alper bayraktarla 2.meme ameliyatim yolda

Bu narkoz olayı benim için sıkıntı. Ama katlanicaz artık. Doktorum daha önce hastalar için en konforlusu genel anestezi demişti. Artık girdik bi yola.hayirlisi.izlerin ne durumda cnm.ne kullaniyosun izler icin
Hayirlisi canim ben su an iz kremi kullanmiyorum contrabulex minedir onu onerdi almayi unuttum onuda burda klasik bir iz kremi surerim artik napalim izler guzel iyilesiyor simdilik iyi kaynamis

Hayirlisi canim ben su an iz kremi kullanmiyorum contrabulex minedir onu onerdi almayi unuttum onuda burda klasik bir iz kremi surerim artik napalim izler guzel iyilesiyor simdilik iyi kaynamis
Ben ilk ameliyatim da contractubex kullandım meme altındaki izler icin ama çok etkili olduğunu söyleyemem. Ilk bir yıldan sonra azalmaya başladı izler.iki yılda ancak toparlandı. Iz konusunda çok hassasim. Umarım kötü bir sonuçla karsilasmam

Kızlar yeni bir albüm yaptım. Ikinci ameliyat icin gün aldım ama hala tereddutlerim var.sizlerden fikir ve yorum rica ediyorum

Canim hayirlisi osun,insallah cok guzel olur.
Benim bildigim kas ustu buyuk protez daha cabuk sarkma yapiyor,tum okudukarimda onu anladim,ama kas altinda ise duble bubble olayi var.Her yontemin avantaji ve dezavantaji var,artik oku arastir doktorlara danis,kendin icin en uygun karari alirsin insallah canim

Doktoruma sordum cnm bu kas altı ve kas üstü mevzusunu. Kas altında da sarkma aynı ölçüde oluyor dedi. Meme büyütme ameliyatlarinin % 80 i kas üstü yapiliyormus. Doğal en yakın ve rahat sonuç elde etmek için. Benim kendi dokum da olduğu için kas üstü yapılacak. Ben bir de sürekli spor yapıyorum. Kas alti benim için uygun olmaz büyük ihtimalle

Gerçi kendi doktorumdan önce başka bir cerrahla daha gorustum.bursada ünlü biri.kendisine 2 sene önce gitmiştim ilk defa.o zaman bana kas üstü 275 cc onermisti.ben cc olayında anlasamadik diye alper beyle gorusmustum daha sonra.gecen hafta aynı cerraha tekrar gittim.tecrubeli bir doktor olduğu için fikrini almak istedim.2 sene önce 275 cc kas üstü demişti. Geçen hafta gittigimde 350cc kas altı dedi.once protezi çıkarıp 6 ay bekliycez ve 6 ay sonra kas altı ameliyat yapıcaz dedi . tabi ben şok. Iki ameliyat daha.hocam dedim tek bir ameliyatla olmazmi.moral gitti tabi bende.olur amq kas üstü ve yine büyük protezle olur dedi.yani kas üstü 400 cc protez ve arti diklestirme dedi.bende zaten şu an 495 cc.400 cc ile çok farketmiyo.daha ufak koysaniz olmazmi dedim. Hemde ilerde sarkma olayi olacagini düşünerek. Olmaz dedi . icerdeki cep büyük en az 375 400 cc olur dedi.diklestirmeni de yaparım bu şekilde olur dedi.cnm çok sıkıldı. Şimdi bir cerrah 375 400 den aşağı olmaz diyo.kendi doktorum istersen 275 cc de koyarim diyo.biri 6 ay bekleyelim kas altı yapalım diyo yada tek ameliyatla kas üstü yine diyo.kendi doktorum hiç kas altina gerek yok.sarkma iki seçenekte de aynı ölçüde diyor.benim kafa oldu çorba. Tabi haliyle ister ıstemez guvensizlik de oluştu. Bu arada bursada yine farklı ünlü bir cerrahla gorustum. Ilk önce mail attim.sagolsun hemen döndü ilgilendi. Konuştuk. Gittim gorustum.o da daha küçük bir protez ve kas altı yapılabilir dedi.ama meme dokum olduğu için ve spor yapmamdan dolayi kas ustunun daha konforlu olacagini söyledi. Üç doktor farklı yöntemler farklı cc ler. Birinin olmaz dedigini diğeri yaparim diyo.bende anlamadim bu işten bisey.yani bişey in ya oluru vardır ya olmazı. Moralim bozuldu iyice

