Yok canim benim dual plan yeri degismedi hicCnm senin ilk ameliyatın dual plan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ikinci kas zarı alti miydi. Ben en son doktorumla gorustugum de kas altı yapalım diye tutturdum. Sarkma olmasın diye. Yanlış biliyosun dedi.kad altında da sarkma oluyor dedi.ustelik meme dokum da var.ilerde kendi dokun daha çabuk sarkma yaparsa kötü bir görüntü olur dedi.son kararı vermedik ama kas üstü olucak ameliyatim sanırım.
Canim tabi son karar senindir sen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap senin sorunun sadece sarkiklik degildi hatirladigim kadariyla sirt agrilarin da vardi ..Kizlar ameliyat tarihime 2,5 ay var daha.ama ben kararsiz kaldım. Acaba vazmigecsem ameliyattan diyorum.yani eninde sonunda diklestirme olacak ama henuz oyle abarti bir sarkiklik soz konusu degil.fotolarimi gorenler bilir zaten.birkac yil ertelesemmi diye düşünüyorum.yani o sikintili surec ve en onemlisi iz konusu benim icin buyuk bi dert.fikirlerinizi bekliyorum kizlar
Canim cok normal bu yasadigini bende yasadimCnm sagol yorumun icin.ben biraz takintiliyim iste.bi olayim diyorum bi olmayim.bayagi zamanim var dusunmek icin.bi karar vericem tabi ama arkadaslarimdan falan kime sorsam cok guzel yaptirma hicbisey falan diyolar.boyutu cok iyi kucultme falan diyo herkes.bende karasiz kaldim
Yok cnm senin memeler gayet iyi durumda.zaten protez ne kadar büyük olursa tekrardan sarkma riski o kadar büyük. Bende doktoruma bir üçüncü ameliyat istemiyorum dedim.ama dediki ben sana diklestirmeye beraber 275 cc de koysam ortalama 10 yıl içinde tekrar sarkma olacak ve üçüncü ameliyatı olmak isteyeceksin. Protez büyük olunca sarkma da daha hızlı oluyor dedi. Ben cc konusunda hala kararsizim. Alıştım çünkü bu boya.ama büyük memeler de kilolu gösteriyor. 36 beden biri olduğumu düşününce üst kısım hantal duruyo.bikini alirken alt 36 üst 42 beden oluyor.oysa kalça ve meme ölçüm orantılı aslında. Kalça da göğsümde 93 cm.
Oyyy zaten belli spor yaptigin o gobegine bayildim zatenCanım öncelikle hayırlımolsun ameliyatın ama şuna emin ol kas üstü ve kas altının sarkma süresi asla bir değil. Hatta büyük bir zaman farkı var diyebilirim. Şunu da eklemek isterim tekrar kas üstü olucaksan yaşın ilerleyince tekrar bir sarkma olucak canım ve 3.bir ameliyatla bu sefer kas altı olucaksın. Keşke en başta kas altı olsaydım diyebilirsin. Çünkü her ameliyat bizden muhakkak birşeyler götürüyor bu hakikat. Narkozun insan sağlıgına zararını anlatmaya gerek bile yok. Bence bir cesaret bu işe el atıp meme dikleştirme + kas altı 350 cc ile çok mutlu ve evladiyelik memelere kavuşursun canım. 3.bir ameliyat gerekmez sonrasında. Çünkü çook uzun yıllar sarkma olmuyor kas altında ömrümüz yetmez zaten değiştirmeye canım :)
Ben kas altı oldum geçen ctesi ve sürekli spor yapn biriyim kickbox, plates, fitness hepsi mevcut bende. 2 ay kadar spor yapamıcam ama sonrasında çok agırlık kaldırmamak(halter tarzı) haricinde herşey serbest dedi doktorum. 2 ay sabredicem artık :))
Sen iyi bir düşün canım, doktoruna bırakma bence kas üstü/altı mevzusunu.
Oyyy zaten belli spor yaptigin o gobegine bayildim zaten
Bende sana katiliyorum
Gör bak senin dekolten de super olacak belli masallah masallahCanımmm teşekkür ederimm ben de senin dekoltene
Ama dokusu olana kas altı yapmıyor dr.lar.dr.u nasıl ikna edicez..Canım öncelikle hayırlımolsun ameliyatın ama şuna emin ol kas üstü ve kas altının sarkma süresi asla bir değil. Hatta büyük bir zaman farkı var diyebilirim. Şunu da eklemek isterim tekrar kas üstü olucaksan yaşın ilerleyince tekrar bir sarkma olucak canım ve 3.bir ameliyatla bu sefer kas altı olucaksın. Keşke en başta kas altı olsaydım diyebilirsin. Çünkü her ameliyat bizden muhakkak birşeyler götürüyor bu hakikat. Narkozun insan sağlıgına zararını anlatmaya gerek bile yok. Bence bir cesaret bu işe el atıp meme dikleştirme + kas altı 350 cc ile çok mutlu ve evladiyelik memelere kavuşursun canım. 3.bir ameliyat gerekmez sonrasında. Çünkü çook uzun yıllar sarkma olmuyor kas altında ömrümüz yetmez zaten değiştirmeye canım :)
Ben kas altı oldum geçen ctesi ve sürekli spor yapn biriyim kickbox, plates, fitness hepsi mevcut bende. 2 ay kadar spor yapamıcam ama sonrasında çok agırlık kaldırmamak(halter tarzı) haricinde herşey serbest dedi doktorum. 2 ay sabredicem artık :))
Sen iyi bir düşün canım, doktoruna bırakma bence kas üstü/altı mevzusunu.
