Canım geçmiş olsun canım dur bakalım belki protezden değildir ağrı.. Boynundaki Ağrı dışında başka sıkıntın varmı memende ağrı sızı varmıCanım marta bir sene olucak ben hala alışamadım sanırım
Canım ben martta olmuştum denizli devlet hastanesinde protezi kendin alıosun 1500 aldım devlet hastanesine1600 tl yatırdım mentor marka bize kagıt verdiler ordaki doktor süper uçtan.dikleştirme yaptı cengizfazıl bayram çok güzel yaptı seraparis biliyo o gördü sorabilrsin cnmestetik internatıonal bursadaki şubesine mi gittiniz? bende istanbulda yaşıyorum ve temmuz ayında kampanya vardı bülent beyin fiyatı 9000 tl. idi. fakat bana işlem aynı marka aynı hastane aynı tek fark dr fark diyip dr yücel bey içinde kampanyalı 4900 tl fiyat verdiler ve ben hemen kampanyadan yararlanmak için kapora bırakıp ameliyatımı daha sonra olabileceğimi söyledim şimdilik annenim sağlık sorunlarından dolayı işlemi dondurdum ama kafamda hep şüpheler var bu fiyata olan ameliyat sonucu nasıl olur acaba diye 3 gün önce formlardan dolayı hasan fındığa mail attım ve bana önden yanlardan fotoğraf atmamı ona göre bir fiyat söyleyebileceğini yazdı salı günü fotoları göndericem fiyatda çok yüksek gelmesse kararımı hasan beyden yana kullanıcam .sizcede 4900 tl lik meme ameliyatı için kafamda şüpheler olması normal değilmi ?lütfen yardımm(((
Canım ara sıra bi agrı giriyo geçiyo benimle birlikte ameliyat olan bayanınnda aynıymış agrısıCok
Canım geçmiş olsun canım dur bakalım belki protezden değildir ağrı.. Boynundaki Ağrı dışında başka sıkıntın varmı memende ağrı sızı varmı
Benim eşimde dedim.çıkartırıcam asla.olmaz.dio okdr para verdin dio küçültmemi bile istemio bense tamamen.çıkartmak.istiyomKizlar 6a cok kararsizim.esim kesinlikle protezi kücultme taraftari degil.hic ameliyata gerek yok diyo.arkadaslarim da kucultme ama diklestirme yap diyolar.cok kararsiz kaldim.
Canım neden çıkart.ak istiyosun. O kadar acı çektin emek verdin.. O kadar mi rahatsız ediyo seni çıkarıcak kadar.. Kötümü..Benim eşimde dedim.çıkartırıcam asla.olmaz.dio okdr para verdin dio küçültmemi bile istemio bense tamamen.çıkartmak.istiyom
Canım neden çıkart.ak istiyosun. O kadar acı çektin emek verdin.. O kadar mi rahatsız ediyo seni çıkarıcak kadar.. Kötümü..Benim eşimde dedim.çıkartırıcam asla.olmaz.dio okdr para verdin dio küçültmemi bile istemio bense tamamen.çıkartmak.istiyom
Ya agır geliyo sanki bide kilolu.gösteriyo eski resimlerime bakıyorum bide şimdi bide bu ağrılarımCanım neden çıkart.ak istiyosun. O kadar acı çektin emek verdin.. O kadar mi rahatsız ediyo seni çıkarıcak kadar.. Kötümü..
