- 16 Şubat 2025
- 16
- 4
- 1
- 54
- Konu Sahibi Denizkaya0
Merhaba kızlar ne olur bana akıl verin kafayı yemek üzereyim artık düşünmekten ve hasta olmaktan çok yoruldum.
Daha önce konu açmıştım karaciğer enzimlerimle alakalı .
Ameliyat olduktan bir süre sonra yemek yedikten sonra karnımın sağ üst kadranında ağrı oluşumuyla doktora gitmeye karar verdim orada karaciğer emzimlerim çok yüksek olmamakla birlikte yükselmeye başlamıştı dahiliye doktorum diyetistene gönderdi kendimde diyet yapıyordum 18 kg verdim tam.
Bir kaç gün önce acillik oldum ağrısından belkide psikolojik olarak oldu bilemiyorum .
Kan verdim değerlerim
Alt - 18
Ast -14 e kadar düşmüştü .
Acil doktorum sağolsun bir de benden usg istedi .
Raporum da bu şekilde
Karaciğer interkostal aralıktan değerlendirilebilmiştir.Parankimde izlenebildiği kadarıyla acil sonopatoloji saptanmamıştır.
Doktorun yanına gittiğimde karaciğerim tamamen duzeldigini ve yağlanma bile olmadığını söyledi .
Hatta sirozdan endişelendim .
Öyle bir şeyin olmadığını söyledi .
Ve ardından 2-3 gün geçmesine rağmen
Bugün biraz fazla kaçırdım yemek yerken .
Yine karaciğerimde bir ağrı oluştu .
Psikolojik mi desem ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdm artık.
Lütfen bana bir yol gösterin akıl verin duacınız olurum .
Safra kesesi ameliyatı olmadan önce 1.5 sene hastalerde süründüm acısından ötürü.
Artık hastane lafı geçince bile tüylerim diken diken oluyor …
Daha önce konu açmıştım karaciğer enzimlerimle alakalı .
Ameliyat olduktan bir süre sonra yemek yedikten sonra karnımın sağ üst kadranında ağrı oluşumuyla doktora gitmeye karar verdim orada karaciğer emzimlerim çok yüksek olmamakla birlikte yükselmeye başlamıştı dahiliye doktorum diyetistene gönderdi kendimde diyet yapıyordum 18 kg verdim tam.
Bir kaç gün önce acillik oldum ağrısından belkide psikolojik olarak oldu bilemiyorum .
Kan verdim değerlerim
Alt - 18
Ast -14 e kadar düşmüştü .
Acil doktorum sağolsun bir de benden usg istedi .
Raporum da bu şekilde
Karaciğer interkostal aralıktan değerlendirilebilmiştir.Parankimde izlenebildiği kadarıyla acil sonopatoloji saptanmamıştır.
Doktorun yanına gittiğimde karaciğerim tamamen duzeldigini ve yağlanma bile olmadığını söyledi .
Hatta sirozdan endişelendim .
Öyle bir şeyin olmadığını söyledi .
Ve ardından 2-3 gün geçmesine rağmen
Bugün biraz fazla kaçırdım yemek yerken .
Yine karaciğerimde bir ağrı oluştu .
Psikolojik mi desem ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdm artık.
Lütfen bana bir yol gösterin akıl verin duacınız olurum .
Safra kesesi ameliyatı olmadan önce 1.5 sene hastalerde süründüm acısından ötürü.
Artık hastane lafı geçince bile tüylerim diken diken oluyor …