Her doktorun,her insanin oldugu gibi,bakis acisi ve calisma sekli farklidir canim.Once sen arastir ne istedigne karar ver.
Ben hep kas alti istemistim mesela,zayif oldugum icin,cunku yag dokusu olmayinca protezin kenarlari belli oluyor kas ustunde.Buyuk protez olunca kas altinda daha doal duruyor.Ben soyle dusunuyorum,buyuk protez zayif insan-kas alti.Kucuk protez dokusu olan insan-kas ustu olabilir.Spor yapiyorsan,kas alti sporu bir kac ay ertelemene gerek gosterir.
Avantajlari dezavantajlari bir tartiya koy ve sec bence.En onemlisi ne istedigni bilmek e oa gore doktor secmek.Cunku bir fikri olmadan dr bey yapin ne yapacaksaniz diyince,insan sonra hayal kirikligna ugruyor.Iyice arastir canim.Ameliyat sonucta,ve insallah bu son meme ameliyatin olur artik

Her doktorun bakış açısı farklı tabi.ama birinin asla olmaz dediğine diğeri niye olmasin yaparız dediği zaman insan kime inanacagini şaşırıyor. Sonuçta makyaj degilki bu ameliyat.benim için çok zor aynı süreci yaşamak. Çalışıyorum. Izin olayı da ayrı bir sıkıntı. Bi şekilde halledicem artik.

Bir saat önce gittim alper hocanın muayenehanesine. Ameliyat icin ön ödemeyi yaptım. Sıra artık ameliyat gününü beklemeye geldi.2 sene önce meme büyütme ameliyatı olduğumda benim ilk ameliyatimdi. Ilk defa narkoz alıp ameliyat olacaktım. Buna rağmen çok rahattim. Niyeyse şimdi ödüm patlıyor. Birazda aslında ameliyat sonrası o sıkıntılı süreç canımı sıkıyor.

Merhaba,dün Yazını okuyamadım sayfa sürekli hata verdi. Bu yüzden cevapta yazamadım ama şimdi sayfada sorun yok kendi fikrimi yazabilirim
Yaşadığın kafa karışıklığı çok normal. Kim olsa bu durumda kafası karışır. Buna benzer olayları forumda birçok kişi yaşadı. Biliyorsun benimde 400 cc kas zarı altında protezlerim var. Zaman sonra ama ne kadar zaman sonra Bilemiyoruz tabi ama dikleştirme artı protezlerin kad altına koyulması gereken bir ameliyata ihtiyaç duyacağımı söylüyor kendi doktorumda. 2011 de ameliyat oldum,ama henüz göğüslerimde sarkma belirtisi yok. Yaşla birlikte deri de sarkıyor,göğüste protezde olsa birlikte sarkma olacağı söyleniyor bu normal birşey. Sporla kendime dikkat etmekle bu Süreci uzatmaya çalışıyorum..
Uzun kadın kıssası en güvenli ve uzun vadeli şey protezlerin kad altına alınması ve fazla olan deri ve dokunun alınıp küçültme yapılması.
Benimde meme dokum vardı,seninde var. Dikleştirme ihtiyacı olmayınca protez kas üstüne koyulur,arkadaşımızında dediği gibi duble bubble olayı olmasın diye. Kas zarı altıda kas üstü yöntemlerden biri sonuçta. Ama dikleştimenin gerekli olduğu durumlarda en güvenli protezler kas alına koyulur! Uzun vadede sıkıntısız süreçler olması için. Bunu doktorumda demişti,bende öyle biliyorum.
Şimdi senin büyük bir protez cebin var kas üstünde. Ufak bir protez koyulacaksa ve aynı cene koyulacaksa ! O cebin önce onarılması,küçültülmesi gerekiyor bence. Buda o doktorun dediği şekilde oluyor yani önce protez çıkarılacak,cep dikilecek. Altı at ir sene sonra dikişler tutup oynama olduktan sonra tekrar ameliyatla protez koyulacak. Kas üstünden kas altına protez yer değişecekse buna ihtiyaç yok diye biliyprum. Çünkü neticede kas altına yeni protez cebi açılacak. Aynı cebe protez koyulacaksa arada çok fark olan bir protez boyutu kullanılamaz. Çünkü içeride büyük cepte küçük protez oyar yet değiştirir. Hem cep onarımı yapılıp hemde hemen protez koyulursada dikişler en ufak bir şeyde atar,tutmaz..
Doktorun aynı cebe o kadar ufak bir protezi nasıl yapıp koyacak bilemiyorum tatlım. 400 cc ile senin protezlerin arasında tabiki fark var. Sen fazla değmeyeceğini düşünüyorsun ama bence
Çok değişecek. Üstelik dikleştirmede yapılacak yani fazlamızdan doku ve deri alınacak.
Şahsi fikrim dikleştirme artı protezin kas altına alınması..
Yada illaki yine kas üstü olacaksa dikleştirme artı 400 cc gbi bir boyutun kas üstüne koyulması..
Ön ödemeyi yapmışsın,bence artık düşünmeyi bırak kendini doktoruna emanet et. Ameliyat esnasında senin için en iyisini yapmaya çalışacaktır zaten. Bazı şeylerde çok ısrarcı olma,küçük protez gibi. Sonra sonuçtan memnun olmazsan doktorun sen ısrar ettin bende yaptım diyebilir. 400 cc aşşagısı seni şok edecek bir sonuca götürür söyliyim..
Ameliyatın çok daha rahat geçecektir muhakkak. Sadece mide bulantıların için birşey diyemem tabi .. Umarım en hafif biçimde ameliyat olup aramıza gelirsin tatlım :*

