- 6 Ekim 2007
- 4.493
- 6
- 36
slm almanyada yasiyorum konyanin eregli ilcesindenim herkese merhaba
kiz benimde anne tarafim eregli li :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm almanyada yasiyorum konyanin eregli ilcesindenim herkese merhaba
merhaba bende dortmunda yakinimkaydirigubbakcemile2
selam kizlar bende dortmund ve hamm a yakinim lünen deyim:)tabiki taniyorum hamm´i akrabalarimiz ve arkadaslarimiz var arada geliriz hessen tarafina
merhaba arkadaşlar
benim bir kaç sorum olacaktı ???
Almanyada oturum almak için A1 sınavını geçmek şart mı? Üniversite mezunları bu sınavdan muaf olabiliyor mu? İllaki bu sınava Türkiyede girmek şart mı? Almanyaya gelipte orda kursa gidilse olmuyor mu? Yani önce Almanyaya gidip orda almanaca öğrenip oturum için öyle başvurulsa olur mu?
yardımcı olursanız sevinirim.
bende üniversite mezunuyum ve bu sınavları yaptım. hemde başarıyle..sende yaparsın çünki bu sınavlarda başarı olmak için önce kendi dilinin gramatiğini iyi bilmen gerekli..ve yazmada önemli..ben burada iyi almanca konuşup daha almanca yazı yazamayanları gördüm.
sen türkiyedeki Alman Kültüründe sınav yap. eğer almancan iyiyse orada direk A1 değil B1 i yapabilirsin. Türkiyede B1 sınavını kazanırsan Almanyada rahat edersin. en azından kurs derdin sınav derdin olmaz... boşyere zaman kaybetmezsin. ben mecburen almanyada yaptım bu sınavları...