Canim cok sagol izlemeye aldigin icin dedigin gibi büyük duruyorlar, simdi sende böyle bel boyun agrisi yazinca korktum vallahi benimde biraz o yönde sikintim var ama gögüslerden degil su anda bende fizik tedavi görüyorum insallah ameliyatima kadar gecer. Daha önce 300-350cc olsun diyordum simdi en fazla 300cc olsun diyorum minyon bi tipim büyük durmasindan korkuyorumCnm tavsiyelerin icin tesekkur ederim.bunlarin hemen hemen hepsine uymaya calisiyorum.hem saglik acisindan hem goruntu acisindan istiyordum tekrar ameliyat olmayi.cunku bu protezlerle memeler cok on planda.yani bikini alirken mesela alt kisim 36 yada 38.meme kismi 42 beden aliyorum.orantisizlik da soz konusu yani.hasan findik a mail attim.cvp verir mi bilmiyorum.bakalim aklima yatan cvplar alabilirsem istanbula gelcem artik
beni izlemeye alman lazım canımCnm albumlerim ve fotolarim var.bak istersen.hem ciplak hem giyinik sutyenli ve sutyensiz her profilden koydum.arkadaslarim cok beğeniyor elletme diyolar ama ben rahat degilim bu sekilde.fikirlerini yazarsan sevinirim
canım dr a cc belirtme istediğin büyüklüğü duruşu göster en doğrusu bu ona göre ayarlarlar bende minyonum bana göre ideal olan b cubın sonu c nin başı dolu dolu c değil öyle olsa büyük durabilirdi belki böyle daha iyi anlıyorlarCanim cok sagol izlemeye aldigin icin dedigin gibi büyük duruyorlar, simdi sende böyle bel boyun agrisi yazinca korktum vallahi benimde biraz o yönde sikintim var ama gögüslerden degil su anda bende fizik tedavi görüyorum insallah ameliyatima kadar gecer. Daha önce 300-350cc olsun diyordum simdi en fazla 300cc olsun diyorum minyon bi tipim büyük durmasindan korkuyorum
Izlemeye aldim cnm.dogru diyosun cc olayina takilmamak lazim.genelde silikon ameliyati olanlar kucuk oldu diye sikayet ediyorlar ama cerrahlar en uygun olani yapiyorlar.ben doktoruma biraksaydim ilk ameliyatta belki de sorun olmiycakti.sana en fazla 375 olur demisti.bi diger doktor da 275 325 arasi demisti.ha o zaman da kucuk olur diye sizlanirmiydim bilmiyorumcanım dr a cc belirtme istediğin büyüklüğü duruşu göster en doğrusu bu ona göre ayarlarlar bende minyonum bana göre ideal olan b cubın sonu c nin başı dolu dolu c değil öyle olsa büyük durabilirdi belki böyle daha iyi anlıyorlar
dikleştirmesiz yine mutlu olmazdın canım dr meme ucunu yukarı almak için damla ve büyük cc kullanmak zorunda kalmışIzlemeye aldim cnm.dogru diyosun cc olayina takilmamak lazim.genelde silikon ameliyati olanlar kucuk oldu diye sikayet ediyorlar ama cerrahlar en uygun olani yapiyorlar.ben doktoruma biraksaydim ilk ameliyatta belki de sorun olmiycakti.sana en fazla 375 olur demisti.bi diger doktor da 275 325 arasi demisti.ha o zaman da kucuk olur diye sizlanirmiydim bilmiyorum
Evet oyle oldu cnm.iz olsun istememistik.yine de izlerden cok korkuyorum.cunku benden cok esim fazlasiyla hassas iz konusunda.ama yapicakda bisey yok.gun icinde bi ameliyat oliyim diyorum bi vazgeciyorum.bu arada bedenimin komple gozuktugu fotolarla yeni bir album yaptim kizlar.bi bakin bakalim cc konusunda fikir alayim sizdendikleştirmesiz yine mutlu olmazdın canım dr meme ucunu yukarı almak için damla ve büyük cc kullanmak zorunda kalmış
Tamda tahmin ettiğim gibi .. Git görüşmeye tabi.. Yüzyüze görüşme her zaman daha iyidirKizlar hasan findikla mail yoluyla gorusmustum.fotograflarimi istemisti.bugun cvp geldi.kas alti arti diklestirme yapmak lazim demis.kendisiyle en kisa sure icinde gorusmek icin ist.a gitmeyi dusunuyorum.
