• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama artık yetsin değil mi ?

Evet aslında o sorumluluğu alıp bi neden söylemesi lazımdı o şahsın...Ama yapmadı...
Ama bu nedenin sorulması telefonla olucak iş değil..
Ararsın kapar telefonu yüzüne...
Msj atarsın cvp vermez...bu umursamamazlık insanı üzer tabi...
Ama karşısına dikilip neden dediğinde nereye kaçabilir...
Kaçamaz...

Güçlüsün...
Kaç insan senin kadar tutabilir kendini...
Kaç insan bu kadar sabır gösterir...
Çok az ...Güçlü bi insansın çünkü hatıralarının olduğu yere gidip bir şeyler yapabildin evlerinin önünde o ekmeği yiyebildiğin..Bi yazında yazmıştın eskisinde olduğu gibi bunda anılarımdan kaçmıcam üstüne gidicem diye...
Bu kadar zorluğa göğüs germiş bi insan onların karşısına çıkıp NEDEN sorusunu rahatlıkla sorabilir...
Senin buna gücün var bence... Ama cvplardan korkuyorsun...
Sen bunu yaparsan üstündeki bütün yükten bütün sıkıntılardan kurtulacağına inanıyorum..
Cevapsız soruların bi süre sonra tekrardan gün yüzüne çıktığını ve insanın içini nasıl kemirdiğini ben bilirim...
Nasıl hissettirir tahmin bile edemezsin..
Yinede kendin bilirsin tabi..

çok haklısın.. cevapsız bi soru kaldı mı işte o yara kapanmaz.. bilemiyorum.. belki bigün dikilirim karşısına.. koşu parkurunda bekler konuşurum.. ama amacım asla yeniden başlamak olmaz.. ben bu adamla bu uzun yolculuğa devam edemicem.. şimdiden nefes nefese kaldı.. bu yol çook uzun.. ömürlük.. dediğin gibi amacım sadece rahatlamak olur.. şuan hazır değilim buna.. belki de dediğin gibi cevaplardan korkuyorum.. ama belki yapabilirim günün birinde.. :34: tekrar teşekkür ederim zaman ayirdiğin için. ilgin için..

çok haklısın.. cevapsız bi soru kaldı mı işte o yara kapanmaz.. bilemiyorum.. belki bigün dikilirim karşısına.. koşu parkurunda bekler konuşurum.. ama amacım asla yeniden başlamak olmaz.. ben bu adamla bu uzun yolculuğa devam edemicem.. şimdiden nefes nefese kaldı.. bu yol çook uzun.. ömürlük.. dediğin gibi amacım sadece rahatlamak olur.. şuan hazır değilim buna.. belki de dediğin gibi cevaplardan korkuyorum.. ama belki yapabilirim günün birinde.. :34: tekrar teşekkür ederim zaman ayirdiğin için. ilgin için..

Rica ederim ne demek...Paylaşımla mutluluk çoğalır üzüntü azalır...
Dediğin gibi bu adam ömürlük değil...Bi ömrü paylaşıcak yürek yok onda...
Umarım çok çok büyük mutluluklar yaşatıcak biriyle karşılaşırsın...

Ben okudukça anladım ki sen arkadaşında dediği gibi gerçekten çok güçlü bir kadınsın.. Tamam haketmediğin şeyler yaşamışsın kaçımız yaşamadık ki.. Ama belkide bir çoğumuz gösterdiğin sabrı gösteremedik.. Küfür ettik beddua ettik.. Yanlışı yapan oysa üzülmek zorunda olanda o.. Bir şarkıda bir cümle vardı.. 'Sanma ki pişmanlık mutluluk kadar ırak..' O mutlkaa pişman olacak.. Belki şimdi değil belki hayatına biri girdikten sonra belki 2 gün sonra bilemem.. Ama sen aynı yerde sakın olma.. Şu üzüldüğün günler gelsin aklına.. Benim şu kadar günümü çaldı üzüntüyle hayatımdan de.. Ve bir kere olsun bile bakma arkana..

