alper bayraktarla 2.meme ameliyatim yolda

Doktorum 400 cc yuvarlak protez önerdi. Daha küçük koyarim istersen ama memnun olmazsin dedi. Şuan 495 cc.400 cc yine büyük mu olur acaba diyorum suan.biraz da büyük meme ye doydum sanırım.

Yok canim benim dual plan yeri degismedi hic

Kizlar ameliyat tarihime 2,5 ay var daha.ama ben kararsiz kaldım. Acaba vazmigecsem ameliyattan diyorum.yani eninde sonunda diklestirme olacak ama henuz oyle abarti bir sarkiklik soz konusu degil.fotolarimi gorenler bilir zaten.birkac yil ertelesemmi diye düşünüyorum.yani o sikintili surec ve en onemlisi iz konusu benim icin buyuk bi dert.fikirlerinizi bekliyorum kizlar

Canim tabi son karar senindir sen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap senin sorunun sadece sarkiklik degildi hatirladigim kadariyla sirt agrilarin da vardi ..
Ikincisi simdilik belki rahatsiz etmiyor sarkikligin ama bir kac ay sonra o agir protez daha da sarkita ak goguslerini
Iz konusu ayri bir sey bence o izlere deger ve zaten siliklesiyor biliyosun, diklestirme ameliyatindan sonra kendimi kus gibi hafif hissediyorum bikini giyince bile dimdik oluyor
Tabi yine son karar senin

Cnm sagol yorumun icin.ben biraz takintiliyim iste.bi olayim diyorum bi olmayim.bayagi zamanim var dusunmek icin.bi karar vericem tabi ama arkadaslarimdan falan kime sorsam cok guzel yaptirma hicbisey falan diyolar.boyutu cok iyi kucultme falan diyo herkes.bende karasiz kaldim

Canim cok normal bu yasadigini bende yasadim
Bazi gunler ya boyle kalsin nolacak fena degiller diyordum , iz olmaktansa sarkik olsunlar daha iyi diyordum ama baska bir gun ayy yok bune bicim meme diklestirme ol dimdik olsun ve kuculsun biraz istiyordum zamanin var iyice dusun canim protez ayni boyda kalip da sadece diklestirme de yaptirabilirsin benimkiler kucuk gelmeye basladi gozumde

Canım öncelikle hayırlımolsun ameliyatın ama şuna emin ol kas üstü ve kas altının sarkma süresi asla bir değil. Hatta büyük bir zaman farkı var diyebilirim. Şunu da eklemek isterim tekrar kas üstü olucaksan yaşın ilerleyince tekrar bir sarkma olucak canım ve 3.bir ameliyatla bu sefer kas altı olucaksın. Keşke en başta kas altı olsaydım diyebilirsin. Çünkü her ameliyat bizden muhakkak birşeyler götürüyor bu hakikat. Narkozun insan sağlıgına zararını anlatmaya gerek bile yok. Bence bir cesaret bu işe el atıp meme dikleştirme + kas altı 350 cc ile çok mutlu ve evladiyelik memelere kavuşursun canım. 3.bir ameliyat gerekmez sonrasında. Çünkü çook uzun yıllar sarkma olmuyor kas altında ömrümüz yetmez zaten değiştirmeye canım :)
Ben kas altı oldum geçen ctesi ve sürekli spor yapn biriyim kickbox, plates, fitness hepsi mevcut bende. 2 ay kadar spor yapamıcam ama sonrasında çok agırlık kaldırmamak(halter tarzı) haricinde herşey serbest dedi doktorum. 2 ay sabredicem artık :))
Sen iyi bir düşün canım, doktoruna bırakma bence kas üstü/altı mevzusunu.

Oyyy zaten belli spor yaptigin o gobegine bayildim zaten
Bende sana katiliyorum

Ama dokusu olana kas altı yapmıyor dr.lar.dr.u nasıl ikna edicez..