Az once hasan beyin asistaniyla gorustum.tek bir ameliyatla protezi kas altina alip diklestirme yapilacak demis.gorusmede oldugu icin kendisiyle konusamadim.yalniz kafama takildi.burda gorustugum hoca neden iki ayri ameliyat onerdiki.madem tek bir ameliyat yeterli.Tamda tahmin ettiğim gibi .. Git görüşmeye tabi.. Yüzyüze görüşme her zaman daha iyidir
İşte en güzeli yüzyüze görüşmede belli olur. Yanı doktor muayenede daha iyi anlar ve anlatır canım..Az once hasan beyin asistaniyla gorustum.tek bir ameliyatla protezi kas altina alip diklestirme yapilacak demis.gorusmede oldugu icin kendisiyle konusamadim.yalniz kafama takildi.burda gorustugum hoca neden iki ayri ameliyat onerdiki.madem tek bir ameliyat yeterli.
Dr Mesut Özcan var Bursa'da.. Bence başarılı bir doktor aklında olsun Can'ım..Kizlar esimden sehir disi icin veto yedim.zaten mirin kirin ediyor.sehir disi olmaz diye noktayi koydu.okula giden cocugumuz var.birakicak ilgilenicek kimse de yok.hem benim isim hem onun isi izin konusunda cok sikintili.ameliyat olmaz orda hem pansumani var kontrolu var dikis mevzusu var dedi cikti.olucaksan burda bir suru doktor var kendi doktorunu istemiyosan baska doktor bakariz acele etme dedi.mecburen bursadan isteklerimi karsilayacak bir doktor bulmam lazim
Cnm kendi doktorumdan once mesut hocayla gorustum zaten ramazanda.iki ameliyat öneren o zaten.iki kere daha ameliyat olmak istemiyorum dedim.o zaman yine kas ustu arti diklestirme yaparim ama yine sarkma olur demisti.o yuzden mesut hocayi eledim mecburenDr Mesut Özcan var Bursa'da.. Bence başarılı bir doktor aklında olsun Can'ım..
Ben senin yerinde olsam hasan fındık için eşimi ikna etmeye çalışırdım.böyle riskleri olan bir işlemse gerçekten tecrübeli ve net konuşabilecek,sonuçları başarılı biri olması gerekli.ameliyat olup pişman olmak çok daha kötü olur.eğer şu an için zor olacaksa,bekleyip en uygun zamanda hasan beye gidersin.zaten acil ameliyat olmanı gerktiren bir durumun yok.Sanirim gorustugum doktorlardan kas ustu yapalim diyenler bu riskler yuzunden kas alti yapmaya yanasmiyor.ikinci ameliyat daha kolay olur diye dusunuyordum ama oyle gorunmuyor.aklimda iki isim daha var bi de onlarla goruseyim diyorum.bakalim ne diycekler
Bende oyle dusunuyorum cnm ama esim cok inatci bu konuda.acelem yok.arastiriyorum hala.bursada bu ameliyati yapacak doktor bulamazsam mecburen istanbula gidicem tabiBen senin yerinde olsam hasan fındık için eşimi ikna etmeye çalışırdım.böyle riskleri olan bir işlemse gerçekten tecrübeli ve net konuşabilecek,sonuçları başarılı biri olması gerekli.ameliyat olup pişman olmak çok daha kötü olur.eğer şu an için zor olacaksa,bekleyip en uygun zamanda hasan beye gidersin.zaten acil ameliyat olmanı gerktiren bir durumun yok.