alper bayraktarla 2.meme ameliyatim yolda

Gorustugum doktorlar genelde protezin cc sini kucultup yine kas ustune koymayi ve diklestirme yapmayi öneriyor.benim doktorum ne hikmetse hala kas ustu yapalim 400 den kucuk yapmayalim diyor.400 ile 495 cc arasindaki cc farki belli.hadi 3 sene sonra bi daha ameliyat.ayyyy iyice sinir oldum ya.

Bende oyle dusunuyorum cnm ama esim cok inatci bu konuda.acelem yok.arastiriyorum hala.bursada bu ameliyati yapacak doktor bulamazsam mecburen istanbula gidicem tabi
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.iyi bir doktor bulup sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatırsın.

Bu şekilde olacaksa hiç ameliyat olmana değmez zaten.

Bu şekilde olacaksa hiç ameliyat olmana değmez zaten.
Aynen cnm.protezi hic cikarttirmadan diklestirme yaptirmak daha mantikli 400 cc koyup diklestirme yapacagina.hic olmazsa icerde hasar olmamis olur.ben anlamiyorumki yani hepsi doktor hepsi cerrah bu insanlarin.ben kisa vadeli bir cozum istemedigimi anlatiyorum israrla.ama genelde hep kestirme cozumler sunuyorlar.birkac yil memnun olsun sonra bi daha gelsin ameliyat olsun mu amac yani anlamadim.

Bence kas altı artı dikleştirme..
Doktor konusunda birşey diyemem tabi. Ama öyle bir doktor olmalıki Ameliyattan sonrada arkanda olmalı ve tüm sorunlarda yanında olup seninle ilgilenmeli.
Acil bir durum değil bencede. Kıyafetle çok güzel görünüyor.. Zaman neler gösterir bilemeyiz.. Ama sen yinede araştırmalarını yap tabi

Ayni fikirdeyim cnm.arastirmalara devam ediyorum tam gaz.aslinda ilk ameliyatim olsa hic sorun degil ama revizyon olunca riskler de var tabi.kas altina her doktor yanaşmiyor.cok kendinden emin ve defalarca bu ameliyati yapmis bir doktor bulmam lazim

Kizlar iki gundur fena gribim.normalde yarin hasan findikla gorusmem vardi.fakat gidemiycem.arayip erteledim.bu arada merak edenlere hasan beyin muayene ucreti 200 tl.mesut ozcana 2 ay once 300 tl ye muayene oldum.ameliyatimi yapan alper bayraktarin muayene ucreti de 250 tl.bir de prof.hoca var bursada.ramazan kahveci.onun ucreti de 200 tl.bugun tugrul turanla gorustum.mail yoluyla.kendisi uzun uzun aciklama yapti sagolsun.protez arti diklestirmede ya da sadece protez ameliyatlarinda hiçbir sekilde memeyi kasla ilişkilendirmeyi dogru bulmuyorum be yapmiyorum da dedi.bunu hastalarla gorusmelerimde resimlerle nedenlerini aciklayarak yapiyorum dedi.memenin dogal yerinin ve yapisinin bozulmamasindan yanayim dedi.diklestirmede protezin sekli yada hacmi etken degil dedi.ben kas ustu olursa diklestirme de olsa sarkar diye endise ediyorum dedim.kas ustu ameliyatta protezi tutan sadece deri degil dedi.meme icinde ona gore islem yapiyorum dedi.soyle de bir ornek vermis.300 cc istersen fazla deri alinir 450 istersen az deri alinir.disardan alinan deri miktarı sarkma yasanmasinda etken bir madde degil dedi.istediginiz boyut ve hacmi secebilirsiniz dedi.sarkmadan korkup kucuk protez taktirmanizi gerektirecek bir durum soz konusu degil dedi.ayrica tugrul beyin muayenesi ucretsizmis kizlar.istanbula geldigim zaman kendisiyle de gorusmeyi dusunuyorum.

Hasan bey daha önce ameliyat olan kişilerin görüşmelerinde ücret alıyormuş. Yeni öğrendim bende bunu. Yani ameliyat olmamış kişilerin görüşmelerinden ücret almıyormuş..
Tuğrul beyi tanımıyorum. Daha doğrusu bu forumdan duydum ismini. Açıkcası benim fikrime uyan birçok görüşü var. Hasta görüşmelerini uzun tutan ve ayrıntılı konuşup anlatan bir cerrahmış kendisi.Açıkcası kendisi ile tanışmak isterdim :) Meme estetiği sonuçlarınıda beğenirim. Görüşmeni tavsiye ederim bende
Kas altı yöntemini doğru bulmayan bir doktor . Her doktorun fikirleri farklıdır tabi birşey diyemem. Ama aynı yöntemi her hastaya uygulamak ne derece doğrudur bilemem. Herkesin durumu farklı. Kişiye özel ameliyat ve yöntem uygulanması taraftarıyım her daim..

