Allahın her bir gününde bakımlı olabilmek!

sarı alt tonlusunuz :)
bu arada sıyahında alt ton yansımaları var her sıyah sımsıyah olmaz
bu nasıl bı cumle oldu ya
Ay siz bilgili gibisiniz. Ben saçımı hiç boyamadım yani profesyonel olarak boyatmadım. Şu paket boyalardan alıp denemiştim iki paketi üst üste sürmüştüm diye hatırlıyorum. O boya sonrasında saçımda beyazlar çıkmaya başladı. Şimdi baya varlar yaşımda genç. 27 yaşındayım. Boyatmak istiyorum bazen ama beyazlar boyadan dolayı mı çıktı diye evhamlanıyorum. Sizce öyle mi yoksa boyamasam da beyazlar çıkacak mıydı?

Biraz alışkanlık meselesi aslında bu alıştığınız zaman öyle devam eder tavsiyem yeni kıyafetler falan yeni birşeyler aldıkça dahada hevesleniyor insan. Mesela akşamından kombininizi yapabilirsiniz makyaj için ben sabahları biraz erkenden kalkardım Bi kaç gün alıştırın kendinizi eğer zor gelirse nasıl rahatsanız öyle devam edin

Elin alismis 45 dk 1 saate hazirsin, bacim
Alismasa nolcakti

Hiç yansima vs bahsetmedi illa boyamam diye tutturup siyah peruk tutuşmustu kafama ve feci gorunmuştu.
bu renge sıyah yapmak zordur :) yapamam dıyememıs yakısmaz demıs yoksa gayetde yakısır
yalnız su saclara yazık etmemenız ıcın ıyı olmus nadır bulunan renklerden bır kere boyasaydınız bır daha bu halıne tekrar gelmesı ıcın 2 senenızı vermenız gerekırdı

Öncelikle bulunduğunuz durumdan rahatsızsanız demek ki iç sesiniz daha şık olmanızın size iyi geleceğini söylüyor, o yüzden şıkır şıkır olmak zorunda mıyım avuntusuna sığınmamanızı önerecektim naçizane ki sığınmamışsınız zaten tebrik ederim.

Sürekliliği nasıl sağlayacağınız çok basit aslında: bir kez aynada kendinize bakıp gördüğünüzü beğendiğinizde, iltifat aldığınızda, havanızı yürüyüşünüzü değiştirecek kadar çok iyi hissedeceksiniz kendinizi. O his işin devamını getirecek. Kendinize özenmek çok güzel bir duygu hemen kalkın şimdi yapın bişeyler hatta.

boyadan dolayı beyazlamamıstır benımde 26 yasımda saclarımın on kısımda sadece şakak bolgemde beyazlıklar cıkmaya baslamıstı suan 35 yasımdayım hala aynı yerde cıkar maksımum toplasam 20 tane falandır sırf onları kapatmak ıcın kendı rengıme boyuyorum

profosyonel boyama eger ısın ehlı egıtımını almıs bır yere gıdeceksenız tamam... yoksa mahalledekı kuaforlerde toptancısından aynı boyayı alıp boyuyor ustune de yakıyor ve ıkı katı para ıstıyor emın olun

sacınızın uzunlugu ne kadar 2 kutu ust uste surdum dedınız merak ettım aralarında zaman farkı mı vardı hepsı bırlıktemı oluverdı

Boyadan değildir kız, bir noktadan sonra saç dergisindeki melanin azalıyor. Kötü hissetmelik bir durum yok

Benim 18 yaşımdayken bile tek tük beyazım vardı.37 yaşıma kadar boyamadan bir şekilde idare ettim çünkü aralarda olduğu için çok kötü durmuyordu ve saçımın doğal yapısını bozmaktan çok korkuyordum.41 yaşımı doldurdum ve şu anda boyamasam bembeyaz bir kafayla gezeceğim.Kuaförler en ucuz boyaları kullanıp bir ton para istiyor.Ben sürekli kendim boyuyorum bu yüzden.

