adan eğer ağrı gibi bir sağlık sorunun yoksa, yalnızca görüntü için ameliyat olacaksa bence olma. ben de mayıs ayında alper bayraktara ameliyat oldu. 300cc damla konuşmuştuk ama bende hiç meme olmadığı için 350 cc yuvarlak koymuş daha 4 ay olmasına rağmen bana bile küçük geliyor şuan. ayrıca ameliyat geçirmek hiç kolay değil. daha çok genciz ben olsam birkaç yıl sonra iyice deforme olduktan sonra yaptırırım illaki bıçak altına yatmam gerekiyorsa.
benim de başka bir sorunum var, yardımcı olursanız sevinirim. ameliyattan sonra çok şükür sorun yaşamadım ama benim de kesiklerim çok aşağıda. yani resmen gövdemden kesmiş ve şuan ayan beyan görünüyor iki dikiş yeri de. ameliyatta ölçü değiştirdiği için öyle olduğunu söyledi ama bana pek ikna edici gelmedi. şimdi 6 ay sonra lokal anesteziyle basit bi oprla dikişleri yukarı alacağını söyledi. siz daha önce böyle bir opr duydunuz mu? bana bilgi verebilir misin çok acılı bişey mi yada basit mi? o kadar heves ettim şu an çok kızgınım. hem de bir sürü doktor araştırıp en iyisi olsun diye alper beye ameliyat olmuşken.....