alt tarafı olduğun burun estetiği

aramak isteseydin arardın ..
een azından msja yazardın faturam kesik abla arayamıyorum diye.
hiç olmadı whatsapp ta var arama.
estetikte olsa sonuçta bıçak altına yatmış hayati önem taşıyor.
daha tecrübesizsin ama öğreneceksin ara bulmayı.

evlilik politik olmayı gerektiriyor. bu bir gerçek.
hoşlanmamış olabilirsiniz eşinizin ablasından.
evliliğinize olumsuz bir şeyin yansımasını istemiyorsanız iletişiminizi, ilişkinizi belli bir seviyede tutmanızı tavsiye ederim.
ayrıca,
whatsapp kullanabiliyorsanız, oradan arayabilir veya arama yapamıyorum hat kapanmış diyebilirdiniz.
hastaneye siz gitmeseniz bile eşiniz gidebilirdi.
sosyal medyayı laf sokma aracı olarak kullanmaktan vazgeçin.
demek istediğinizden daha fazla imalarda bulunabilirsiniz.

estetik de olsa burun ameliyatı sonrası hemen taburcu da edilseniz, ilk günler zor geçebiliyor.
baş dönmesi vs olabiliyor.

Acikcasi cok onem verdigin biri olsa bi yolunu bulup arardin esinden komsundan yada hastaneye giderdin ya da mesajinda belirtirdin neden arayamadigini ve iyi dileklerini sonra da esin gelince arardin ama dedigim gibi onem verip sevdigin biri olsaydi care coktu. Mesela kendi ailen ya da arkadaslarindan biri olsaydi. Ama sen gorumceni pek onemsememissin basliktan da belli oldugu uzere ve sade bi gecmis olsunla gecistirmissin. Ters cevap gelince de gondermelere baslamissin. Ben gorumce filan degilim ama soyle dusundum demekki sana deger veriyorki bir seyler bekledi ve ilgi goremeyince de morali bozuldu zaten hastane psikolojisinde iyice cöküntudedir. Eger sen umrunda olmayan biri olsan aramissin aramamissin sallamazdi ki. Kusura bakma ama masum masum takilip caktirmadan kiskirtmissin hem gondermeler yapip hem anneme kavusuyorum vs diye yani misilleme yapmissin. Onun da karismasi dogru degil ama. Senin davranislarin da pek masum gelmedi bana bu olayda yanlis anlama bir abla gibi objektif olarak gorduklerimi yazdim. Ama normal hayatta gorumceni karakterini vs bilmiyorum. Ama aile ile sorun ciktiysa artik Allah kolaylik versin pek huzurlu bi evliligin olmaz bende de cikiyor o huzursuzluklar maalesef.

zaten dün kv de dedi
benim kızım ilgi istiyor dedi

Okadar uzuuunn uzun yazmışsınız ama hepsi çok boş
Bence bi Geçmiş olsuna gitmeniz gerekirdi
hiç bi sorun cikmazdi
eşinlede aran bozulmazdı

Biz kadınlar bazen kendi kendimizi zorla üzdürüyoruz gerçekten

Biraz ılımlı yaklaş
sen eşinin tarafını arayınca, gidince
Biyerin eksilmiyor
Eşini mutlu etmiş olursun boşuna başkaları için kocacığınla aranı bozma

Al bi pasta git öp ellerini yalandan da olsa hallerini hatırlarını sor hepsi bu kadar işte eşininin gözünde Kraliçe sen olursun ozaman...

zaten dün kv de dedi
benim kızım ilgi istiyor dedi
bunlar tercih meselesi.ben 2 ameliyat oldum kimseye haber vermedim.hatta çocuklarım bile ameliyattan sonra öğrendi.ailem ise iyileştikten sonra haberleri oldu onuda eşim ağzından kaçırdı.bir yakınımın ise burnu kanasa herkesin haberi olur,ilgi ister

Tövbeler olsun.Bu durum bana tanidik geliyor neden se.İlgi istiyor gorumceler.Kardesinden geliniz ya hemen suclu biz ara bozucu biz.Estetik amaliyati icin ziyaretide ilk defa duydum alt tarafi estetik.Ezdirmeyin kendinizi.Sevgiler..

Tövbeler olsun.Bu durum bana tanidik geliyor neden se.İlgi istiyor gorumceler.Kardesinden geliniz ya hemen suclu biz ara bozucu biz.Estetik amaliyati icin ziyaretide ilk defa duydum alt tarafi estetik.Ezdirmeyin kendinizi.Sevgiler..
hahahaaa kim eziliyor
daha durumumuzu sormadı diye üste çıkıyor.

Geçmiş olsun için arayınca veya gidince
Ezdirmişmi oluyor kendisini çok saçma
Bi düşünce

Hayir tabiki onun icin degil.Esi icin diyorumm.Bagirip cagirmasi hep suclu olmasi konu sahibinin.Yanlis anlasilmasin lutfenn

hahahaaa kim eziliyor
daha durumumuzu sormadı diye üste çıkıyor.
üste çıkmak gibi bir çabam yok ki benim
kendi kırıldıklarımı söylüyorum.
ben buraya haklı olmak için konu açmadım
ben ne yapmam gerektiğini öğrenmek için konu açtım
ama yanlış yere açmışım

eşine boşanma davası aç çok ciddiyim.
Kocana ciddi bir ders lazım.

Ben olsam alırım kocaman bir demet çiçek,giderim geçmiş olsuna.
"Ah ablacığım,çok geçmişler olsun,Allahım şifa versin,aksilikler oldu,kusura bakma anca gelebildim" der,alırım gönlünü herkesin.
Hem çeneleri kapanır hem de değerin artar.
Arayıp da gelelim mi diye sormana bile gerek yok. Yarım saatlik uğrayıp kalkarsın.
Kapınız ayrı,çatınız ayrı güleryüz göstermekten korkma.
Kaybetmezsin,kazanırsın.

nesi yanlış,hatalarını söylüyoruz.öğrenmen gerekeni öğrenmişsindir inşallah.
ayrıca kocamın ailesine kendisini acındırmasını asla kabullenmezdim.bu yetersiziz,vakitsiz evlenmişiz demektir bana göre

bu çok güzel bir fikir.

Bir telefon bile acmadigin “zengin” gorumcenden durumunuzu sormani beklemen de garip olmus.. neyse ki kiz senin gibi cocukluk yapip “calis senin de olsun” icerikli story atmamis..

Bir an once buyumezsen iki ayda kabusa donen evliligin 2.senesini goremeyecek konu sahibi.. ister burnunu yaptirsin ister yuzunu gerdirsin seni baglamaz, bir telefon acip bir cicekle ziyaretine gitmen seni kucuk dusurmez evliligini yasanabilir yapar.. ha tabi bu sekilde devam ederim de diyebilirsin o zaman yipratici bir evlilik seruvenine hazir ol..

Biraz empati yapmak gerekiyor böyle konularda.. Estetik bile olsa sonuçta bir ameliyat. Görümcende haklı... Sende aynı durumda olabilirdin...Görümcenin yerinde sen olsaydın açacağın konu şu olurdu; Bir geçmiş olsun a bile gelmeyen yenge Birde bu yönden düşün

yarın gidiyoruz konuştuk telefonda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…