alt tarafı olduğun burun estetiği

Hepsini okuyamadım ama görümcen aramanı istemekte çok haklı. Sonuçta estetik olduktan sonra çekilen acı yatış süresi küçümsenecek bi operasyon değil. Kesinlikle araman gerekirdi. Ve bir şekilde ne olursa olsun geçmiş olsuna gitmen gerekliydi

Yorumları okuyamadım, önce onu belirteyim. Şimdi ameliyatın estetiği, normali olmaz; sonuçta narkoz almış, aramaniz gerekirdi. Ve aramak isteyen insan her durumda arar. Hastalık durumunda haklı, haksız aranmaz. Hastane ziyaretine gidilir, müsait olamasa bile gittiğiniz bilindiği icin sorun kalmaz. Sonra ki durumlarınız tamamen ergence, o konuya yorum yapmıyorum, haklı iken haksız duruma dusmussunuz.

sizi haksiz buldum estetikte olsa bir ameliyat gecirmis. watsaptan el gbi gecmis olsun msji yazmak nedir...aramaliydiniz hatta gitmeliydiniz....sanirim araniz limoni....sosyal medyadan laf sokmalar felan hic hos olmamis ....olan esinize olur sonrada yuvaniza huzurunuza olur....evlilik cocuk oyuncagi degil ki

Üzgünüm ama eşiniz hiç yapıcı bir insan değil, ablasının sözüyle arayıp size ne paylaştın diye m soruyor ergen gibi. Sana ne be adam ne paylaştıysa paylaştı, abla zaten fiyasko bence estetik olacağına beyin nakli ameliyatı falan olmalıymış.

Bu şekilde eşinizi arada bırakmışsınız esinizin hatrına keşke biraz daha ılımlı olsaydiniz yada konturunuz yoksa ablaniza mesaj atarak abla köntürüm yok beni bi arayabilirmisin diyip ablan arayinca da gecmis olsun diye konusabilirdiniz kucuk veya buyuk bi ameliyat biri grip olduğunda bile arayıp iyileştin mi nasil oldun diyoruz sonuçta . Biraz daha ılımlı olun emin olun siz kazanırsinız esinizin gözünde bir kat daha değeriniz artar çok gereksiz gerilmişsiniz cunku

Gerekli olgunluğa erişemeyen hanginiz acaba?
Kendinizi başkalarının da yerine koyun.Ameliyat olmuşsunuz,ve o sizi aramıyor,mesaj atıyor,sizde cevap filan yazacak hal yok zaten.Sonra gelmiyor da.soran olursa "morluklarını şişliklerini saklıyordur" diyor sizin hakkınızda.yetmiyor olayla bağlantılı paylaşımlar yapıyor sosyal medyasında.yetmiyor bir daha da gelmem diyor.
Veya ablanız ameliyat olmuş,eşiniz haklı sebeple de olsa beklediği ilgiyi alakayı göstermemiş.üstüne bir de sosyal medya filan zıtlaşmışlar.biri diyor ki ben hastanedeydim niye aramadı.öbürü diyor ki ameliyattan yeni çıkmış kadın bana niye cevap yazmadı.eşinizin ertelemesi yüzünden siz de ablanızı ziyaret etmiyorsunuz,kırılıyorlar.yetmezmiş gibi eşiniz diyor ki annenlere gelmem.oysa siz annenizin iyi bir kayınvalide olduğundan emindiniz.
Bakın bu tür duygusal çarpışmalarda herkes kendince haklı.siz ergen gibi davranmışsınız,yok sosyal medyadan laf sokmalar yok konuyu büyütmeler...

Üstüne alınsın diye story paylaşıyorsun sonra alınınca da ne yaptım ki diyorsun. Anlamadım seni.. Çocuk çocuk haller, eşin için olgunlaşmamış diyorsun da kendin hiçten olgunlaşamamışsın.

Aran kadınla bozuksa aramamanı yadırgamaması lazımdı. Ama tutup mesaj atabilecek derecede konuşuyorsanız da yaptığın şık olmamış bence pekala telefon bulup arayabilirdin. Akşam kocandan arayabilirdin mesela ne o oyle watsaptan yazma. Alt tarafı burun ameliyatı yazmışsın. Sen yakın akrabasın. Kardeşinin eşisin bence arayabilirdin. Hiç olmadı suanda arayamıyorum abla akşam eşimden arayacağım hattım kapalı diyebilirdin. Daha uygun olurdu. Tabiki hiç bir şey için zorunlu değilsin ama bazen dengeli olmak gerekiyor kadın sana çok kötü bir şey yapmadıysa eşinin ailesi nihayetinde. He ama görümcene gelecek olursak ağır saçmalamış. Ne o oyle silerimler bir şeyler. Boyle bir olayda olsa olsa laf sokarsın mesaj attı aramadı diye anca o. Ortalıgı yıkmazsın.

Aslında biraz anlaşmaya bağlı sanırım bu tür durumlar ,
benim görümcem aynı ameliyatı olmuş olsa yanından ayrılmazdım mesela bayılıyorum kendisine çünkü
Ama yine de siz ailedensiniz öyle bir mesajla da biraz ayıp olmuş , elbette aranız bozuk olabilir ama neticede eşinizin hatırı olmalı..
Her ne olursa olsun genel anestezi ile yapılmıştır sonuçta ağrısı vs olabilir evet keyfi bir durum ama aramanız hatta gitmeniz yanında bulunmanız gerekirdi..

Sucun topu sende . Benim yengemde bana boyle bir ameliyatta gecmis olsun tenezzulunde bulunmasa ve butun sosyal medya hesaplarinda aktifse bende kuserim. Bir mesaji yabanci bile atiyor. Artik siz aileden olnussunuz. Arayip gecmis olsun abla deyip bir gonlunu almak cokmu zordu. Esine olgun biri degil diyorsunda, bence sensin olgunlasmamis olan. Siz o ailenin icine girmissiniz ameliyatin buyugu kucugu olmaz. Whatsaptan mesaj atabiliyorsaniz arayada bilirdiniz. Kusura bakmayin sizi hatali buldum. Ortaligi karistiran siz olmussunuz. Kaldiki daha 2 aylik evlisiniz. Birde oraya gidiyoruz yok iyiyiz nedir ya. Herseylerini her anlarini paylasan insanlara sinir oluyorum. Gorumceniz size trip atabilir bu konuda haklida. Ama siz hakli gibi alttan almak yerine tribe trip atara atar karsilik vermissiniz. Insan umduguna kuser. Biraz alttan almayi bilseydiniz. Suan bu sorunlari yasamiyor olurdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…