş aramayı denese?Maç izlemek için zaman bulması,ama size vakir ayırmaması ilginç.

evlenmeden önce yada hamile kalmadan önce nasıldı
çalışma şartları iyimiş gerçekten 6 ya kadar uyusa bi dünya zaman kalıyor geriye

defalarca konuştum,kimi zaman sinirli bir şekilde kimi zaman oldukça sakin.
yok! olmuyor işte.
hadi tmm onca sene gece çalışmış diyorum,alışamıyor gündüze demekki diyorum.
ee? bu seferde uyumasa bile pc,tv !!
yok! bana yine ilgi yok.
tek ilgi afedersiniz yatak da.
dün bile gel az uzanalım,sohpet edelim,sarılalım dedim.
bi süre yanımdaydı,sonra sıkıldı kalktı gitti yine tv.başında uyumaya.
boğazım düğüm düğüm..artk kelimeler yetmiyor

kzlar 7 aylk evliyim ve evliliğimizin ilk gününden beri hep aynı şey.
çok skldım artk.tmm yorucu bir işi var eşimin ama saat 3 de evde.
tmm hadi geçtim biyere çıkalım gezelim edelim demesini,sürekli uyuyor!
evlenmeden önce gece çalışıyordu,evlendikten sonra gündüze geçti ve ara sıra vardiyalar değişiyor.
bi zaman sabah 8 akşam 6 idi,şimdi de sabah 7 akşam 3 çalışma saatleri.zaten çok sık değişmiyor vardiya.artk böyle çalışıyor yeni yıla dek.
inanın çok sıkıldım artık.dışarı çıkıyorduk önceden, o binbir surat.sıkılıyor ne bilim bişeye sinirleniyor ya da sürekli gördüğümüz insanları eleştiriyor.
ya yemin ederim bıktım artık.cicim aylarım o kadar iğrenç geçtiki.evliliğimden hiçbir tad alamadım alamıyorum da.
sanki eşim 27-28 değilde 40-45 yaşında!
şimdi bile yanımda yatıyor,surat astım tınlamıyor beni.
bi de iş yeri bize çok yakın.yürümeyle 5-10 dk.hani yol da gidip gelmiyor onu yorsun bu kadar çok.
o kadar bunaldım ki artık.
hiçbir sosyal hayatımız yok bunun uykuları yüzünden.
3 de geliyor yatıyor ,sonra ne zaman uyanırsa gidip yatağına yatıyor bu sefer.tabi hep böyle değil ama genelde böyle.
ben napıcam? yapayalnız yaşıyorum evliliğimi.yarın bigün bebeğim olucak.hem ona hem bana nasıl vakit ayırıcak?
konuşuyorum da,yapma böyle nolur diyorum.ee başka ne işim var ki? diyor.
bi dizisi ya da maçı varsa uyumuyor.ya da ben evde olmıyayım uyumuyor.
ama ben olunca bnmle hiç ilgilenmiyor..
fikir verin lütfen,sizlerinde eşleri böylemi acaba?

kafana öylemi böylemi diye kuracağına bence eşinle açık açık konuşmayı dene faydalı olur diye düşünüyorum ..en azından neden böyle davrandıgını öğrenmiş olursun belki iş yerıyle ilgli problem vardır...gezmekten hoşlanmıyor olabilir..

evlenmeden önce yada hamile kalmadan önce nasıldı
çalışma şartları iyimiş gerçekten 6 ya kadar uyusa bi dünya zaman kalıyor geriye
inanın zamna kalsa bile onuda bana ayırmıyor işte.
ben diyorum ki tmm birlikte sohpet edelim,oyun oynayalım ya da farklı ve zevkli bişiler yapalım işte.
ne gerek var der gibi bakıyor hep ve bu tarz da konuşuyor.
bugün 3.5 da evdeydi mesela.ben 4.5 da geldim,arkadaşım evleniyor onun kınası için dolma sarıyorduk yakın evler zaten.
ben geldim beni öptü ve olduğu yerde uyudu.
saat 6 ya geliyor.
kaldırmasam kalkmaz.
kalksa,yemek yer,tv izler.
sigara içer bolca
sonrada gider yatar tekrar.................

Sizde,eşinize size davrandığı gibi soğuk davranın takmazmış gibi görünün.Belki de rahatsız olur,konuşmak ister sizinle.

her zaman böylemiydi bilmiyorum ama yaz ayından dolayıolabılır cogu insan miskinleşiyor isteksiz oluyor depresyona giriyor

kafana öylemi böylemi diye kuracağına bence eşinle açık açık konuşmayı dene faydalı olur diye düşünüyorum ..en azından neden böyle davrandıgını öğrenmiş olursun belki iş yerıyle ilgli problem vardır...gezmekten hoşlanmıyor olabilir..

tatlım zaten hemen hemen her erkek sevmez gezmeyi..
zaten bu zamana dek sadece beraber yapabildiğimiz tek farklı şey gezmeydi.
konuştuğumu söyledim.
iş yerinde çok yoruluyorum,çok uykum var,yapacak başka bir şeyim yok!! hep bunları söylüyor.
ne yapabilirim ki diyor.
anlatsam da kafasına girmiyor işte
yemin ederim ondan,hayatımdan,cinsellikten,herşeyden soğudum artık.
heyecanla bebeğimi bekliyorum sadece..
o bana yaşam hevesi veriyor zaman zaman..

inanın zamna kalsa bile onuda bana ayırmıyor işte.
ben diyorum ki tmm birlikte sohpet edelim,oyun oynayalım ya da farklı ve zevkli bişiler yapalım işte.
ne gerek var der gibi bakıyor hep ve bu tarz da konuşuyor.
bugün 3.5 da evdeydi mesela.ben 4.5 da geldim,arkadaşım evleniyor onun kınası için dolma sarıyorduk yakın evler zaten.
ben geldim beni öptü ve olduğu yerde uyudu.
saat 6 ya geliyor.
kaldırmasam kalkmaz.
kalksa,yemek yer,tv izler.
sigara içer bolca
sonrada gider yatar tekrar.................

hep mi böyleydi peki sonradan mı oldu

acaba nasılsa 3 te evde diye çok mu üstüne düşüyorsunuz onu yapalım bunu konuşalım oraya gidelim gibi

kendin çık gez, arkadaşlarınla birlikte..
onsuz da eğlenebileceğini bence göstermelisin..

Sizde,eşinize size davrandığı gibi soğuk davranın takmazmış gibi görünün.Belki de rahatsız olur,konuşmak ister sizinle.
ah ah onları da yaptım,yapmadım mı sanki?
surat asarım,ya da yatakta ilgisiz olurum veya hiç konuşmam neden küstüğümü belli etmemeye çalışırım.
bir süre peşimde dolanıyor..sonra ya barışıyoruz ya da istediğini alınca (anlayın işte) yine aynı öküz oluyor afedersiniz.

ah ah onları da yaptım,yapmadım mı sanki?
surat asarım,ya da yatakta ilgisiz olurum veya hiç konuşmam neden küstüğümü belli etmemeye çalışırım.
bir süre peşimde dolanıyor..sonra ya barışıyoruz ya da istediğini alınca (anlayın işte) yine aynı öküz oluyor afedersiniz.

enerji verecek bir şeyler deneyin.belki bitkinlik vardır ondan bu kadar hareketsiz ve ilgisizdir.ve psikolojikte olabilir yeni evlisiniz sen hamilesin birden değişen bir hayat erkekler çokta kolay adapte olamıyor ne yazık ki.her şey yoluna girer inşALLAH.

Back
X