- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyle beklentilere girip taraflari zorlamak altin istemek bunlarin hesabina dusmek vs hala kaldi mi ya? 2021 yilindayiz...
Aynen 10 ar gramdan 30 gramYok 10 gr dan toplam 30 gr demiş. ben öyle anladım :)
Vah vah evlenme Allahım şu zihniyet ne zaman tukenecekEvlenirken takacağı o kadarmış bana
benimkiler maalesef istedi. istemiyorum ben bi sey dedim, annem kvyi koseye cekmis bizim kiz istemez de siz alin olur mu diyor. gorgusuz gibi. cok kavga etmistik o zaman. onlara gore ne kadar para dokerlerse geline o kadar iyi muamele edilir kiymeti bilinir. oyle olsa bosanma olmaz memlekette hsncjskdk aah ah sacma sapan seylerAynı düşüncedeyim. Kimseden bişey beklemedim, istemedim. Bize göre ayıptır istemek
Asla tükenecek gibi degilVah vah evlenme Allahım şu zihniyet ne zaman tukenecek
Bende istemedim isteyecek olsam o şekilde istemezdimAynı düşüncedeyim. Kimseden bişey beklemedim, istemedim. Bize göre ayıptır istemek
Yeterlilik kişilerin bütçesine göre değişir. İnsanları zora sokmayacak şeyler isteyin. Bu insanların çok parası varsa az, asgari ücretle hayatını devam ettiren bir aileyse çok fazla.toplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
Her gün ayrı bir konu benimde bu ülkeden umidim falan kalmadı pandemi de dügün yapan yapana mi dersin altın ev araba yüzünden evlensem mi muhabbetleri yapanlar mi dersin kocasınin yediklerini sayanlar mıAsla tükenecek gibi degil
benimkiler maalesef istedi. istemiyorum ben bi sey dedim, annem kvyi koseye cekmis bizim kiz istemez de siz alin olur mu diyor. gorgusuz gibi. cok kavga etmistik o zaman. onlara gore ne kadar para dokerlerse geline o kadar iyi muamele edilir kiymeti bilinir. oyle olsa bosanma olmaz memlekette hsncjskdk aah ah sacma sapan seyler
ortalama 15.000TL gibi bir şey. Azmış yawYok 10 gr dan toplam 30 gr demiş. ben öyle anladım :)
Bibi ben altın istemedim ama ne kadar çok alırsan senin için karlı dedim çünkü düğünden sonra o para ile ya araba alacaktı ya ev peşinatı. sonuç araba aldık ve kullanıyor ama biz o altınları borç ile almadıkHer gün ayrı bir konu benimde bu ülkeden umidim falan kalmadı pandemi de dügün yapan yapana mi dersin altın ev araba yüzünden evlensem mi muhabbetleri yapanlar mi dersin kocasınin yediklerini sayanlar mı
Bende istemedim isteyecek olsam o şekilde istemezdim