Allahın her bir gününde bakımlı olabilmek!

Benim damarlarim da mor da var bilek içlerimde mor damar ve yeşil mi mavi mi anlayamadigim 2 renk. Soguk alt tonluyumdur diyorum amaaa bilemedim. Mavi mor soguk ama ya yeşil morsa

Benim damarlarim da mor da var bilek içlerimde mor damar ve yeşil mi mavi mi anlayamadigim 2 renk. Soguk alt tonluyumdur diyorum amaaa bilemedim. Mavi mor soguk ama ya yeşil morsa
O zaman nötr oluyorsunuz,her renk saç yakışıyor mesela.

Konu sahibesi havamı değiştirmek istiyorum diyorsunuz sanırsam bence takı alın, güzel takı fena fark ediyor. So Chic'in Trendyolda indirimi oluyor, takip edin derim. Ben bir de bu markayı seviyorum değişik tasarımları var: Küpe - Miss İstanbul Bijoux
Bir tane daha tavsiye isterseniz uygun fiyata çok çok şeker takıları olan bir marka daha var Pelin aksesuar. Bu nasil mesela:

Bir de bazi janjanlı parçaları tavsiye ederim mesela panço, gömleğin üstüne atarsanız havanız değişir.

Kazak mesela dümdüz almazsınız, değişik kesimli bir şey alırsınız misal bu:

Yani yani yine kot giyersiniz, yine rahat giyinirsiniz ama üste giydiğiniz parçanın formu farkli olur. Bence bu ise daha fazla zaman ve yürek koymaniz gerek

Makyajda da krem far cok pratik, fircayla neyle ugrasmayip elle hemen surebilirsiniz. Maybelline Color tattoo hem uygun fiyatli, hem cok cesit renkler var. Cilt renginizi bilmiyorum ama bronzu herkes cok begeniyor: Color Tattoo 24H Göz Farı 35 On And On Bronze

Yani yani daha stratejik parcalara yonelmelisiniz bu işe çok para koymanıza gerek yok sadece doğru yere yatırım yapın, bol sans dilerim

Yani kafada abartili seyler canlandi gibi geldi bana da. Mesela aksesuar kullanirim ama hepsi cok zariftir. Kupelerim sallantili degil miniciktir, nebileyim bilezigim incedir, kolyem ayni sekilde taşliysa susluyse hepsi minik miniktir kibar dururlar.
Makyaj, saç, aksesuar hepsine dikkat ederim ama herşey sadedir aslinda ve cidden 1562626 saat harcamadan oluyor bunlar istek olsun.

notrsunuz
ama notrlerınde bır renk yansıması var onda da hangı rengın daha baskın oldugu ıle cıkar ortaya
notr ama sıcaga donuk mu soguga donuk mu ılla bır yere doner o :)
kolunuzun tum damarlarına bakın bılekten dırsege kadar ıc kısmına en cok hangı renk damar var bende mavıde var yesılde var mor da var esıt denecek kadar ama yesıl bır tık daha fazla o yuzden sarıya donuk notr oluyorum fondoten secımınde de onemlı sacları boyatırken dogru yansıma ıcınde gereklı tonu dogru bulmak onemlı yanı :)

konuyu takipteyim uzun suredir kafama taktığım bir konu benimde, bende calışırken hersey mukemmel saçımdan tırnağıma mukemmel hissediyorum ama çalışmadığım süre içinde saçlar tiftik cilt pütür pütür ayhh çok yoruyor bi şu düzeni yakalayabilsemmm

bu arada bende damarlarıma bakılırsa nötr'üm ama bildiğin sarı alt tonlu sıpsıcak bişeyim bununla ilgili de saç tonu önerileri yaparsanız sevinirim valla kızıldım simdi kahveye döndüm ama doğru kahveyi bulamadım sanırım

Ipek kirpik , kaş konturu, perma ya da brezilya fönü düşündünüz mü hiç?

Makyaj yapamasaniz bile bunlar ciddi anlamda sizi süslenmiş gösterir.

Ve kombin yapmak. Sizin yerinizde olsam alırken kombin yaparak alırım. Bu pantolonla bu ceket, bu etekle bu bluz gibi düşünerek alırım.

Takı ben severim. Ama her gün takmak zul gelebilir. O konu hakkında kolaylaştırıcı fikrim yok.

Ben de kadına dayatılan bu durumdan rahatsızım. Ama makyajsız da çıkamıyorum. Yüzüm solgun görünüyor.

En azından göz altıma kapatıcı sürmek,kaşlarımı boyamak ve rujumu sürmek zorunda hissediyorum. Başka türlü kötü hissediyorum.

Bu sebeple sizi anlıyorum.

Böyle hissetmek istemiyorum demek yerine işinizi kolaylaştıracak çözümler üretin. Çünkü kadın olarak yaradılış özelliğimiz güzel olmayi istemek üzerine kurulu .

Seviyoruz yani güzel olmayı. Güzel olduğumuz söylenince mutlu oluyoruz.

Buna itiraz etmektense kabullenip kolaylaştırıcı yöntemler bulmayı öneririm ben.

