alt tarafı olduğun burun estetiği

Benim en çok hoşuma giden bölüm; "sadece estetik ameliyat oldu" denilip görümcenin olayı büyüttüğü ama "görümcenin maddi durumu iyi biz şıkışığız ama bize sormuyor bir şeye ihtiyacınız var mı diye" ikilemi oldu.

Telefonum kapalıydı bahanesi de bahane değil. Sizin telefon kapalıysa eşinizden arayın, o kapalıysa ev telefonundan arayın. Yani illaki bir çözüm bulunurdu arama konusuna.

Ne ekerseniz onu biçersiniz. Gitmeniz lazımdı gitmediniz. Pekte önemsemediniz. Üstelik sosyal medyadan lafda soktunuz.

Eeeee ne bekliyordunuz ki. Ben de olsam sormam bir şeye ihtiyacınız var mı diye.

mesaj atmak yerıne arayabılırdınız estetıkte olsa bır amelıyat sonucta vebılgınız dahılınde olan bır olay esınızden arasaydınız en basıtınden, yaptıkları trıbe gelınce bence kv gorumce vs hepsı sızı kıskanıyor esınızde kucuk ev aılesının hukmunde onlara baglı oldugu ıcın baska bır kadının hukmu altına gırmesı onları rahatsız edıyor bence , sızın yapmanız gereken sıze karsı bır laf edıldıgınde haklı ısenız susmayın verın cevabınızı aramayın sormayın ozel gun harıcınde, ıstemıyorsanız gıtmeyın bırakın esınızde gelemsın sızın aılenıze cok sorun degıl sız gıdersınız olur bıter..

Estetik operasyon geçiren biri olarak şunu söyleyebilirim arkadaşlar sonuçta narkoz alıyorsunuz ve operasyon sonrasında oldukça zorlanıyorsunuz. (Sanırım görümceniz burun ameliyatı oldu, ameliyat sonrası oldukça sıkıntılı geçebiliyor)Lütfen hafife almayalım. Operasyon sonrası ben de çoğu mesajı okumama rağmen cevap veremedim hiç bir arkadaşım niye cevap vermedin diye sorgulamadı. Gelin hanımın ziyarete gelmesini beklemezdim ama insan kardeşini bekler. Benim ablam ve eniştem 12 saatlik yoldan gelmişlerdi ben iyiyim gerek yok dememe rağmen ve bu beni çok mutlu etmişti. İnsan böyle zamanlarda önemsendiğini bilmek istiyor.

Bende 23 yaşındayım ama bu çocukluğu en son 15 yaşında bile göstermemişimdir. Whatsapp arama var, “ abla arayamadım, hattım kapalı” demek var. Sosyal medyadan laf sokup, anladıklarında da “ay niye üstlerine alındılar ki” demek, eşinizle 2ngün boyu kavga edip “mutluyuz” fotoğrafları atmanız çok çocukça. Annenize gidemicekseniz niye geliyoruz diyorsunuz? Ben bu kadar triple, alttan alttan iğnelemeyle uğraşamazdım, mesafemi arttırırdım.

evet annesi söylüyordu zaten karına sözünü geçiremiyor musun
şimdi geçiremezsen hiç geçiremezsin
kendine laf mı söyletiyosun diye gururuna dokunacak kelimeler söyleyip duruyordu

Benimde bazan kalbim kırılır ama öyle her şeye de söylenmem. Hır gür çıkarmaya ne gerek var.

Klasik görümce ve kayınvalide tripleri..Kimse kimseyi aramak zorunda değil..Bence onlara kendinizi asla ezdirmeyin..Bu tarz ilişkileride mesafe en güzelidir.Sizin tek yanlışınız sosyal medyadan laf sokmak olmuş..Bazen insan yüzlerine haykıramadıklarını sosyal medya aracılığıyla söylemek istiyor..Ama tutun kendinizi bence..Onları önemsemeyin..Ne olursa olsun eşiniz her zaman onları savunacak ve üzülen hep siz olacaksınız kendimden biliyorum..Her hatalarına bir kılıf uydururlar..Hep ailesi haklıdır..Hep kötü olan eşlerdir..Önemsediğiniz sürece üzülen siz olursunuz..Hadi kendinize bi türk kahvesi yapıp keyfinize bakın...

bakın
siz beni anlamıyosunuz evet mesaj attım
faturam da kapalıydı ama eşim aradı gü
gitmedim evet, çünkü kardeşi tek giderken gel dediler
benimle gideceğini söylediğinde gelmeyin dediler alınırım bende yani
mesaj attım evet çünkü FATURAM KAPALIYDI tamam ben aramadım ama o da bi sağol yazabilirdi.

