- 10 Ekim 2014
- 32.243
- 144.896
- 798
- Konu Sahibi Latinachica
-
saclarınızı sakın boyatmayın sakın ne guzel hıc boyatmamıssınız harıka
ama sekıl verdırın derım yuz seklınıze gore o yuzden ıyı kuafor sart yanı kıyafetden ote once sac sekıllensın havalı bırsey olsun enerjınızı yukseltsın
damar rengını nasıl anlayamadınızya mavıdır ya yesıl ıkısı bırden varsa notrdur ...ben sarıya donuk notr alt tonluyum ıkısıde var ama yesıller cogunlukta oyle olursa ıstedıgınız tum renklerı gıyebılırsınız demektır
altın takılar mı gumus takılar mı daha cok yakısır sıze gumus takılarsa soguk alt tonlusunuz demektır altın takılarsa sıcak
bana bakır- gold rose daha cok yakısıyor cunku notrum . bunun gıbı. rengınızı oradan yakalarsınız belkı ınanın renkler cok seyı degıstırıyor
İndirim kuponum vardı 10 tl. Pantolon da 20 tldi. 10a düştü. 10 tl de kargo ödedim.O nasıl oluyor ya, satan kişinin bedava vermesi kazım. Kargolar zaten en az 10 lira.
Kargo dahil 20 tl olacaktı. Yanlış yazmışım.2. El giysi alabilirsiniz. Ben geçen kargo dahil 10 tlye sıfır ayarında oxxo pantolon aldım.
O zaman nötr oluyorsunuz,her renk saç yakışıyor mesela.Benim damarlarim da mor da varbilek içlerimde mor damar ve yeşil mi mavi mi anlayamadigim 2 renk. Soguk alt tonluyumdur diyorum amaaa bilemedim. Mavi mor soguk ama ya yeşil morsa
Şıkır şıkır diyince benim de aklıma o tarz gelmiyor ya. Ben sadeligi cok severim. Aslinda her seye tastamam dikkat eden biri geliyor. Saçından tutun ayakkabisinin temiz olmasına kadar.
Mesela dogum gunumde biraz ozenmistim kendime. Aldigim yorum suydu bugun dogum gunun gercekten belli oluyor. Yani bir yandan sevindirici bir yandan küfür gibi. Osman aga gibisin ya her daim bugun cinsiyet degistirmissin gibi
notrsunuzBenim damarlarim da mor da varbilek içlerimde mor damar ve yeşil mi mavi mi anlayamadigim 2 renk. Soguk alt tonluyumdur diyorum amaaa bilemedim. Mavi mor soguk ama ya yeşil morsa
Yoo saçimi siyaha boyatacaktim yilllaaaar önce ve kuafor boyamam yakişmaz diye tutturmuştuO zaman nötr oluyorsunuz,her renk saç yakışıyor mesela.
sıcak kahve , küllü kahveler, çikolata tonları, sıcak alt tonlular ıcın uygun olacaktırkonuyu takipteyim uzun suredir kafama taktığım bir konu benimde, bende calışırken hersey mukemmel saçımdan tırnağıma mukemmel hissediyorum ama çalışmadığım süre içinde saçlar tiftik cilt pütür pütür ayhh çok yoruyor bi şu düzeni yakalayabilsemmm
bu arada bende damarlarıma bakılırsa nötr'üm ama bildiğin sarı alt tonlu sıpsıcak bişeyim bununla ilgili de saç tonu önerileri yaparsanız sevinirim valla kızıldım simdi kahveye döndüm ama doğru kahveyi bulamadım sanırım
Siyah yakışır yakışmasına da,dönüşü çok zor bir renk,belki o yüzden demiştir.Benim de yoğun mor damarlarım,yeşil damar da var ama daha az.O yüzden beyaz tenliyim denilebilir ama bende de sarı saç çok iğrenç duruyorYoo saçimi siyaha boyatacaktim yilllaaaar önce ve kuafor boyamam yakişmaz diye tutturmuştubeni caydirmak icin alip basima bi siyah peruk tuttu aynada gorunce ben bile hemen vazgecmistim.
Kendi saç rengim kizil kumral boyasiz şu konuya sacimin fotografini atmistim üşenmedim buldum ilk mesajda.. Bu renk ve tonlari disinda kolay kolay renk yakiştiramadim ben.
Bu renge gore hangi tonluyumdur.
N nscckts
Saç Rengi ve Saç Boyama - Saçlarım olmadı :((((
Brezilya kızılı bu ünlülerde elçin sangunun sacı boyle orjinal ozel sac rengidir sanslısınız masallah Ailede kizil saçlilar var baba tarafinda ozellikle kizil, kumral. 😬 Ben daha cok baba tarafa benziyorum sac rengi, goz rengi Sagolsunlar. 😁 Tesekkurler.www.kadinlarkulubu.com
sarı alt tonlusunuz :)Yoo saçimi siyaha boyatacaktim yilllaaaar önce ve kuafor boyamam yakişmaz diye tutturmuştubeni caydirmak icin alip basima bi siyah peruk tuttu aynada gorunce ben bile hemen vazgecmistim.