Bu içten gelmeli. Ama iş yükünü azalt. Cilt bakımı haftada bir, saça kalıcı brezilya fönü. Kıyafet kombinle dolapta haftalık. Kalıcı oje yaptır. Kalıcı dudak renklendirme gibi.
Ben de üşengeçlerdenim.
İki gün yapsam üç gün yok. Bu kalıcı şeylerle çözdüm. Etiketi çıkmamış 20 pantolonum var belki, yüzlerce ayakkabı ama üşeniyorum. Modun da iyi olacak.
Kalıcı oje, kalıcı saç, her akşam duş benim hızlı çözümlerim.

O zaman nötr oluyorsunuz,her renk saç yakışıyor mesela.
Yoo saçimi siyaha boyatacaktim yilllaaaar önce ve kuafor boyamam yakişmaz diye tutturmuştu beni caydirmak icin alip basima bi siyah peruk tuttu aynada gorunce ben bile hemen vazgecmistim.

Kendi saç rengim kizil kumral boyasiz şu konuya sacimin fotografini atmistim üşenmedim buldum ilk mesajda..Bu renk ve tonlari disinda kolay kolay renk yakiştiramadim ben.

Bu renge gore hangi tonluyumdur.

N nscckts

Bana kalırsa belirli bir bütçe ayırıp kirpik lifting , Brezilya fönü, ve kalıcı eyeliner yaptırabilirsiniz bu uzak gider kalıcı oje gibi, artık hazır evde halledebileceğimiz manikürcü kremler var çok ızamadıktan sonra iş görür bence , kombinelerinde haftalık ayarlayabilşr kafanızdan stresinizi silebilirsiniz . Zaten beğenilme arzunuz bar bir kaç kişiden de güzel sözler duyarsanız süreklilik oluşur diye düşünüyorum

sıcak kahve , küllü kahveler, çikolata tonları, sıcak alt tonlular ıcın uygun olacaktır
kızıldan dondugunuz ıcın ondan kalan yansıma da vardır bırkac kere aynı tona boyatın oturur

Siyah yakışır yakışmasına da,dönüşü çok zor bir renk,belki o yüzden demiştir.Benim de yoğun mor damarlarım,yeşil damar da var ama daha az.O yüzden beyaz tenliyim denilebilir ama bende de sarı saç çok iğrenç duruyor.

sarı alt tonlusunuz :)
bu arada sıyahında alt ton yansımaları var her sıyah sımsıyah olmaz
bu nasıl bı cumle oldu ya

Efsanevi türk kahvesini öneririm.

İiçinden gelmesiyle ilgili bazı kadınlar süslenmeyi kendisiyle ilgilenmeyi sever, içinden gelir her boş vaktini kendine ayırır. Anladığım kadarıyla siz onlardan değilsiniz siz de bunu alışkanlık haline getirmeye çalışın tarzınızı daha kadınsı yapabilirsiniz, burdan başlayabilirsiniz. Kendinizi öyle görmek hoşunuza gittiğinde devamı zaten gelir

Akşamdan ne giyeceğimi ayarlıyorum, oje vs. Akşamdan sürüyorum. Kış günü duşumu akşam alıyorum saclarım sabah düzleştirmeye hazır oluyor. Tabi bebektir vs. Olduğundan dolayı saç bakım maskesi, duş sonrası sprey/krem kullanıyorum ki saatlerce sacla uğrasmayayim diye. Artık elim alışmış 45 dk. 1 saatte hazırım. Ama, tabi bakımlı olurken işe yetismek için kahvaltımı cok kez ihmal ediyorum.

Genel bakımlar hafta sonu oluyor ama bazen pas geçiyorum bebekle musait olmayabiliyorum. Bir şeyleri rutin yaparsanız ve bu alışkanlık haline gelirse extra gibi gözükmüyor ve sıradan hale geldiğinden genelde bakımlı oluyorsunuz.

Ev de uzun donla gezmem ama, düğüne gider gibi de değil hani Rahat bir esofman, temiz bir cilt, yüz nemlendiricisi, dudak balm, parfümlü vücut kremi ışıl ışıl görünmenize yetiyor.

Kozmetik için asla sacma sapan şeyler almam hep markadır ama, kıyafet olarak valla 20 tl ye bile elbise bulabiliyorsunuz. O an bütçe neye uygunsa yani.

Ben oldu bitti bakımlıyımdır ve kızlar hep takdir ederler. Bakımdan kastım tonla makyaj değil ama genelde temiz ve şıkır şıkırımdır.

Dipnot: Asıl önemli yerler bu kısım. Alışkanlık edinmediysen zor gelir, özellikle kozmetik ayrı bir bütçe ister, ruh halin çok çok çok önemli tükenmislik yaşıyorsan içinden gelmez, Yüzdeye vurursan çalışan bayanların hayatları daha planlı çünkü dakik olmak zorunda bu plan doğrultusunda bakımı bile pek ertelemiyorlar çünkü ertelemek yığılma yapar ve bıkarsın.

İki kişi çalışıyoruz çocuklar var ama yardımcım var bu sebepten bir tık daha işim kolay...

Blazer ceketler çok kurtarıcı oluyor kotla elbiseyle birkaç tane edinebilirsiniz. Az topuklu bir bot. Kış için triko elbiseler. Modası hiç geçmez. Etek üzerine kazaklar. Kombin yapmakta zorlanıyorsanız elbise giyebilirsiniz. Bu arada saçlarınıza radikal bir şeyler yapmayın ışıltı olabilir belki. Birezilya fönü deneyebilirsiniz.

Bu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…