Ben okudukça anladım ki sen arkadaşında dediği gibi gerçekten çok güçlü bir kadınsın.. Tamam haketmediğin şeyler yaşamışsın kaçımız yaşamadık ki.. Ama belkide bir çoğumuz gösterdiğin sabrı gösteremedik.. Küfür ettik beddua ettik.. Yanlışı yapan oysa üzülmek zorunda olanda o.. Bir şarkıda bir cümle vardı.. 'Sanma ki pişmanlık mutluluk kadar ırak..' O mutlkaa pişman olacak.. Belki şimdi değil belki hayatına biri girdikten sonra belki 2 gün sonra bilemem.. Ama sen aynı yerde sakın olma.. Şu üzüldüğün günler gelsin aklına.. Benim şu kadar günümü çaldı üzüntüyle hayatımdan de.. Ve bir kere olsun bile bakma arkana..

Çok teşekkür ederim.. küfür etsem beddua etsem ne faydası var ki.. giden gitmiş.. koca 4 senem gitmiş.. hata bende.. gördüm ben bu adamla olamayacağini da bile bile devam ettim.. bırakamadım.. bi kere cesaret edip bıraktım ama çok söz verdi çok.. güvenmeyecektim işte ona.. o bi anlık acıyla pişmanlıkla bana sözler verdi ama tutamadı işte.. altında ezildi bunun.. o da sevdi mutlaka.. ama herkes aynı sevmiyor işte.. o çok güçlü tuttuğunu koparan cesur bi adam değil.. karakteri böyle.. artık bakamam arkama.. gün gelirde burcu olsaydı derse ben olamam artık yanında..

bi de şu var canım.. bazı insanlara malzeme olsun.. konuşacak laf olsun işte.. ayrıldığımız gün aradı yaa.. duyar duymaz.. insan bi nasılsın moralin nasıl der.. hemen ne oldu anlat ne oldu söyle demez ki.. ben kaç senelik sevdiğimden ayrılmışım benle gülerek kahkaha atarak falan konuşuyor.. sen dayanamazsın onsuz yaşayamazsın diyor bir de.. gene bozmadım.. güldüm.. hayırlısı olsun cnm bana sorma ne olur dedim.. halden anlar insan yahu.. amaç sadece nedenini öğrenmek.. ben umrunda değilim.. nişanlısından ayrılan bi adamla konuşurken komedi filmi izliyomuş gibi kahkaha atılmaz ki.. neyse sonra aradı açmadım.. nette yazıyor sürekli.. hep bi sorgulama içinde.. neden diyor baska bişey demiyor.. konuşmak istemiyorum ama ben.. size anlatıyorum siz ne burcuyu bilirsiniz ne nişanlısını.. ama bizi tanıyanlara anlatamam ben.. benim o adamla 4 senem geçmiş.. arkasından konuşamam.. sadece bitti hayırlısı olsun derim.. oturup şöyle yaptı böyle yaptı şunu dedi bunu dedi demem.. yok kız anlamıyor.. baktı nette öğrenemeyecek.. size gelecem diye tutturdu.. beklerim dedim.. e çok soğuksun diyor.. olduu ayrıldıktan sonra eski nişanlımın kuzenleriyle parti vereyim oldu olacak.. hem üzgünüm hem şaşkın benden sıcaklık bekliyor.. sen benim arkadaşım değilsin ki.. senle biz elti sayılırdık.. nişanlılarımız kuzen ama kardeş gibiler.. üff.. ne dolmuşum bee =)

Okuyorum denk geldikçe. Şu mesajını görmek daha da gerdi beni...
Başkaları ne diye bitmiş veya bitecek ilişkine malzeme olsun ki?
Değişik olumlu bir şeyler olsun da biz haksız çıkalım razıyım modundayım ama yok...
Burcu, bak sen çok güçlüsün. Sakın sessiz kalma ve nişanlının sessiz kalmasından dolayı sessiz kalma.
Gerçekten dayanamıyorum aramadan evlerine git ve onu dışarı çıkar konuşun.
Ayrılacaksanız da ayrılın. Bu şekilde olmamalı.
Yaptığı terbiyesizliğin cevabı böyle seni susturmak ve hayallerini yıkıp gitmek olmamalı...

