- 24 Şubat 2017
- 229
- 62
- 34
Merhaba ameliyat oldunuz mu ?Sagol cnm darisi isteyenlerin başına
Doktorum bana 400 cc takacigini söyledi ben 350 yada 375 düşünüyorum.Olduysaniz bana uygun bir resim atarmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ameliyat oldunuz mu ?Sagol cnm darisi isteyenlerin başına
Tekrar damla protezmi kullanılacak?arkadaslar mrb bende iznimi ayarlayabimirsem aralik sonunda iminci ameliyatimi olucam bisey danismak istiyorum son konustugum dr dediki cocuk yapmayi dusunmuyorsan meme başını biraz küçültelim cocuk tekrar dusunmuyorum ama bilemedim nasil olur bide ilk ameliyatta 330cc damla kullanildi simdi buyuk istiyorum bu boyut beni kesinlikle mutlu etmiyor dr dediki 375-420 arasi deneyecem uygun olan en buyuk protezi kullanıcam en fazla 400 istiyorum sizce daha büyüyü fazla olmazmi ben eski resimlerimi yükleyeceğim bakip fikir verirmisiniz
yok hayir yuvarlak ama iste 400 den buyuk olmasi ve meme basinin küçülmesi dusundurdu beni simdi eski fotomu yukledim bakabilirmisinTekrar damla protezmi kullanılacak?
Bakarım canım,bendede 400 var . Benim beklentimi karşıladı. Hatta bazen daha büyük de olabilirdi diyorum :))) . Kas zarı altı oldu,kas üstü sayılır öyle düşün. Özel mesaj ile fotomu atayım sanayok hayir yuvarlak ama iste 400 den buyuk olmasi ve meme basinin küçülmesi dusundurdu beni simdi eski fotomu yukledim bakabilirmisin
iyi olur fikir edinmis olurum zaten bende 400 istiyorum 330 cok kucuk gorunuyor gözüme sadece 400 ustu çokmu olur karar veremedimBakarım canım,bendede 400 var . Benim beklentimi karşıladı. Hatta bazen daha büyük de olabilirdi diyorum :))) . Kas zarı altı oldu,kas üstü sayılır öyle düşün. Özel mesaj ile fotomu atayım sana
Attım özelden fotoiyi olur fikir edinmis olurum zaten bende 400 istiyorum 330 cok kucuk gorunuyor gözüme sadece 400 ustu çokmu olur karar veremedim
göğüs ucumda sorun yok daha küçülürse estetik durur diyor dr ama bi daha cocuk emzirme olmazmis gerci üç cocuk var ama dunyanin hali belli mi olur cesaret edemiyorum o kadarınaAttım özelden foto
Şu anki halini merak ettim. Onuda özelden yada albüme eklermisin,göreyimgöğüs ucumda sorun yok daha küçülürse estetik durur diyor dr ama bi daha cocuk emzirme olmazmis gerci üç cocuk var ama dunyanin hali belli mi olur cesaret edemiyorum o kadarına
tamam ama kendim çekemiyorum gün icinde cirine çektirip yuklerim bakarsınŞu anki halini merak ettim. Onuda özelden yada albüme eklermisin,göreyim
foto ekledim bakabilirmisinŞu anki halini merak ettim. Onuda özelden yada albüme eklermisin,göreyim
Baktım canım,yorumumu yazdım.foto ekledim bakabilirmisin
evet dr oyle söyledi asagidan açılmış simdi daha buyuk bide yuvarlak protez kullanilinca duzelir inşallah bu ilk ameliyat benim icin tam bir hayal kirikligi oldu umarim ikincisinde istedigim goruntuye kavuşurumBaktım canım,yorumumu yazdım.
İnşallah canım,Allah yardımcın olsun şans seninle olsunevet dr oyle söyledi asagidan açılmış simdi daha buyuk bide yuvarlak protez kullanilinca duzelir inşallah bu ilk ameliyat benim icin tam bir hayal kirikligi oldu umarim ikincisinde istedigim goruntuye kavuşurum