Ben birazda yaratılış oldugunu düşünüyorum. 3 kız kardeşiz. Ablam ve kardeşim yok şu göz kalemi iyimiş, yok bu ayakkabı güzlemiş diye diye annemin basının etini yerlerdi. Evlenmeden önce göz kalemim bile yoktu. Evlendikten sonrada çekmecenin en arka kısmına düşüp aylarca kaldıgını bilirim. İçimden bakımlı olmak güzel giyinmek hiç gelmiyordu ama belirli bir yaştan sonra insan artık yeter diyor kendine gel . İlk baş kilo vermeyle basladım. Gardroptaki begenmedigim giyinmedigşm kıyafetleri eledm baktım bombos kldı. Her ay kendime ufakta olsa birsey alacagım dedim. Şal pantolon tunik vs. İnsan kendisini sevince kendine de bakmak istiyor. Kaç gundur bakımlı olmak için çabalıyorum umarım ilerletebilirim umarım sende istedgin gibi biri olabilirsn

37 yasa kadar boyamamanız harıka
ne kadar gec o kadar ıyı ... dogal saclara bayılıyorum keske boyamasaydım cok pısman oldum boyayınca keratını zarar goruyor ne olursa olsun dogal sac yumusaklıgında olmuyor 27 yasımdaydım gencım onde beyaz durmasın dıye boyadım ama o zamanlar gozume fazla takılıyormus suan olsa o kadar gozume takılmazdı ...

Benim komşumun ablası var 80 küsur yaşında
O ablayı bir kez olsun bakımsız görmedim
Mutlaka saçını yapar,kıyafeti eski hanımefendi kıyafetleri, ütülü.
Makyajı tam
Birde konuşması nasıl kibar
Bayılıyorum enerjisine

Ben eşimle ilk tanıştığımda full makyaj,saç hergun yapılı (kuaför den yapili )
Asla saçımın dip boyası gelmezdi anında yaptırırdim.
Kıyafetlerim hergun en iyisi falan.
Ama şuan ne zaman makyaj yaptığımı hatırlamıyorum bile 2 sene olmustur belki
İçimden gelmiyor.
Saçımı kestirmem lazım boya yaptırmam lazım hala bekliyorum
Çalışırken daha bakimliyim ama uzun süredir evdeyim halim yok resmen.
Bence herkeste şıkır şıkır olmasın kendimi yabliz hissediyorum

Reactions: Z P
Evet ya,şu anda saçlarımdan nefret ediyorum.On beş günde bir beyazım geliyor neredeyse.Taramak deseniz ayrı bir zulüm.

Saçlarım o zaman belime geliyordu uzundu hepsini tek seferde . arkadaşlarla iddiasına yapmıştık ama pişmanım. Yok boyatırsam üst segment bir yerde boyatırım mahalle arasında manikür bile yaptırmam

Yanii sen kötü hissediyorsan o ayrı tabi başkalarının ne düşündüğü çok önemli değil kendin iyi hissediyorsan diyeceğim ama ilk başta sen kendinden memnun değilsin. Bakım olarak ne konuda memnun değilsin mesela? saçından mı yüzünün soluk olmasından mı yoksa genel olarak mı çirkin hissediyorsun? Ben mesela güzel deseler de kendimi açıkçası çok beğenmiyorum evet bakım dediğin makyaj değildir sadece yüzünün hasta gibi görünmemesi için bi rimel hafif ruj yetiyor ama bunları bile yapmasam hasta mısın diyorlar ki makyaj beni çok aman aman değiştirmiyor zaten. Bi ara kendimi fazla şımarttım affedersin bi halta yaramadı olan paraya oldu saçlarım çok dökülür benim doğal seyrek ve cansızdır bakım yaptırırm serumlar yağlar vs. hiç işe yaramaz yüzüm lekeli olduğu için fondöten kullanırım ama yine görünür ama beni iyi hissettiriyor yine de. En iyi hissettiğim gün ise tüm kıllarımı alıp üstüne hamama kese yaptırmaya gittimde önce kese sonra vucüt peelinglerimle ölü derilerimi de attırıp çıktığım gün mithişş oluyorum kuş gibi hissediyorum. Zor mu geliyor hayır ama açıkçası lise sonlara kadar ne kıyafetime ne makyajıma asla bakmazdım ki bıyıklarım bile duruyordu Üniversite de bakmaya başladım. Kendimi aynaya baktığımda nasıl beğeniyorsam o şekle bürünmeyi seviyorum hafif makyaj dalgalı saç şık bir elbise ile tamamım diyorum sen henüz kendini bulamamış olabilirsin mesela bi giyim tarzın vardır tabi iltifatlar da insana özgüven verir bunlarla birlikte o tarzda devam edersin alışveriş yaparsın gir trendyola indirimli ürünlere bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…