Okuyorum denk geldikçe. Şu mesajını görmek daha da gerdi beni...
Başkaları ne diye bitmiş veya bitecek ilişkine malzeme olsun ki?
Değişik olumlu bir şeyler olsun da biz haksız çıkalım razıyım modundayım ama yok...
Burcu, bak sen çok güçlüsün. Sakın sessiz kalma ve nişanlının sessiz kalmasından dolayı sessiz kalma.
Gerçekten dayanamıyorum aramadan evlerine git ve onu dışarı çıkar konuşun.
Ayrılacaksanız da ayrılın. Bu şekilde olmamalı.
Yaptığı terbiyesizliğin cevabı böyle seni susturmak ve hayallerini yıkıp gitmek olmamalı...

değil yüzünü görmek , sesini bile duymak istemiyorum şu saatten sonra.. onunla konuşmak ? gözlerine bakıp neden diye sormak ? o sadece sorumluluklardan kaçtı her zamanki gibi, benim küskünlüğümü de çok güzel bahane etti.. benim içim huzurlu.. aklımda soru işaretleri de yok.. 3 haftalık süre içinde ben bütün parçaları birleştirdim.. biz onla aynı pencereden yaşamamışız işte aşkı.. ben kendim çalıp kendim oynamışım.. bu son olay ayrılmamız için bi neden değildi ki.. sadece ona bahane oldu.. onun için ben her zaman bi köşede duran dosttum, sırdaştım.. biz nişanlı falan değildik canım, ben kendimi kandırdım, görmek istediğime inandım.. biz hiçbir zaman hayal kurmadık, düğünümüzü nerde yaparız diye konuşmadık, mobilyalarımız nasıl olur diye düşünmedik.. daha doğrusu hep daha erken laflarıyla ağzıma tıkadı bunları.. hep oyalandım hep.. aslında geçen sene yolları ayırdığımızda aramıza uçurumlar girmiş.. bitmiş aslında bişeyler de görmek istememişim.. bana son zamanlarda sımsıkı sarılıp senden ayrılamıyorum kahretsin derdi.. o hep ayrılmak için yaşadı bu ilişkiyi.. amacı bi ömre tamam demek değil de ayrılmaktı.. bu konuda da ona değil kendime kızmalıyım sanırım.. gücümü toparlayıp yeter artık iki lafından biri ayrılık, bitirelim o halde dediğimdeyse asla bırakamam derdi.. yani onun bencilliğinin kurbanı olduk.. şimdi bunların hepsini kabul etmişken gidip karşısına dikilmek... boşuna bir çaba gibi geliyor.. kaldı ki ben artık onu asla istemiyorum.. benim karşısına dikilip hesap sormamı bile hak etmiyor o.. çok sağol canım benim.. yanımdasın her zaman olduğun gibi.. iyi ki varsın..

bende olsam aynı tepkiyi verirdim, nasıl iştir ya, çok kırılırdım sevdiğim kişi beni de neden almamış, artı bu kişi nişanlın...senind o ortamda olman şartı.ani olmuş bilmem ne boş laf...ya neden böyle yapıyo bu erkekler.ya işin garip tarafı ailecek garip davranıyorlar???? enteresan...