Teşekkürler cnm.bende aslında seninle aynı fikirdeyim. Doktorum bu sefer tamamen bana bırak dedi.bende o yüzden illa şöyle olsun diye ısrar etmiyorum. Ilk ameliyatta iz olmasın dedim diklestirme istemedim. Doktorum ilerde illaki diklestirme yapıcaz demişti oysa.bu kez karismayim bakim

Çok daha iyi olur tabi. Yinede çok küçük tutmasın cc yi bence,alışamaz şok olursun valla..
Arzum Merhaba canım bende salı günü ameliyat olacam. Dün doktorla görüştüm. Boyum 168 kilom 63 bana 350 cc düşündüğünü söyledi. Burdan okuduğum kadarıyla C Cup istedim. Doktor c cupu duyunca şaşırdı çok büyük olur dedi. Yabancı sitelerde gördüğüm resimlerde c Cup çok büyük değil bana göre tam istediğim gibi. Göğüs kafesim geniş 450 cc ye kadar olabilirmiş ama çok büyük olur dedi. Rica etsem izlemeye alirmisin canım resimlerini çok merak ediyorum ona göre doktora ısrar edeceğim. Ama ben resim eklemiyorum eşim izin vermiyor. Takip etmezsen de anlarım. Teşekkürler

Kızlar bu kapsül mevzusu ile ilgili yeni birsey öğrendim. Hemen paylaşayım dedim . doktorumla silikonlarin sertlik derecesini konuşurken dedi ki en sert protez damla protez ve kapsül oluşma riski en az olan da damla protez.cunku sert olduğu için zararlı kapsül oluşsa bile protezi ezip sıkamayacagi için herhangi bir sorun teşkil etmez.ben bunu yeni öğrendiğim için paylaşmak istedim.mentor marka protezler de üç ayrı sertlik derecesi var.cerrahlar kohesiv 1 olanı yani en yumuşak olanı genelde tercih etmiyolarmis. Ve silikon markaları içinde en az kapsullesme olan marka mentormus. Fiyat olarak da en pahalisiymis. Şuan 2000 civarı olduğunu söyledi doktorum.ben sırf merak ettiğim için natrelle markasini da sordum.cok tercih etmiyoruz dedi.fiyat olarak da 1500 civariymis

