Evet aslında o sorumluluğu alıp bi neden söylemesi lazımdı o şahsın...Ama yapmadı...
Ama bu nedenin sorulması telefonla olucak iş değil..
Ararsın kapar telefonu yüzüne...
Msj atarsın cvp vermez...bu umursamamazlık insanı üzer tabi...
Ama karşısına dikilip neden dediğinde nereye kaçabilir...
Kaçamaz...
Güçlüsün...
Kaç insan senin kadar tutabilir kendini...
Kaç insan bu kadar sabır gösterir...
Çok az ...Güçlü bi insansın çünkü hatıralarının olduğu yere gidip bir şeyler yapabildin evlerinin önünde o ekmeği yiyebildiğin..Bi yazında yazmıştın eskisinde olduğu gibi bunda anılarımdan kaçmıcam üstüne gidicem diye...
Bu kadar zorluğa göğüs germiş bi insan onların karşısına çıkıp NEDEN sorusunu rahatlıkla sorabilir...
Senin buna gücün var bence... Ama cvplardan korkuyorsun...
Sen bunu yaparsan üstündeki bütün yükten bütün sıkıntılardan kurtulacağına inanıyorum..
Cevapsız soruların bi süre sonra tekrardan gün yüzüne çıktığını ve insanın içini nasıl kemirdiğini ben bilirim...
Nasıl hissettirir tahmin bile edemezsin..
Yinede kendin bilirsin tabi..
çok haklısın.. cevapsız bi soru kaldı mı işte o yara kapanmaz.. bilemiyorum.. belki bigün dikilirim karşısına.. koşu parkurunda bekler konuşurum.. ama amacım asla yeniden başlamak olmaz.. ben bu adamla bu uzun yolculuğa devam edemicem.. şimdiden nefes nefese kaldı.. bu yol çook uzun.. ömürlük.. dediğin gibi amacım sadece rahatlamak olur.. şuan hazır değilim buna.. belki de dediğin gibi cevaplardan korkuyorum.. ama belki yapabilirim günün birinde.. tekrar teşekkür ederim zaman ayirdiğin için. ilgin için..