Canım ironi yapıyorum ya :)
Mecbur musun gitmeye bu ne yani. Estetik amliyatı keyfi bişey zorunlu birşey değil yani sağlığını tetikleyen birşey olsa neyse. Bırak trip atmaya devam etsin sen yazmışsın faturan da kapalıymış. Anlamıyorsa da anlatmaya çalışıp yorma kendini yani.

patates mi battı gözüne
evde vardı o
internette evde yok şirketten bağlıydım gündüz yazdım
anladın umarım

hayır onunla alakası yok, sen durumu kötü olan kardeşin olsa sormaz mıydın bişeye ihtiyacınız varmı diye?

ben okuduysanız gdicektim
aradık geçmiş olsuna geliyoruz dedik
ameliyat olduğu gün.
gelmeyin dedi
ben daha nasıl gideyim
o gelmeyin deyince bende o zaman anneme gitsek çok özledim dedim eşimde kabul etti bu yani
eşinizin telefonundan arayabilirdiniz
whatsapdan da arama yapılabiliyor bunu kesin biliyorsunuzdur.. yani arayabilirdiniz

bende aranmasından yanayım.. ama görümceniz çok çok abartmış
sizin de paylaşımlarınız çok ergence kusura bakmayın

evet ergence, zaten bilerek yaptığımıda belirttim
çünkü üstüne alındı diyelim
ben anneme giderken, eşime ağır ağır attığı mesajlar ne demek
hoşmu anneme gitmeye laf söylemek ona mı kaldı

bende belirttim görümceniz çok çok abartmış diye bunu yapmaya hakkı yok tabi
annenize gitmenizden ona ne?
dolmuş kendince bir aramadı diye..
aile olmuşsunuz dediğim gibi whatsap dan arayabilir ya da eşinizden arayabilirsiniz
soğuk olmuş o tavrınız

biliyorum farkındayım

neyse, ailenden şikayetlerin bitmiş

Berbat bir iletişim .. eşinden de ailesinden de bir cacık olmaz ..ve üzgünüm ki sen de her seferinde tüy dikiyosun .. hikayeler falan saçma olmuş ,gerginliğin üzerine ..

Evet alt tarafı burun estetiği, hayati bir durum değil ,ne kadar büyümüş mesele ..

Ben de burun ameliyati oldum (estetik degil) aileme haber vermedim ,gününü yanlış söyledim ki gelemesinler. .Babam kanserdi, saçma bir burun ameliyati onu çok üzerdi .annem de babamı bırakıp gelsin istemedim ..genelde böyle şeyler yaşayacağım zaman ,olan olur ,bir hafta geçer ,ben giderim yanlarına ,böyle böyle oldu ama bakın iyiyim ,burdayım gibi rahatlatırım ..

Ameliyatıma bir sürü insan geldi (hiç gerek yoktu) .. babam olmadığı için ağlaya ağlaya girdim . Çıkarken de ,eşim yüzüme dokunup iyi misin demiş ,ben de babaaaaaa babaaaaaa diye gücüm yettiğince bağırıp ağlamışım. O halimi gören kahrolmus. .hissettiklerim gerçekten çok kötüydü ama o an gelinimiz gelmiş mi ,beni arayacak mi diye hiç aklımdan bile geçmedi .umrumda da değildi ..sanki 32 saat süren beyin ameliyatı .. ameliyathane kapısında 9 kere babamı bekledim ben böyle .. büyük şeyler yaşamamış görümcen ,bide pohpohlanmak istiyor ergenler gibi ..senin de hataların var ama salla geç ..hayatta daha önemli ve acil şeyler var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…