Sosyal medya beğenileri

Sosyal medyayı bukadar kafanızı takıp özguvenınızı burdan kazanmaya çalışmanız bence doğru değil. Gerçek hayata bakın . Altı üstü bi post. İnsanlar görür beğenmez, görmez, görür beğenir ama tıklamaz, iyidr kötüdür sahtedir bilemezsiniz. Yıllardır sosyal medya kullanmıyorum. Gerçekten incik cincik paylaşımlardan tiksinip kapatmıştım. Birilerinin özgüvenini buraya bağlaması üzücü.

Yani şöyle bi foti attınız, yüzlerce beğeni gelmedi diye öz güveniniz mi sarsıldı, doğru mu anladım
images
😍

kendini atsan begeni gelmese yine anlarim da alt tarafi fincan atmissin. fincani sen mi yaptin seramik kursunda? oyle olsa yine anlarim da alt tarafi fincan fotosu yani. niye icsellestirdin ki? ne var yilbasi süsü varsa? ben gecen yilbasinda komple gittim christmas bazaariyla ünlü ulkeden story attim 12 kisi begenmis 🤣🤣 vallahi simdi saydim, kanitlayabilirim :) su ana kadar farketmemistim bile kac kisi begendi diye çünkü merak edip bakma huyum yoktur oylesine paylasir gecerim.
hic takılma. millet likelasin diye mi o mekana gittin kahve ictin? begenmesin kimse ne olacak?

Ben hic kimseyi begenmiyorum, kendi cevrem degil dis dunya icin kullaniyorum arada biri kafaya takar diye hic kimseye birsey yapmiyorum. Kendimde birsey paylasmam niye paylasayim?

X