Allaha bin sükür evlenmemissiniz

düsünsene gözün kapali su son yazdiklarini düsünmeden evlensen gòzlerini acinca mutlu olurmuydun malesef olmazdin iyiki tüm bunlari evlenmeden önce göz önùne getirip ayrilmissin...

senin adina cok sevindim allah hakkinda hayirlisini versin insallah amin..

hayır canım, konuşmayız da artık.. kuzeni aradı bugün, doğum gününe çağirdi, hala anlayamıyorlar sanrım, eskisi gibi olmayı bekliyorlar benle.. :ssz:

gerçekten çok şaşırdım
ortada verilmiş sözler var bi nişan var
madem nişanlınız ayrılmaya pek meraklı bunu yüzünüze erkek gibi söylerek yapsaydı keşke kaçmak yerine
sen anladığım kadarıyla çok güçlüsün canım
umarım mutlu olursun
allah karşına senin gibi iyi insanlar çıkarsın.

gerçekten çok şaşırdım
ortada verilmiş sözler var bi nişan var
madem nişanlınız ayrılmaya pek meraklı bunu yüzünüze erkek gibi söylerek yapsaydı keşke kaçmak yerine
sen anladığım kadarıyla çok güçlüsün canım
umarım mutlu olursun
allah karşına senin gibi iyi insanlar çıkarsın.

çok ilginç canım, ben hala anlayamıyorum derdi neydi.. 1 ay oldu işte hiç ses seda yok.. ben de kafamda bitirdim.. rüyalarımda görüyorum sadece ona da engel olamıyorum.. bugün babası aradı ilk kez.. çok severdi beni.. telefonu açmayacaksın diye çok korktum dedi, neden açmayım amcacım dedim, ben seni çok seviyorum falan dedi, kpss yi sordu arada telefonlaşalım dedi kapattık, hiç bizim durumla ilgili yorum yapmadı.. ben de yapmadım.. çok teşekkür ederim cnm allah hayırlı ve vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın

çok ilginç canım, ben hala anlayamıyorum derdi neydi.. 1 ay oldu işte hiç ses seda yok.. ben de kafamda bitirdim.. rüyalarımda görüyorum sadece ona da engel olamıyorum.. bugün babası aradı ilk kez.. çok severdi beni.. telefonu açmayacaksın diye çok korktum dedi, neden açmayım amcacım dedim, ben seni çok seviyorum falan dedi, kpss yi sordu arada telefonlaşalım dedi kapattık, hiç bizim durumla ilgili yorum yapmadı.. ben de yapmadım.. çok teşekkür ederim cnm allah hayırlı ve vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın

baksana ailesi bile yorum yapmıyor o konuda
bence işin içinde iş var

baksana ailesi bile yorum yapmıyor o konuda
bence işin içinde iş var

Biz geçen sene gene ayrıldık. ben çok haklıydım o zaman bitirmekte.. o dönemde sülalesi aradı , geldi, konuştu.. kendi aynı şekilde neler yaptı barışmam için.. bu sefer bitti bile demedik ama herkes kabullendi ayrılığımızı.. ablası 15 gün sonra falan aradı, hiç bahsini bile açmadı bu durumun, kendi kayınbabası vefat etmiş beni cenazeye çağirdi sadece.. babası da bahsetmedi neden böyle oldunuz siz, aranızı düzeltelim, yapmayın ortada hiçbişey yok diyen olmadı.. hani ben gereksiz kıskançlık yapmış olsam bana kızsınlar, kızım ayip ediyorsun 4 sene geçmişiniz var oturun bi konuşun desinler ama yok.. kabul etmiş herkes bu ayriliği.. kendisi zaten mum gibi.. bi arkadaşım görmüş beni sormuş, atanır gider o bu sene demiş sadece, ayrıldık falan dememiş. çok ilginç..

