Allahın her bir gününde bakımlı olabilmek!

hemşire olduğum için forma giyiyordum o yüzden şıkır şıkır olma imkanım olmadı hiç iş yerimde. fakat şıkır şıkır giyinme imkanı olunan işlere ve o iş yerlerindeki kadınlara çok özeniyorum yalan değil keşkem bir holding çalışanı olaydım..
fakat size şöyle bir önerim var. saçlarım kabarık demişsiniz yanlış okumadıysam, saçlarınıza brezilya fönü yaptırabilirsiniz. ben çalışırken bir dönem yaptırmıştım nöbete giderken saç baş dağınık oluyor diye, beni güzelce idare etmişti bir süre. tarayıp çıksam bile bakımlı duruyordu ki benim saç yapımda normalde yıpranık ve ince tellidir. onun dışında çok bütçe ayıramıyorum kıyafete derseniz trendyolun kendi markasının daha uyguna şık ve kaliteli ürünleri oluyor, alttaki yorumları okuyarak güzel yorum yapılmış bir kaç parça alabilirsiniz. etek, şort etek, altına çizme, gömlek, bluz bunlar insanı ekstra bakımlı gösteren kıyafetler. kalıcı oje yaptırabilirsiniz. ve geceden kıyafetlerinizi ayarlarsanız, sabaha hazırlanmanız daha kolay olur. ben bir yere gideceğim zaman mutlaka bir gün önceden kombin ayarlarım kendime. hepsinin dışında bence makyajdan daha önemli bir şey varsa o da cilt bakımı ve cilt bakımı için birazcık pahalı güzel ürünler. düzenli uyguladığınızda bebek gibi daha parıltılı daha sağlıklı bir cildiniz olur..

Baya vitamin kullanıyorum b12 çinko vsvs ama sanırım yaşlanıyorum hissi yakamı bırakmıyor
Yok be ne yaşlanması, saçımda ilk beyazım çıktığında ilkokul 2. sınıfa gidiyordum ben İlk boyadığımda da 5. sınıftaydım. Benimkisi uç bir örnek olabilir ama oda arkadaşımın da çok beyazları var mesela 21 yaşında. Kafaya takılacak bir şey değil gerçekten

Heran bakımlı olmak aslında çok zor değil, biraz ön hazırlık gerek ama
Mesela saçlar güzel kesim, kalıcı fön çok kurtarıcı
Gözlere dipliner, dudaklara severseniz pigmentasyon
Cilt ve saçlar bakımlı olunca çok fark ediyor
Kıyafet renkler uyumlu olsun seviyorsanız uyumlu takılarla kombinleyin
Çanta, ayakkabı kalite olsun
Hergün şıkır şıkır olmak zorunda değilsiniz ama osman abi moduda çok abartı bence öyle markete pazara bile gitmeyin

A
Neyseki kocam benden 8 yaş büyükte beyazları benden çok. Onun üzerinden ego tatmini yapıyorum djfjfkfkfk

Ben bu cevabı cok sevdim sanırım benim gerceklerime daha uygun. Her gün öyle olmak cok zor benim icin de bikkinlik sebebi. Ben de ozel gunlerde biraz daha dikkat ediyorum ama haftada bir gibi bir kuralim yok. Bunu sevdim sanırım. Hadi iki olsun. Makul ve yapilabilir geldi. Benim de iltifat aldigim zamanlar oluyor ama aralik fazla. Dediginiz gibi kronik salaş olma haline giriyorum.

Cok guzel cevaplar gelmis. Simdi tek tek cevap veremedim ama aksam inceliycem. Cok teskkur ederim. Arkadaslar brezilya tonu vs cok söylenmiş. Ben bunu bir kez yaptirdim. Aman allahim 7 8 ay tiftik olsam diye bekledim. Sacim dokuldu. Banyodan sonraki ilk gun cok guzel oluyrodu. Sonra yapisiyormus gibi sönük hissediyordum saçımı. Sanırım bir daha yaptirmam. Ama permayi denemedim. Perma yaptirsam köpük le iki dk da yaparim sanırım. O da zarar veriyor diye korkuyorum. Korkudan hayatim boyunca dogal kalacağım sanırım

Sonuçta hepimiz beyaz yakalı birer köleyiz tatlım, sürekli vitrin bebeği gibi gezmenin kişisel gelişime de yaptığın işe de faydası yok. He ben onu da denedim yıllarca hem de evli ve çocukluyken bile, ama milyoner ve üstün güçlere sahip bir ölümsüz olmadığım için sürdürülebilir olmadığını kabul ettim üstelik ruhumu çok yordu o durumum. Dedim ya 25 yıllık tecrübe, işe yaramasına sevindim

Gideceğiniz ortamın heyecan uyandırması ya da orayı sevmeniz de etkili oluyor. Ben önceki işimi çok seviyordum ama uykuyu aşırı seven biri olmama rağmen sabah 5:30 da kalkar saçımı yapar, çok hafif makyajımı yapardım her gün. Kıyafet olarak rahat takılmayı seven biriyim zaten ama uyumlu parçalar giyince şık oluyor gayet ve çoğu zamanda iltifat alırdım. Ama şu an hiç o hayat enerjim yok ve o zamankinin 10 katı fazla zamanım olmasına rağmen içimden gelmiyor, denesem bile yarım yamalak oluyor gibi ve içime sinmiyor. Ben de çok sevmiyorum bu halimi.
İçten gelmesi hakikaten kilit nokta.

