alt tarafı olduğun burun estetiği

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Aslında konu açmayacaktım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Görümcem estetik ameliyatı oldu. Sonrasında büyük olaylar oldu. Biz görümcemle seviyelydik her zaman. 2 aylık evliyim. Ameliyat olduğu zamanlar ödeyemediğimden dolayı telefonum aramalara kapalıydı. Wifi sayesinde WhatsApp kullanarak iletişim sağlayabiliyordum. Arayamadığım için ameliyat günü geçmiş olsun x abla yazdım kendisine. Cevap gelmedi ama tabi mesajım görüldü. Neden cevap vermediğini sonradan öğrendim. Mesaj yazmam hoşuna gitmemiş aramam gerekliymiş faturam kapalıydı ama istesem aramanın yolunu bulurmuşum. Tabi eşim de burada ablasını aramamışım mesaj atmışım diye bana kızıyor aslında ablasına bana cevap vermediği için kırmasını beklerken. Burada ona ayrı bir sinirliyim kaç gündür atamadım. Eşim izin aldı hastaneye gidicem dedi annesiyle konuştu gel oğlum demiş. Bende dedim beraber gidelim bi saat sonra falan. Eşim sonradan annesini arıyor ve annesi gelmeyin geç olur diyor. Akşam saat 6 da gitmek geç olurmuş.
İyi dedik Tamam. Ama bence görümcem o şekilde görünmek istemedi. Şiş yüz ve morluklar ile.
Her neyse. Ben ertesi gün instagramda hikaye paylaştım. Soğuk biri değilim sadece aramızdaki samimiyet bu kadar diye. Bunu ben yazmadım bir resimde yazıyordu ben ekran fotoğrafını çektim paylaştım. Dün mesajıma cevap vermeye tenezzül etmeyen kadın hikayemi görür görmez eşimi arayıp bikahve hikaye paylaşmış ne demek istiyor yaranamıyorum mu demek istiyor diye kendi üstüne alındığını belirtiyor sonrasında yoksa siz mi kavga ettiniz diyor. Eşim beni arıyor ne paylaştın diyor sonra bana paylaştım diye kızıyor kavga ediyoruz. Ben böyle şeylere uyuz olurum. Kavga mı ettiniz diye ona sorduğu için bu sefer hikayemde eşimle fotoğrafımızı paylaşıp çok şükür iyiyiz yazıyorum belki burada yaptığımı saçma bulursunuz ama o an canım öyle yapmak istedi. Tabi iki gün boyunca kavga ediyoruz o ailesine laf söyletmiyor bana kızıyor. Annesini arıyorum kandil için bana oldukça soğuk konuşuyor gerçi ne zaman görümcem yanından olsa bana asla kızım lafını kullanmaz telefonda.
Eşim annemle konuşuyor, annem eşimi güzel oğlum diye seviyor çok güzel konuşuyor.
Sonra anneme gitmek istediğimi söylüyorum eşim hafta sonu gideriz diyor annem şehir dışında. Annemin fotoğrafına yorum yapıyorum geliyoruz kavuşuyoruz çok özledim sizi diyorum.
Görümcem benim sıkı takipçim olacak ki annemi takip etmediği halde görmüş yorumu. Tabi biz gidemiyoruz çünkü benim yabancı dil sınavım var hafta sonu. Ama gidemediğimizi bilmiyorlar. Biz eşimle dışarı çıkmaya karar veriyoruz. Tak görümceden kocama mesaj geliyor.
Biz nasıl şehirdışına annemi görmeye gidermişiz ağzımıza s.can yaranıyormış birdaha seni görmek istemiyorum beni arama çağırma gelmem beni görmeye gelmediniz o kadar ameliyat oldum falan diye hakaretler tehditler dolu mesaj. Annesi de kızıyor. İkisi de yarım saat bir saat telefonu açmıyor. Alt tarafı estetik diye geçiriyorum içimden. Eşim bana patlıyor. Diyor ki herkes iyi olmak varken ailemle aramı bozdun. Kötü olan ben oldum kızlar. Bana bağırıyor kötü davranıyor. Ablasına mesaj atıyor. sana yazıklar olsun ben gelecektim annem gelme dedi ekmek almaya param bile yoktu vs vs oraya Gitmedik falan. Ablası sonunda açıyor telefonu. Bana bağıran adam ablaya kedi oluyor. Diyor paramız yoktu abla kaç gündür patates makarna yiyoruz vs vs. ablası aşırı zengin demiyor ki bişeye ihtiyacınız varmı? Ablayla telefonda arayı düzeltiyor bana da iyi oluyor. Ben tabi diyorum ablana kedi gibisin bana bağırıyorsun diyorum sormadın bile bikahveye neden cevap vermedin diye. Kavga ediyoruz baya.
Ben bu aileden soğuyorum. Ertesi gün eşimin abisi geliyor bize. Anneme gideceğimizi duymuş ya diyor o yol çekilir mi aslında iki saatlik bir yol. ben diyorum istanbulda nerye gitsen trafikten o kadar sürüyor zaten,
hemen başlıyor ben mutfaktayken yüksek sesle ablama gittiniz mi diye bana duyura duyura.
belli ki kvden olayları öğrenmiş.
şimdi ben görümcemden öyle soğudum eşime de eskisi gibi olamıyorum.
ama maalesef görümcemle elbet karşılaşacağız eşim gitmek isteyecek
ben gelmem diyince eşimde bende senin ailene gelmem diyor.
eşim 24 yaşında gerekli olgunluğa erişmemiş birisi. bu saatten sonra ne yapmalıyım görümcemi görünce?
nasıl davranmam gerek bilmiyorum
eşim ailesine çok önem veriyor , beni ezdiriyor

