Almanya Paylasim Alani(Tanisma)

bence B1 sınavı çokda zor değil. ama ben çok iyi hazırlandım. kurslara düzenli gittim. eğer birazda olsa almanca bilgin varsa çokda zor değil. nette çok örnekler var oralara çalış. birde ben evde kendikendime almanca konuştum..

Son düzenleme:
bence B1 sınavı çokda zor değil. ama ben çok iyi hazırlandım. kurslara düzenli gittim. eğer birazda olsa almanca bilgin varsa çokda zor değil. nette çok örnekler var oralara çalış. birde ben evde kendikendime almanca konuştum..

Meral cevabin icin cok tesekkür ederim..sinavi ilk girisinde mi verdin,ve ne kadar ücret ödedin..cok resekkürler

hayır...ilk girişte A2 yi kazandım. 3 ay daha gittim. ikinci sınavda B1 kazandım.
ücrete gelince ben çalışmadığım için ödeme yapmadım. eşimde üniversitede öğrenim yapıyor yani biz ikimizde şu an için çalışmıyoruz..ama şimdi iş arıyorum. vasıflı bir iş istiyorum..1.5 yıl buradayım ve bu zamanzarfında hep kurslara gittim ki biran önce almancayı öğreneyim diye...

:KK3:

aslinda bu mesajima cevap almaktan umudumu kesmistim oyuzde epeydir buraya bakmadim...tasinmadan once yazmistim o mesaji simdi tasindim asagi yukari 1 aydir eschborn dayim...goruselim valla bende daha kimseyi tanimiyorum buralarda iyi gelir banada...bu arada cocuk varmi evlimisin??:KK3::KK52:

evet evliyim bende 4seneye yakindir burdayim iste.

Kizlar kennt ihr in Deutschland Islamische Kindergärten von zB. Milli Görüs. Eger yasadiginiz yerde bi bilgiliz varsa bana ulasin ltf. ist wichtig... Kurumun ismi ve adresi lazim bana..

Hallo kizlar nasilsiniz??
yuhuuuu es gibt auch thema über uns ''Ausländer'' :)

yeni katildim ben woher kommt ihr?

Herkese merhaba, :119:
Ben Venüs. Türkiye'de üniversite okuyorum. Almanya'ya master yapmak için gelmeyi düşünüyorum. :124: Fakat Almanya'da okuyacağım bölgenin bina çöplüğü olmasını istemiyorum. Hem yeşillik içinde, hem modern hayatın devam ettiği, kültürel - sosyal etkinlikler için de uygun olacak, okurken çalışabileceğim bir yer arıyorum. :116: Almanya nasıl bir yer? Almanya'da bana tavsiye edebileceğiniz bir şehir var mı? :44:

selamlar. ben almanyada yaşamıyorum fakat bir sorum olacak. bildiğiniz almanca yayın yapan çizgi film kanalları var mı? şimdiden teşekkür ederim.

X