Haklisin cnm.hic kas alti yapmiyormu yada dual plan uygulamiyormu bilmiyorum.ama o kadar cok doktorla hem yuz yuze gorustum hem mail yoluyla ama cogu yuz yuze gorusmelerim bile tugrul beyle mail yoluyla gorusmem kadar olumlu gecmedi.muayenehanesinde yaptigi her gorusme 1.5 saat sürüyormuş. Her ayrintiyi hastanin anliyacagi sekilde tek tek anlatiyorum resimlerle dedi.dogrusu cok aklima yatti.ama istanbulda olmasi sikinti iste.ama istanbulda ameliyat olmasam bile en kisa zamanda oraya gelip hem hasan beyle hem tugrul beyle gorusmek istiyorum

Kizlar arastirmaya ve doktor gorusmelerine devam ediyorum.carsamba gunu estetik international dan randevu aldim.bulent cihantimurun hastanesi.benim gorusecegim doktor riza kanturk.bakalim bu doktordan nasil bir fikir gelicek.bu arada muayene ücretsizmis

Kizlar bugun estetik international da riza kanturkle gorusmem vardi.oldukca ilgili bir doktor ve personeli var bu klinigin.yarim saatten fazla sürdü görüşme.doktor dual plan arti diklestirme ve 300 cc civari protez önerdi.genelde damla protez kullaniyorum size de damla uygun ama isterseniz yuvarlak da kullanabilirim dedi.ayrica gogus kemiklerim belirgin biraz zayif yani üst dekolte bölgem.o yuzden göbek yada kalcadan biraz yag alip o kisma enjekte edicem dedi.epidural anesteziyle yapiyolarmis ameliyati bu arada.gorusmeden ucret almadilar.bu amrliyat icin 11 bin fiyat verdiler.hemen 1 hafta icinde de gun veriyolar.bakalim düsünüyorum.

Canım ben de bundan 2 yıl kadar önce Tuğrul Turan'a bir mail atmıştım. Sonra telefon etmişti çoook şaşırmıştım. Acayip şeker bi adamdı .söyledikleri dün gibi kulağımda " bak canım, senin kaç cc istediğin beni ILGILENDIRMEZ , ben ameliyatta bakarım , en dolgun en güzel en yakışan neyse ona karar veririm . Kasüstüdür memenin yeri, ben en az doku da bile o doğallığı yakalarım, meme yuvarlaktır bi kere ne damlası!!!!!" Fln demişti. Inanılmaz bi enerjisi vardı. Hayran kalmıştım. Ama o zamanlar şartlar uygun değildi ameliyat için

Tuğrul beyle tanışmayı çok isterdim :)

Merhaba, benimde göğüs kafesi kemiklerim belirgin rahatsız oluyorum. Yağ enjeksiyonu yaptıran pek görmedim göğüs estetiği de düşünüyorum ama sadece silikonla kemik görüntüsü düzelmez gibi geliyor. Bilmiyorum belkide boşuna takıyorum. Eğer sşz yağ enjeksiyonu da yaptırırsanız sonucunuzu görmek isterim. 11000 de çok geldi bana ama tabi 6000-10000 arası fiyatlar yağ enjeksiyonuyla normal sayılır.

Cnm benim ilk ameliyatimi yapan doktorum alper bayraktar.kendisi suan sirf protezle meme buyutmeyi 8.500 tl ye yapiyor.bilmiyorum bursada mi fiyatlar boyle ama mesela mesut özcan 10.000 tl fiyat verdi.istanbulda fiyatlar da hemen hemen ayni.bir tek tugrul turanin ucreti biraz fazla.burda cekirge devlet hastanesinde de bu tarz ameliyatlar yapiliyor.ben ilk ameliyatimi devlet hastanesinde oldum 2.5 yil once.o zaman 6.500 tl vermistim.simdi devlet hastanesinin verdigi fiyat 7.500.yani ozel kliniklerle arasinda cok buyuk bi fark yok.bi de emin oldugum guvendigim icime sinen bi yerde ameliyat olmak isterim.ki benim ameliyatim ikinci ameliyat oldugu icin revizyona giriyo.protez degisecek diklestirme yapilacak arti yag enjeksiyonu.ama enjekte edilecek yag miktari oyle 500 gr 1000 gr falan degil yani.doktor sadece protezin ustteki geçişini yumuşatmak icin 150 gr.civari bir miktar enjekte edecegini soyledi.suan tam karar vermedim ama sanirim son kararim estetik international dan yana olacak

Benim dr um Ozan Balık tı mayıs ta 7000 tl ödedim o zaman Barış Çakır 12 bin tl idi. artık fiyatları neye göre belirliyorlar bilmiyorum. daha fazla ücret demek daha iyi yapıcak anlamınada gelmiyor bence. çünkü ben çok memnunum.
Dilerim içine sinen en doğru kararı verirsin canım.

Tabi cok fiyat en iyi oldugu anlamina gelmiyor.fiyatlar cok degisken.ben bursada yasiyorum.aldigim en uygun fiyat devlet hastanesinin verdigi fiyatti.gerci sizin sadece protez ameliyatiydi heralde.benim durumum revizyona girdigi icin biraz zor.protez cikicak icerdeki cep cikarilicak yeni bir cep acilip yeni protez koyulucak.diklestirme yapilacak ve en son da yag enjeksiyonu yapilacak.bu durumda 11 bin cok gelmedi bana.ama zahmetli bir ameliyat.iyi sonuc almam cok onemli.hala arastiriyorum

Evet canım o kadar işleme göre fiyat uygun iyi araştırmak gerek sonuçta basit bir protez koyma olayı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…