Ama dokusu olana kas altı yapmıyor dr.lar.dr.u nasıl ikna edicez..
Ciddi mi:))ilk defa duydum kapsülleşmenin en az mentor da olduğunu.sevindim şimdi.teşekkürler bilgiler için:))Kızlar bu kapsül mevzusu ile ilgili yeni birsey öğrendim. Hemen paylaşayım dedim . doktorumla silikonlarin sertlik derecesini konuşurken dedi ki en sert protez damla protez ve kapsül oluşma riski en az olan da damla protez.cunku sert olduğu için zararlı kapsül oluşsa bile protezi ezip sıkamayacagi için herhangi bir sorun teşkil etmez.ben bunu yeni öğrendiğim için paylaşmak istedim.mentor marka protezler de üç ayrı sertlik derecesi var.cerrahlar kohesiv 1 olanı yani en yumuşak olanı genelde tercih etmiyolarmis. Ve silikon markaları içinde en az kapsullesme olan marka mentormus. Fiyat olarak da en pahalisiymis. Şuan 2000 civarı olduğunu söyledi doktorum.ben sırf merak ettiğim için natrelle markasini da sordum.cok tercih etmiyoruz dedi.fiyat olarak da 1500 civariymis
Canım benim doktorum kas üstü önermiyordu.normalde kas altı yaptığını,senin gibi dokusu olanlarda da kas üstü değil,dual plan tercih ettiğini söylemişti.bir de dual planı sorsana belki senin için uygundur.Cnm gorustugum 3 doktor da kas ustu dedi.gogus dokum oldugu icin kas alti olmaz dediler.ilerde silikon yukarda meme dokun asagida kalir dedi doktorlar.yalniz bir tanesi illa kas altı dersen ptotezi cikaririz.6 ay bekleriz.sonra kas alti yapariz dedi. Tabi iki ameliyat olmayi kabul etmedim ben.kendi doktorum da bu kez bana birak dedi.biraz kararsiz olmakla beraber hala dusunuyorum
Ben damlayı da beğeniyorum.ama damla da fazla büyük olmayan protez daha güzel duruyor bence.çünkü protez boyutu büyüdükçe damla da alt kısım daha da genişliyor ve üst ince,alt fazla dolgun olunca göğüs sarkık olmasa da öyleymiş gibi bir görüntü oluşuyor.seninkiler de aslında pek sarkık değildi ama alt kısım üste göre fazla dolgun duruyordu.biraz daha küçük,yuvarlak protezle güzel olur seninkiler diye düşünüyorum:)Bu arada damla ve yuvarlak protezi iyice inceledim.damla protezin üst kismindaki egime baktım. Evet damlanin üst kısmı yuvarlak silikona göre biraz basık. Hep forumda damlami yuvarlak mi diye tereddutler oluyor. Bende de olmuştu. Fakat şunu farkettim.damla ve yuvarlak protezin o üst kısmındaki kalınlık farkı çok az.milim farkı var yani.ben hep yuvarlak protez olsa daha iyi dururdu diye düşünürdüm ama gordumki yuvarlak da konmuş olsa bişey farketmiycekti. Benim diklestirme olmadığı için bu durumda. Ama diklestirme yapilsaydi damla veya yuvarlak çok bir fark yaratmiycakti.
Cnm tesekkur ederim yorumun icin.bende dual planı dusunmuyor degilim aslında.ama simdi bu ikinci ameliyat oldugu icin kucultulmesi geteken bir cep mevzusu var.yani nasil olacak bilmiyorum.ameliyattan 1 hafta once gorusucez butun ayrintilari doktorumlaBen damlayı da beğeniyorum.ama damla da fazla büyük olmayan protez daha güzel duruyor bence.çünkü protez boyutu büyüdükçe damla da alt kısım daha da genişliyor ve üst ince,alt fazla dolgun olunca göğüs sarkık olmasa da öyleymiş gibi bir görüntü oluşuyor.seninkiler de aslında pek sarkık değildi ama alt kısım üste göre fazla dolgun duruyordu.biraz daha küçük,yuvarlak protezle güzel olur seninkiler diye düşünüyorum:)
Ben kendim için sormuştum dual planı doktoruma.benim için tam kas altının uygun olduğunu söylemişti.sonra dokusu olan ve biraz sarkmış bir göğüs gösterdi.bak buna dual plan uyguladım dedi.sonucu çok başarılıydı.Cnm tesekkur ederim yorumun icin.bende dual planı dusunmuyor degilim aslında.ama simdi bu ikinci ameliyat oldugu icin kucultulmesi geteken bir cep mevzusu var.yani nasil olacak bilmiyorum.ameliyattan 1 hafta once gorusucez butun ayrintilari doktorumla