Hepsini okumadım.Sudan insanları bu kadar takmayın rica ediyorum. En sonda eşim ezdiriyor diyorsunuz, ezdirmeyin sizde kendinizi

Gorumcen sacmalamis yani alttarafi burun estetigi .Bahane ariyor gibi normalde araniz nadil.
Gorumcen burun ameliyati yerine beyin ameliyati olsaymis ya
onda olsaydı onu da olurdu.
düğünden bu yana hiç konuşmadık nerdeyse

Ben genel anlamda sizi çok çocuksu buldum,yok samimiyet bu kadar yok eşimle iyiyiz diye hikaye paylaşmalar gereksiz.
Ben olsam telefonum kapalı olsaydı da eşimden arardım,bir şekilde irtibata geçerdim,40 yıllık el değilsiniz neticede görümceniz.
Sizin yaptığınız çocukça davranışlar karşısında görümcenizde aşırı çocuklaşmış eşinizi arayarak.
İki arada bir derede kalan esiniz,ona üzüldüm. Dediğim gibi ilk mevzularda siz haksızsınız,annenize gitme mevzusuna eşinizi arayıp laf atan görümce haksız.

evet çocuksuyum kabul ediyorum ama yine de ben düşünüp bir mesaj atmışım insan bir sağol yazardı öyle değil mi
siz olsaydınız sağol yazmaz mıydınız

Ameliyattan sonra aramasanız bile bir geçmiş olsuna gitseydiniz eğer 2 aylık kocanız ile böyle gerginlikler yaşamazdınız. Yahu görümceler de insan. Evet garip davrananı da vardır elbet ama kişi önce bir kendine bakacak. Sizin ablanız abiniz ameliyat olsa( estetik önemsiz gibi yazmışsınız ama görümce için önemli demek ki) eşiniz gitmese sadece mesaj atsa beynini yersiniz... kimse eşinin ailesini sevmek zorunda değil, ama eşinin hattına katlanmak zorunda. Siz eğer hattınız kesikse mesaj da belirtseydiniz, hafi buna çekindiniz eşinizden arasaydınız... hadi bunu da yapmadınız laf dokundurmalı hikaye atmasaydınız olay buralara gelmezdi. Görümceye geçmiş olsuna gitmeyip nispet yapar gibi annenize gideceğinizi sosyal medyada ilan ederseniz görümcede haliyle eşinize çemkirir.

Evet bu kv, görümce kötü insan olarak görülüyor hep. Benim de iki görümcem var. Birbirimizi çok mu sever bayılırız, bilemiyorum ama bana bi zararları olmadığı sürece eşimin hatrına saygı gösteririm ki o arada kalmasın. Ayrıca benim de erkek kardeşim var ben de bir gün görümce olacağım. Bu görümcelere giydirenler hep tek çocuk herhalde...

Allah eşinize yardım etsin. 2 Ayda buralara gelmiş olaylar. Onun daha çok başı ağrır.

ben okuduysanız gdicektim
aradık geçmiş olsuna geliyoruz dedik
ameliyat olduğu gün.
gelmeyin dedi
ben daha nasıl gideyim
o gelmeyin deyince bende o zaman anneme gitsek çok özledim dedim eşimde kabul etti bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…