Bu arada damla ve yuvarlak protezi iyice inceledim.damla protezin üst kismindaki egime baktım. Evet damlanin üst kısmı yuvarlak silikona göre biraz basık. Hep forumda damlami yuvarlak mi diye tereddutler oluyor. Bende de olmuştu. Fakat şunu farkettim.damla ve yuvarlak protezin o üst kısmındaki kalınlık farkı çok az.milim farkı var yani.ben hep yuvarlak protez olsa daha iyi dururdu diye düşünürdüm ama gordumki yuvarlak da konmuş olsa bişey farketmiycekti. Benim diklestirme olmadığı için bu durumda. Ama diklestirme yapilsaydi damla veya yuvarlak çok bir fark yaratmiycakti.

Tabi bu benim şahsi fikrim.gordum inceledim.yeni ameliyat olacak olanlarinda iki protez çeşidini de incelemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü cc konusunda kararsizlik yaşanıyor hep. Ama kişi mesela öne doğru çıkık sivri üst kismi eğimli doğal yapılı memeyi seviyorsa eğer yuvarlak protez o kişi için pek doğru olmaz diye düşünüyorum. Gerçi ayakta dururken yuvarlak protez de damla gibi duruyor ama mesela damla protezin üstten alta doğru eğimi var.alt taraf daha dolgun.yuvarlakta ise üst ve alt kısım aynı incelikleri. Ortası siskin. Zevkler ve renkler tartisilmaz tabi.herkesin zevki farklı. Fikrimi beyan edeyim dedim

Dediklerin cok mantikli geldi bana mesela benim eski protez buyuktu ve ayni cebe dikis atti kucuk protez koymak icin ve dikisler atmamasi icin kenarlardan yapiskanli bant taktirdi 10 gun ki protez dikisi zorlamasin diye
Dikis tuttumu tutmadimi bende bilmiyorum ve diklestirme yapilirken hem kendi dokumdan aldi hem deriden haliyle kucukdu zaten ben bile diyorum simdi biraz daha buyuk cc belki daha guzel dururdu diye ama ucuncu bir ameliyat gecirmek istemiyorum artik

Yok cnm senin memeler gayet iyi durumda.zaten protez ne kadar büyük olursa tekrardan sarkma riski o kadar büyük. Bende doktoruma bir üçüncü ameliyat istemiyorum dedim.ama dediki ben sana diklestirmeye beraber 275 cc de koysam ortalama 10 yıl içinde tekrar sarkma olacak ve üçüncü ameliyatı olmak isteyeceksin. Protez büyük olunca sarkma da daha hızlı oluyor dedi. Ben cc konusunda hala kararsizim. Alıştım çünkü bu boya.ama büyük memeler de kilolu gösteriyor. 36 beden biri olduğumu düşününce üst kısım hantal duruyo.bikini alirken alt 36 üst 42 beden oluyor.oysa kalça ve meme ölçüm orantılı aslında. Kalça da göğsümde 93 cm.

Dogru diyosun on yil sarkmazsa yine iyi benim icin :) bikini bulmakta tabiki zorlanirsin allahtan bir moda cikti ustu degisik alti degisik giyinebiliyorsun yoksa takim almakta zorlanirsin ne yazikki
Buyuk meme bencede kilolu gosteriyor ama belin once oldugu zaman cok guzel durur aslinda hayirlisi canim

Belim ince 65 cm .Kum saati şeklinde bir vucudum var ama ilk göze gelen memeler oluyor şimdi. Vücudun diğer taraflarını bastırıyor. Kapak Kızı gibi dolasiyorum ortalarda büyük olsun derken fazla iddiali oldu.

Cnm senin ilk ameliyatın dual plan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ikinci kas zarı alti miydi. Ben en son doktorumla gorustugum de kas altı yapalım diye tutturdum. Sarkma olmasın diye. Yanlış biliyosun dedi.kad altında da sarkma oluyor dedi.ustelik meme dokum da var.ilerde kendi dokun daha çabuk sarkma yaparsa kötü bir görüntü olur dedi.son kararı vermedik ama kas üstü olucak ameliyatim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…