benim sezinlediğim kadarıyla ablası da babası da çok mahcuplar bana karşı.. sesleri özür diler gibi.. babası dedi hatta açmayacaksın telefonu diye çok korktum diye.. hani bende sorun olsa, ben ayip etmiş olsam benle bu şekilde konuşurlar mı ? babası "kaç kere aramayı düşündüm ama bi türlü arayamadım" dedi.. çok durgundu sesi.. ablası gene öyle, kuzeni aradı geçenlerde , sen harika bi gelindin, çok üzgünüm seni kaybettiğimiz için dedi.. tamam da ben ne yaptım o zaman ? ben tanırım eski nişanlımı.. çok inattır o, baskı bile yapmıştır ailesine aramayacaksınız diye. allah bilir onun kafasında neler vardı.. bana son zamanlarda "senin bana olan aşkını artık hissetmiyorum, bana eskisi gibi bakmıyorsun bile" diyip duruyordu.. doğru, ona olan aşkım çok hırpalandı.. bunu kendisi yaptı ama saygısızlıklarıyla, kendini benden üstün görme çabalarıyla.. ama ben herşeye rağmen onun ellerini bırakmayacaktım.. çünkü gerçekten çok seviyordum.. hala da seviyorum.. ama geçmişe teslim edilmiş bi sevgiyle.. onu artık hayatımda asla istemiyorum.. neden yaptı bilmiyorum ama iyi ki yaptı.. ben onsuz daha mutluyum.. sanırım bunu hissediyordu.. yanında mutlu olamadiğimi görüyordu.. belki de bu yüzden çıktı hayatımdan.. bilemiyorum..

Bi gelişme olacak mı diye konunu takip ediyorum canım
gerçekten hiç bu kadar tuhaf bi ayrılık hikayesi daha duymamıştım,yani hani çok büyük kavga etseniz,sen kıskançlık yapıp ortalığı ayağa kaldırsan anlıycam da sen birşey de yapmadın.verdiğin tepki de gayet normaldi.
bu sessizlik çok kötü keske bi yerde rastlayıp konuşsaydınız bitecekse de konuşarak bitseydi..sana,onun karşısına çık hesap sor neden diye sor derdim ama anlattıklarını göre bunu bile haketmeyen biri.
gerçekten çok güçlüsün,kötü günler yaşamışsın belki hala kötüsün ama üstesinden gelebilmen çok güzel,değmeyecek biri için kendini hırpalamaman çok güzel,bende senin gibi olabilsem keske.
nişanlın bir aydır hiç aramadığına göre demek ki bi bahane arıyormuş ayrılmak için,çünkü geleceğe dair konuşmak istemiyormuş,ayrılamıyorum filan diyomuş..ayrılmak isteyecek kadar cesareti yoktu sanırım.
umarım artık rüyalarına da gelmez ve tamamen atlatırsın bu durumu.
Allah karşına hayırlı ve düzgün karakterli insanlar çıkarsın.

hayır canım, hiçbi gelişme yok, bugün ablası aradı nişanlısıyla bize geleceklermiş yarın, annem bi bahane bul gelmesinler dedi ama birden sorunca buyrun gelin dedim.. çok kötü hissedecem yarın kendimi.. umarım sıkıntısız atlatırım.. ablasıyla çok yakındık, 2 arkadaş gibiydik, geçen seneki ayrılığımızda da kopmamıştık görüşmeye devam etmiştik.. bu sefer ona dair herkesi çıkarmak istiyorum hayatımdan.. çok seviyorum ablasını ama bana hep onu hatırlatacak.. geçen seneki ayrılığımız çok başkaydı.. benim haklı olduğumu biliyordu ve beni her dakika arıyor benden bi şans istiyordu.. ben de bilerek burnunu sürtüyordum, yani acabalarım vardı, bu sefer çok başka.. işin acabası keşkesi falan kalmadı.. bitti yani kesinlikle.. onlarda bir sürü eşyam kaldı, rica edecem ablasından getirsin neyim varsa.. bir sürü kitabım kaldı ona yanıyorum..

Ablası geldi mı konuştunuz mü bu konuyla ilgili ? Umarım biraz olsun kafandaki soru işaretleri giderilmiştir

çok mutsuzmuş.. evdeki herkesle kavga etmiş.. aramayacaksınız onu demiş.. ben ayrılmaya çok hevesliymişim.. nefret ediyormuş benden.. sürekli boşluğa dalıp "göreceksiniz hepiniz" diyormuş.. tanıyamıyorum 27 yıllık kardeşimi dedi ablasi.. ben pek yorum yapmadım..​

Back