benide izlermisiniz :?Canım ben martta olmuştum denizli devlet hastanesinde protezi kendin alıosun 1500 aldım devlet hastanesine1600 tl yatırdım mentor marka bize kagıt verdiler ordaki doktor süper uçtan.dikleştirme yaptı cengizfazıl bayram çok güzel yaptı seraparis biliyo o gördü sorabilrsin cnm
Anladım canim ama iyi düşün yaa.. Bak biz ne kadar istiyoruz uğraşıyoruz.m o kadar atlatmışsın süreci.. Memem olsada 100 kilo görünsemYa agır geliyo sanki bide kilolu.gösteriyo eski resimlerime bakıyorum bide şimdi bide bu ağrılarım
Cogunlukla protez taktiranlar kucuk oldu diye dert yanar.bazen de bizim gibi buyuk diye sikayet eden de var.benim agrilarim disinda goruntu olarak da memnuniyetsizligim var dedigin gibi iri ve hantal gosteriyor buyuk protez.gercek meme gibi de degil oldukca agir.ben cok hareketli biriyim.kisitliyor beni.kosamiyorum mesela.spor yaparken falan sikinti yani.carsamba gunu ameliyatim.325 cc dusunuyorum.doktorum 400 cc yapalim diyo.ben buyuk memeye doydum.dezavantajlarini da yasayinca kararim bu yönde olduYa agır geliyo sanki bide kilolu.gösteriyo eski resimlerime bakıyorum bide şimdi bide bu ağrılarım
Canım300cc yeterli bile bence daha büyük deyip.dursuk.ama görüntü olarak düşünmedim şimdiki akşım.olsa 300cc yaptırrdımCogunlukla protez taktiranlar kucuk oldu diye dert yanar.bazen de bizim gibi buyuk diye sikayet eden de var.benim agrilarim disinda goruntu olarak da memnuniyetsizligim var dedigin gibi iri ve hantal gosteriyor buyuk protez.gercek meme gibi de degil oldukca agir.ben cok hareketli biriyim.kisitliyor beni.kosamiyorum mesela.spor yaparken falan sikinti yani.carsamba gunu ameliyatim.325 cc dusunuyorum.doktorum 400 cc yapalim diyo.ben buyuk memeye doydum.dezavantajlarini da yasayinca kararim bu yönde oldu
Canım eşim kabul etse bugun çıkartırım.ama.malesef asla.kabul etmioAnladım canim ama iyi düşün yaa.. Bak biz ne kadar istiyoruz uğraşıyoruz.m o kadar atlatmışsın süreci.. Memem olsada 100 kilo görünsemdoktora bi git bence sorun protez kaynakliysa bişey diyemem tabi ama değilse.. Bi daha düşün çıkartmayı... Süreçten haberdar et canım bizleri
Neden canım yaaC
Canım eşim kabul etse bugun çıkartırım.ama.malesef asla.kabul etmio
Ben simdi diklestirme de olucam.doktoruma kalsa 400 cc diyo.ben istemiyorum.en fazla 350 diyorum.kafamdaki boyut 325 cc.son gorusmeyi yapmadik daha yapinca belli olucak bakalim hersey.Canım300cc yeterli bile bence daha büyük deyip.dursuk.ama görüntü olarak düşünmedim şimdiki akşım.olsa 300cc yaptırrdım
Canım haberdar et tamamBen simdi diklestirme de olucam.doktoruma kalsa 400 cc diyo.ben istemiyorum.en fazla 350 diyorum.kafamdaki boyut 325 cc.son gorusmeyi yapmadik daha yapinca belli olucak bakalim hersey.
Boyut küçük.olsun önemli olan dış.görüntü canım içte önemli ama.dışardan.kilolu.gösteriyo malesefNeden canım yaaağrıların yüzünden mi böyle pişman olanları gorunce tırsıyorum valla iyice
Anladi m canım tabi senin için kendini en iyi hissettiğin şekilde olmali...Boyut küçük.olsun önemli olan dış.görüntü canım içte önemli ama.dışardan.kilolu.gösteriyo malesef
hadibakalım hayırlısı olur... inşallah istediğin güzel sonuçları alırsınKizlar konuma da yaziyim dedim.ben ilk doktoruma ameliyat olmaktan vazgectim.bu konuda biraz esim etkili oldu.cunku doktorum 495 cc damla protezi cikarip yine kas ustune 400 cc yuvarlak protez koyup diklestirme yapicam demisti.ben bu cok cüzi cc icin ameliyat olmayi goze alamadim.esim de yine kas ustu ve yine agir protez yapacaksa ne gerek var o zaman ameliyata dedi.olucaksan daha uzun vadeli sonuc alacagin biyere olmalisin dedi.butun gece ruyamda da sacma sapan seyler gorunce.bu sabah uyanir uyanmaz estetik international a gittim.daha once ayni klinikten farkli bir doktorla gorusmustum.fakat tam icime sinmemisti.bende sikca adini duydugum selcuk aytacla gorustum.ve 10 dk.da ona ameliyat olmaya karar verdim.kendisi ameliyatimi kas alti yuvarlak protezle ve arti diklestirmeyle yapicak.cc olarak 380 - 410 arasi dusunuyorum dedi ama ben daha kucuk protez düsünüyorum. Marka olarak da mentor ve nagor kullaniyormus.bu konuda secimi bana birakti.anestezistle gorustum.epidurali onerdi.ameliyat sonrası agri daha minimal oluyormus.tahlil icin kan verdim.19 kasim persembe gunu sabah 8 bucuk icin gun aldim.anestezinin sekline ve protezin marka ve cc sine ameliyat sabahi karar vercem.
Sagol cnm darisi isteyenlerin başınahadibakalım hayırlısı olur... inşallah istediğin güzel sonuçları alırsın