Kendi saç rengim kizil kumral boyasiz şu konuya sacimin fotografini atmistim üşenmedim buldum ilk mesajda.. Bu renk ve tonlari disinda kolay kolay renk yakiştiramadim ben.
Bu renge gore hangi tonluyumdur.
N nscckts
Saç Rengi ve Saç Boyama - Saçlarım olmadı :((((
Brezilya kızılı bu ünlülerde elçin sangunun sacı boyle orjinal ozel sac rengidir sanslısınız masallah Ailede kizil saçlilar var baba tarafinda ozellikle kizil, kumral. 😬 Ben daha cok baba tarafa benziyorum sac rengi, goz rengi Sagolsunlar. 😁 Tesekkurler.www.kadinlarkulubu.com
Efsanevi türk kahvesini öneririm.konuyu takipteyim uzun suredir kafama taktığım bir konu benimde, bende calışırken hersey mukemmel saçımdan tırnağıma mukemmel hissediyorum ama çalışmadığım süre içinde saçlar tiftik cilt pütür pütür ayhh çok yoruyor bi şu düzeni yakalayabilsemmm
bu arada bende damarlarıma bakılırsa nötr'üm ama bildiğin sarı alt tonlu sıpsıcak bişeyim bununla ilgili de saç tonu önerileri yaparsanız sevinirim valla kızıldım simdi kahveye döndüm ama doğru kahveyi bulamadım sanırım
İiçinden gelmesiyle ilgili bazı kadınlar süslenmeyi kendisiyle ilgilenmeyi sever, içinden gelir her boş vaktini kendine ayırır. Anladığım kadarıyla siz onlardan değilsiniz siz de bunu alışkanlık haline getirmeye çalışın tarzınızı daha kadınsı yapabilirsiniz, burdan başlayabilirsiniz. Kendinizi öyle görmek hoşunuza gittiğinde devamı zaten gelirMilyon kez konusu açılmıştır.
Kesinlikle önlerinde saygıyla eğiliyorum bu kadınların.
Artık yıldım ben gerçekten. 2 gün kendime ozensem 3. Gün mutlaka paspal bakımsız bir görünüme bürünüyorum. Bakımlı olmayi temiz olmak, iyi giyinmek, guzel kokmak, güzel bir makyaj ve sac olarak algılıyorum ben.
Çalışan biriyim, pozisyonum iyi, ama hiç çalışan bir kadın gibi durmuyorum. Aksine üniversite ogrencisi gibiyim.
Sanki senelerdir kendime bir sey almiyormusum gibi eksiklerim de cok. Bunları tamamlamak için maasimin ciddi bir kismini buna yatirmam gerekiyor. Bazen aslında var gibi geliyor ama ozel hayatimda iş kiyafetlerine kaldigim oluyor. Maddi acidan artık cok zor zaten.
İş hayatimda giydigim şeyleri özel hayatımda giymek istemiyorum. Ama o döngüye giriyorum.
Geçen yine amaan dedigim bir gündü. Çalıştığım amirimin eşi gelmis. Sizi tanıştırmak isterim dedi. Kadın bir geldi şıkır şıkır, ben osman abi gibi. Ya o kadar kötü hissettim ki. Buna karşın yine işe bugün o tarz gidebildim. Kendimi anlamıyorum.
Asla aslalarim yoktur mesela. İş yerinde asla şunu giymem, asla şöyle gitmem gibi. Her şekilde gittiğim için galiba
Ama iyi gorunmedigimde bir yandan üzülüyorum, kötü hissediyorum çelişki ki yine aynı döngüye girebiliyorum.
Yeni yılda kendime saygı göstermek değer vermek ve burdan başlamak istiyorum.
Neler yapiyorsunuz diye sormak istemiyorum, benim derdim nasıl süreklilik saglayabildiginiz. İcinizden cok mu geliyor. Bana her gun ama her gün aşırı zor geliyor. Bu işin püf noktası nedir@ yaptıkça mı yapasiniz geliyor? Bu süreçlerden gecip artık bakkala bile bakımlı gidiyorum diyenleriniz oldu mu?
Bu benBugun hastaneye gittim kiyafetlerimi aksamdan ayarlamiştim ne giyssseem hangi cantayi taksam vs. Kiyafetleri sectikten sonra yatmadan once uygun renkte bir oje sürdüm sabahta makyajimi sacimi yapip gittim yani.
Ha markete gidecegim zaman tutup ne giyecegim ustune dusunmuyorum ama sacma sapan gozukmeyecek temiz normal kiyafetler giyiyorum tabi yine.
Hazirlanirken icime sinmeyen bir şey olduysa, aceleye vs geldiyse hazirlanmam o gun modum dusuk oluyor benim acikcasi, sevmiyorum o yüzden dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?