- 16 Aralık 2020
- 4.047
- 7.968
- 108
- Konu Sahibi Latinachica
-
Baya vitamin kullanıyorum b12 çinko vsvs ama sanırım yaşlanıyorum hissi yakamı bırakmıyorÜzülme kız, ağızdan B12 takviyesi al
Yok be ne yaşlanması, saçımda ilk beyazım çıktığında ilkokul 2. sınıfa gidiyordum benBaya vitamin kullanıyorum b12 çinko vsvs ama sanırım yaşlanıyorum hissi yakamı bırakmıyor
Neyseki kocam benden 8 yaş büyükte beyazları benden çok. Onun üzerinden ego tatmini yapıyorum djfjfkfkfkYok be ne yaşlanması, saçımda ilk beyazım çıktığında ilkokul 2. sınıfa gidiyordum benİlk boyadığımda da 5. sınıftaydım. Benimkisi uç bir örnek olabilir ama oda arkadaşımın da çok beyazları var mesela 21 yaşında. Kafaya takılacak bir şey değil gerçekten
Ben bu cevabı cok sevdimHem çalışıp hem ev çevirip her gün şıkır şıkır olmak için takıntılı olmak lazım bence. Benim çevremdekiler öyle... sizin ozendiginiz gibi her daim aşırı süslü olabilen çalışan kadınların benlik algıları sıkıntılı inanın.Benim işyerinde ayarım ortama göre en az haftada bir ve özel günlerde parlamak. Böylece hem her allahın günü o saç baş makyaj tırnak oje topuklu kombin aksesuar..vs çılgınlığında enerji ve zamanımı çöp edip aklımı kaybetmiyorum, hem her gün ozensem sıradan olacağı için alamayacağım kadar iltifatı haftada bir alıyorum, hem kronik salaş imajına izin vermiyorum hem de haftanın kalan günleri rahatça takılıyorum. Bütün yolları denemiş 25 yıllık kurumsal bir köle olarak benim ayarım bu bundan sonra. Size de tavsiye ederim.
Sonuçta hepimiz beyaz yakalı birer köleyiz tatlım, sürekli vitrin bebeği gibi gezmenin kişisel gelişime de yaptığın işe de faydası yok. He ben onu da denedim yıllarca hem de evli ve çocukluyken bile, ama milyoner ve üstün güçlere sahip bir ölümsüz olmadığım için sürdürülebilir olmadığını kabul ettim üstelik ruhumu çok yordu o durumum. Dedim ya 25 yıllık tecrübe, işe yaramasına sevindimBen bu cevabı cok sevdimsanırım benim gerceklerime daha uygun. Her gün öyle olmak cok zor benim icin de bikkinlik sebebi. Ben de ozel gunlerde biraz daha dikkat ediyorum ama haftada bir gibi bir kuralim yok. Bunu sevdim sanırım. Hadi iki olsun. Makul ve yapilabilir geldi. Benim de iltifat aldigim zamanlar oluyor ama aralik fazla. Dediginiz gibi kronik salaş olma haline giriyorum.
Zaten gündüz vaktinde abartılı makyajlar yapan, pullu payetli giyinen insanlar cringe duruyor. Bakımın bence bununla hiç bir alakası yok. Bir de dengeyi tutturamazsa ortaya komik bi görüntü çıkıyorNe iş yapıyorsunuz ?
Herkes illa süslü olacak şıkır şıkır olacak diye bir kural yok ki
Makyaj yapmadan da bir insan bakımlı olabilir.
Temiz giyinerek uyumlu giyinecekse şık olabilir.
Eğer çok göz önünde ve yönetimin özellikle şöyle giyinmelisiniz dediği bir meslek grubunuz yoksa kendi tarzınızda giyebilirsiniz iş yerinizde de
Zaten artık insanlar öyle çok abartılı giyinmiyor.
Dolap ürünleri bile çok pahalanmış ya hep bakıyorum 300 400 yazmışlar güzel montlara çantalara falan zaten sıfırı o fiyatlarda tamam komisyon alıyorlar ama fiyatları gereksiz yüksek tutuyorlar diye düşünüyorum önceden bu kadar değildiCok para harcamadan dolap uygulamasindan sikir sikir seyler alabilirsiniz. Gardrobunuzda sikir sikir kiyafetleriniz olunca her gun ise sikir sikir gidersiniz. Tekerleme gibi oldu ama sabah kiyafet ararken o kiyafetlerden zamaninda uygun fiyata alip stok yaptiginiz icin elinize onlar gececek. Sikir sikir ise gideceksiniz. Ben bi sure oyleydim. Simdi bebek var isi biraktim. Cocugun reflusu var ustume kusuyo hep.6 bucuk aylik. Yatiyorum kusmuklu pijamalarla hayat işte ❤
İs yerinde hep soylerim zaten köle oldugumuzu oyle malesef. Benim icin makul olan bu. Hayallere dalarsam her gun her gun uzulurum. Zaten is tuketiyor beni bi de boyle tukenemem.Sonuçta hepimiz beyaz yakalı birer köleyiz tatlım, sürekli vitrin bebeği gibi gezmenin kişisel gelişime de yaptığın işe de faydası yok. He ben onu da denedim yıllarca hem de evli ve çocukluyken bile, ama milyoner ve üstün güçlere sahip bir ölümsüz olmadığım için sürdürülebilir olmadığını kabul ettim üstelik ruhumu çok yordu o durumum. Dedim ya 25 yıllık tecrübe, işe yaramasına sevindim
Ya bu da kesinlikle etkili biliyor musunuz. Binanin eski olmasi bile modunuzu etkiliyor.Gideceğiniz ortamın heyecan uyandırması ya da orayı sevmeniz de etkili oluyor. Ben önceki işimi çok seviyordum ama uykuyu aşırı seven biri olmama rağmen sabah 5:30 da kalkar saçımı yapar, çok hafif makyajımı yapardım her gün. Kıyafet olarak rahat takılmayı seven biriyim zaten ama uyumlu parçalar giyince şık oluyor gayet ve çoğu zamanda iltifat alırdım. Ama şu an hiç o hayat enerjim yok ve o zamankinin 10 katı fazla zamanım olmasına rağmen içimden gelmiyor, denesem bile yarım yamalak oluyor gibi ve içime sinmiyor. Ben de çok sevmiyorum bu halimi.
İçten gelmesi hakikaten kilit nokta.
Evet ama gidecek kadar su an yok.Ben burada tek sorun olarak sizin kıyafet almamanızı gördüm.
Bir maaş gidiyor demissiniz. E tabiki gidecek.
O erken kalkmak o kadar onemli ki. Kilit noktalardan bir digeri bu ben 5 dk diye diye kendime hazirlanmak icin 20 dk birakiyorum.Her zaman şıkır şıkır değilim, her zaman makyaj da yapmam ayda 3, 4 kez belki ama buna karşın dışarıdan hep bakımlı duruyorum, hatta üniversitedeyken “çok mu zengin” falan diye soruyorlarmış.Halbuki değilim…
Bence en önemlisi kıyafet, seda sayan gibi gezmeye gerek yok, spor şıklık diye bir şey var. Üzerimde kullandığım giydiğim her şeyin temiz olmasına dikkat eder, ertesi gün giyeceklerimi geceden hazırlar, cilt bakımımı ihmal etmem. Deodorant parfüm gibi şeyler çantamda gezer sürekli. Ve bir cımbız
Ben tamamen düzenimi erken kalkmaya borçluyum, her gün 6,30 da kalkarım, mesai saatim 9 da başlıyor arabamla 10 dakika mesafede. O sürede evi toplar, bakımımı yapar çıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?