- 6 Ekim 2007
- 4.493
- 6
- 36
bende dortmund yakinindayim yokmu dortmundlu biri
kaydirigubbakcemile2
yoooh
nürnbergli var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
arkadas kimler nerde yasiyor almanin neresindesiniz paylasalim belki tanidik cikarra.s
BENDE DORTMUND YAKINLARINDAYIM VARMI DORTMUNDLU BIRI?a.s..
hee gitmisligim var kölne
güzel ama sokaklari biraz pis gibi sanki kaydirigubbakcemile
yani nürnberg cok daha temiz :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Ben Bayern`de yasiyorum, ama Dortmund`da cok akrabalarim var. Belki akrabalarimi taniyo olabilirsin canim :) Bazi yerlerde Türkler genelde birbirini taniyo zaten........
slmlar, ben dortmunda yakinim :) 30 km filan var aramizda. Hammdan katiliyorum. Taniyormusun Hamm i?
Arkadaşlar bende türkiyedeki almancılardanım ama keşke ailem hiç gitmeseymiş almanya acı vatan derler ya doğruymuş ne annemin yüzü gülmüş ne babamın onlar tam 13 sene bir mutlu gün yok babam 2 parmağını işi kazasında kaybetmiş kardeşi denizde boğulmuş ben ora doğumluyum ama keşke hiç gitmeselermiş en sonunda babm kanserden vefat etti mayıs 2008 de sizde bana yardımcı olmanızı istiyorum konuyla iligilibilgisi olan varsa lütfen yardımda bulunsun babam vefat ettikten sonra tüeküyedeki konsolosluklardan araştırdık maaşdan annemin yararlanabileceğini söylemişilerdi bizde gerekli işilemleri yaptırıp ankaraya gönderdik onlar da beklememizi söylediler tam 6 ay oldu ve en sonunda telefonla aradık bize annemin yararlanamayacağını söylediler bizde alman sigortasını aradık onlarda sadece 2 parmağı olduğu için sadece kendisi için geçerliymiş yani%30 sakatlık olduğu için faydalanamayacağını söylediler ama babam tam 13 sene tersanede emek vermişi ve sakat kalımış ayrıca kanserede zehirli ortam da çalışitığı için yakalanmış olabileceğiini söylediler ne yapabiliriz bir bilgisi olan varmı.Annemin hiçbir yerden geliri yok bir evi yok biz bakıyoruz ama kendisinin gelirinin olması farklı şimdiden teşekkürler
Merhaba basiniz sagolsun,
bu konuda benim bir bilgim yoktur ama buradaki berlin türk avukatlarini bir arayin belki yardimci olurlar. Size birkac telefon numarasi yaziyorum selamlar telefon numaralarin basina 0043 almanya kodunu koymayi untutmayin
Yüksel Can (0 30) 21 00 21 61
Sevda Zengin (0 30) 31 80 23 30
Cem Alışık (0 30) 63 22 66 00
Serdar Kaya (0 30) 62 72 96 62
canim almanyanin ön kodu 0043 degil :1rolleyes:
" 0049 " :1hug:
yani misalen almanyadan bi avukat ariyacaksaniz
türkiyeden böyle ceviriceksiniz
Avukat Serdar Kaya
0049 30 62 72 96 62
Arkadaşlar bende türkiyedeki almancılardanım ama keşke ailem hiç gitmeseymiş almanya acı vatan derler ya doğruymuş ne annemin yüzü gülmüş ne babamın onlar tam 13 sene bir mutlu gün yok babam 2 parmağını işi kazasında kaybetmiş kardeşi denizde boğulmuş ben ora doğumluyum ama keşke hiç gitmeselermiş en sonunda babm kanserden vefat etti mayıs 2008 de sizde bana yardımcı olmanızı istiyorum konuyla iligilibilgisi olan varsa lütfen yardımda bulunsun babam vefat ettikten sonra tüeküyedeki konsolosluklardan araştırdık maaşdan annemin yararlanabileceğini söylemişilerdi bizde gerekli işilemleri yaptırıp ankaraya gönderdik onlar da beklememizi söylediler tam 6 ay oldu ve en sonunda telefonla aradık bize annemin yararlanamayacağını söylediler bizde alman sigortasını aradık onlarda sadece 2 parmağı olduğu için sadece kendisi için geçerliymiş yani%30 sakatlık olduğu için faydalanamayacağını söylediler ama babam tam 13 sene tersanede emek vermişi ve sakat kalımış ayrıca kanserede zehirli ortam da çalışitığı için yakalanmış olabileceğiini söylediler ne yapabiliriz bir bilgisi olan varmı.Annemin hiçbir yerden geliri yok bir evi yok biz bakıyoruz ama kendisinin gelirinin olması farklı şimdiden teşekkürler
Canim sultanim Saol ya, benim kafam gitmis baya, birde hic almanyayi aramadigim icin yanlis vermisim numarayi.
selamlar
a.s.