Ama dokusu olana kas altı yapmıyor dr.lar.dr.u nasıl ikna edicez..

Canım benim de dokum vardı azımsanmıycak kadar. Göğüs altı ölçüm 70-72 cm arası değişiyor. Meme üstü ölçüm de 83 cm.ydi ameliyat öncesi. 75B'yi dolduruyordum canım. Ama kas altı önerdi doktorum çünkü derin çok ince dedi. Kas zarı altı veya kas üstü yapsak sonuç seni bi 3-5 yıl çok memnun eder ama sarkmaya çok müsait bi 6 - 7 yıl sonra hele de emzirmelerden sonra aşagı iner dedi protez. Ki haklı böyle örnekler var. Kas altı koyunca 13 cm.lik bir doku doublebouble yapmaz. Zaten çok fazla dokusu olan kişi de proteze ihtiyaç duymaz. Yani aşagı yukarı cup ölçülerimiz aynı oluyor burda. Kimilerinin hiç dokusu olmuyor. Bence bunu çok iyi ayarlayabilcek bi doktora olun. Doktorunuzu bir konuda ikna etmek yerine size problemsiz bir ameliyat süreci yaşatıcak doktor seçmek daha doğru bir karar olur canım.

Cnm gorustugum 3 doktor da kas ustu dedi.gogus dokum oldugu icin kas alti olmaz dediler.ilerde silikon yukarda meme dokun asagida kalir dedi doktorlar.yalniz bir tanesi illa kas altı dersen ptotezi cikaririz.6 ay bekleriz.sonra kas alti yapariz dedi. Tabi iki ameliyat olmayi kabul etmedim ben.kendi doktorum da bu kez bana birak dedi.biraz kararsiz olmakla beraber hala dusunuyorum

Ciddi mi:))ilk defa duydum kapsülleşmenin en az mentor da olduğunu.sevindim şimdi.teşekkürler bilgiler için:))

Canım benim doktorum kas üstü önermiyordu.normalde kas altı yaptığını,senin gibi dokusu olanlarda da kas üstü değil,dual plan tercih ettiğini söylemişti.bir de dual planı sorsana belki senin için uygundur.

Ben damlayı da beğeniyorum.ama damla da fazla büyük olmayan protez daha güzel duruyor bence.çünkü protez boyutu büyüdükçe damla da alt kısım daha da genişliyor ve üst ince,alt fazla dolgun olunca göğüs sarkık olmasa da öyleymiş gibi bir görüntü oluşuyor.seninkiler de aslında pek sarkık değildi ama alt kısım üste göre fazla dolgun duruyordu.biraz daha küçük,yuvarlak protezle güzel olur seninkiler diye düşünüyorum:)

Cnm tesekkur ederim yorumun icin.bende dual planı dusunmuyor degilim aslında.ama simdi bu ikinci ameliyat oldugu icin kucultulmesi geteken bir cep mevzusu var.yani nasil olacak bilmiyorum.ameliyattan 1 hafta once gorusucez butun ayrintilari doktorumla

Bende ilk aneliyatta yuvarlak istemistim.ama damladaki yüksek projeksiyon cesitleri yuvarlak protezde yokmus.gogsu toplamak için mecburen damladaki en yuksek projeksiyonu secmis doktorum.zaten ikinci ameliyatlarda damla tercih etmiyorum riskli olur dedi doktorum

Benim gogus alti 73 cm.oldukca ince bi sirtim var.325 yada 350 cc nin uygun olacagini dusunuyorum.doktorum 400 cc yuvarlak takalim tatmin olmazsin diger turlu dedi ama ne kadar agirlik o kadar sarkma oluyor.bunu da dusunmek lazim

Ben kendim için sormuştum dual planı doktoruma.benim için tam kas altının uygun olduğunu söylemişti.sonra dokusu olan ve biraz sarkmış bir göğüs gösterdi.bak buna dual plan uyguladım dedi.sonucu çok başarılıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…