Her zaman şıkır şıkır değilim, her zaman makyaj da yapmam ayda 3, 4 kez belki ama buna karşın dışarıdan hep bakımlı duruyorum, hatta üniversitedeyken “çok mu zengin” falan diye soruyorlarmış. Halbuki değilim…

Bence en önemlisi kıyafet, seda sayan gibi gezmeye gerek yok, spor şıklık diye bir şey var. Üzerimde kullandığım giydiğim her şeyin temiz olmasına dikkat eder, ertesi gün giyeceklerimi geceden hazırlar, cilt bakımımı ihmal etmem. Deodorant parfüm gibi şeyler çantamda gezer sürekli. Ve bir cımbız

Ben tamamen düzenimi erken kalkmaya borçluyum, her gün 6,30 da kalkarım, mesai saatim 9 da başlıyor arabamla 10 dakika mesafede. O sürede evi toplar, bakımımı yapar çıkarım.

Zaten gündüz vaktinde abartılı makyajlar yapan, pullu payetli giyinen insanlar cringe duruyor. Bakımın bence bununla hiç bir alakası yok. Bir de dengeyi tutturamazsa ortaya komik bi görüntü çıkıyor

Aha yeminle bu ben 26 yaşındayım yeminle öğrenci gibi duruyorum. Boyumda kısa ne şık palto yakışıyor ne şişme mont aynı köstebek gibiyim yollarda rahat olayım diye sırt çantası ve spor ayakkabı giyiyorum hep. sonra dışardaki cıvırlara bakıyorum Allahım ben niye şöyle olamıyorum diyorum ya ne güzel giyiniyorlar şık kabanlar şık açık renk pantolonlar saçlar yapılı makyaj o biçim, ya ben 2 gün süslüysem 3. gün kemirgen uykusuz bir sincap gibiyim

Dolap ürünleri bile çok pahalanmış ya hep bakıyorum 300 400 yazmışlar güzel montlara çantalara falan zaten sıfırı o fiyatlarda tamam komisyon alıyorlar ama fiyatları gereksiz yüksek tutuyorlar diye düşünüyorum önceden bu kadar değildi

İs yerinde hep soylerim zaten köle oldugumuzu oyle malesef. Benim icin makul olan bu. Hayallere dalarsam her gun her gun uzulurum. Zaten is tuketiyor beni bi de boyle tukenemem.
Peki bu sadece kiyafet topuklu vs icin mi gecerli. Saç baş konusunda nasil bir yol izliyorsunuz

Ya bu da kesinlikle etkili biliyor musunuz. Binanin eski olmasi bile modunuzu etkiliyor.
Benim is arkadaslarim basta ozenle secilmis gibi hepsi salasti. Sonra yeniler gelmeye basladi. Gencler bi dinamizm getirdi valla. Biz pacoz pacoz geziyormusuz, gorunce imreniyorum. Bir de yillarin tukenmisligi var. Dediginiz gibi icten gelmiyor. Ama bazen icten gelmesini beklememek lazim sanirim.

Ben burada tek sorun olarak sizin kıyafet almamanızı gördüm.
Bir maaş gidiyor demissiniz. E tabiki gidecek.
Evet ama gidecek kadar su an yok.
Ben aslinda kendime su konuda ofkeliyim.
7 yıldır calisan biriyim. Son 3 yildir borcluyum. Ama ilk 4 sene armut mu topladin. Almisim ama rastgele. Kendime uygun kapsul bir dardrop yapamamisim. Taki yok canta yok ayakkabi yokm montum bile iki tane. Biri sisme digeri kase. Sismeyle ise gidiyorum çoğunlukla üşüyorum diye. Cevremdekilere bakiyorum 10 tane kaban. Tabiki kimse 10 tane almak zorunda degil. Ama imkanin olduysa ve istiyorsan almadiysan sıkıntı.ben napmisim bilmiyorum. Simdi tamamliym desem imkanim az ve sanki cok uzun bir surede ancak istedigim asamaya gelebilirim gibi

O erken kalkmak o kadar onemli ki. Kilit noktalardan bir digeri bu ben 5 dk diye diye kendime hazirlanmak icin 20 dk birakiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…