- 28 Mart 2020
- 4.081
- 16.678
- 158
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ay bende bende oturma odasına halı almam lazım ama yok 700 800 diye gidiyor valla işimiz işEvet uygun bulmak biraz zorlasti ama indirim zamanlari dolaptada indirim oluyo ben bekliyorum. Piyasa mahfoldu resmen. Mesela halilar cok pahali suan 400 kusur. Hali almaya calisiyorum aylardir
Oyyy oyyy canım o kusmuklardan çekti desemCok para harcamadan dolap uygulamasindan sikir sikir seyler alabilirsiniz. Gardrobunuzda sikir sikir kiyafetleriniz olunca her gun ise sikir sikir gidersiniz. Tekerleme gibi oldu ama sabah kiyafet ararken o kiyafetlerden zamaninda uygun fiyata alip stok yaptiginiz icin elinize onlar gececek. Sikir sikir ise gideceksiniz. Ben bi sure oyleydim. Simdi bebek var isi biraktim. Cocugun reflusu var ustume kusuyo hep.6 bucuk aylik. Yatiyorum kusmuklu pijamalarla hayat işte ❤
Kalıcı oje neredeyse 1 aya yakın duruyor.Siz nasıl model isterseniz. Ben İstanbulda acıbadem tarafında oturuyorum fıyatlar diğer yerlere gore farklı olabılır. Siz mevkinizi yazıp google da aratabilirsiniz. Fiyatlar yerden yere göre değişiyor.Çıkmıs gibi gorunebilir.Bu sebeple genelde ten rengi üzerine yaptırmaya calısıyorum uzayınca belli olmasın dıye:)Siz de haklisiniz.
Kalıcı oje cok onerilmis.
Nasil bir sey.
Ne kadar gidiyor, kaca yaptirdiniz acaba.
Tirnaklar uzayinca o da cikmis gibi gorunmuyor mu. Bir de tirnaga zarar veriyor mu sararma gibi. Cok soru sordum kusura bakmayin
Burcun neŞıkır şıkır diyince benim de aklıma o tarz gelmiyor ya. Ben sadeligi cok severim. Aslinda her seye tastamam dikkat eden biri geliyor. Saçından tutun ayakkabisinin temiz olmasına kadar.
Mesela dogum gunumde biraz ozenmistim kendime. Aldigim yorum suydu bugun dogum gunun gercekten belli oluyor. Yani bir yandan sevindirici bir yandan küfür gibi. Osman aga gibisin ya her daim bugun cinsiyet degistirmissin gibi
Bakımlı olmak bu demek zaten.Bakımlı olmayi temiz olmak, iyi giyinmek, guzel kokmak, güzel bir makyaj ve sac olarak algılıyorum ben.
Evet ben giysem muhtemelen şimdi 1 hafta beni konuşurlarBi anda degisirsen belki evet.. calistigim
Ozel
Sirkette kadinin biri ilk geldigi gunden itibaren mini giydi.. cok arkasindan konustular hatta idareden uyari bile almis sanirimama Allah var kadina yakisiyodu yani.. yollu gibi gozukuyo diyende oldu, dedim hicte bile ona yakisiyo tarzi o kadinin..
Şık olmuşsunuzgecen sirket etkinligi yaptik,
20-30 kisilik disarida bir etkinlik.
Azicik guzel giyineyim dedim,
giyindigim kombin su : kumas bol kesim renkli bir pantalon, beyaz triko tisort, bol kesim hafif spor bir ceket, altta okul ayakkabisi denen tarzda spor renkli bir ayakkabi. Cok cok hafif bir makyaj.
Inanmazsiniz, icimizde en sik kisi bendim, hatta cok da guzel iltifatlar aldim. Bizim sirkette topuklu giydigimi falan hayal bile edemiyorum
Aynen :)Bugun hastaneye gittim kiyafetlerimi aksamdan ayarlamiştim ne giyssseem hangi cantayi taksam vs. Kiyafetleri sectikten sonra yatmadan once uygun renkte bir oje sürdüm sabahta makyajimi sacimi yapip gittim yani.
Ha markete gidecegim zaman tutup ne giyecegim ustune dusunmuyorum ama sacma sapan gozukmeyecek temiz normal kiyafetler giyiyorum tabi yine.
Hazirlanirken icime sinmeyen bir şey olduysa, aceleye vs geldiyse hazirlanmam o gun modum dusuk oluyor benim acikcasi, sevmiyorum o yüzden dikkat ediyorum.
Abdest konusuyla ilgili yorum yapadan önce bilgi sahibi olup konu ile ilgili videolar izlemenizi tavsiye ederim. Konu dini değil fakat Kuran da bu şekilde bir beyan bulunmadığı için, bunu söylemek için de bir kanıtınız yok. Diğer konular için sizi katılıyorum abdest konusuna maalesef değil.Bakimli
El icin oje sart degil.. guzel bir manikur is gorur… kalici ojede abdest gecmez..bu yuzden bence iyi degil kaldi ki tirnaklara cok zarar veriyor bence.. duzenli krem
Kullanmak onemli ellere…disarda yaptirmiyosanda evde kendin yapabilirsin manikurunu..
Oje gecirir mi suyu diyorsun yaniAbdest konusuyla ilgili yorum yapadan önce bilgi sahibi olup konu ile ilgili videolar izlemenizi tavsiye ederim. Konu dini değil fakat Kuran da bu şekilde bir beyan bulunmadığı için, bunu söylemek için de bir kanıtınız yok. Diğer konular için sizi katılıyorum abdest konusuna maalesef değil.
Kuaföre gitmekle ilgili oldum olası sıkıntım vardı, düzenli boya kesim fön şekillendirme kaş ağda vs için yıllarca her hafta kuaförde saatlerimi harcadiktan sonra baktım olmuyor, onu da şöyle hallettim. yılda 2 kez kesim 1 kez renklendirme dışında asla gitmiyorum. Lazerle kıl tüy sorununu halletmistim zaten. Şekillendirme dip boya kırık alma kaş fön manikür pedikür hepsi için evde ekipman edindim ( başta küçük bir servet tuttu ama 1 yılda amorti ediyor kendini) deneye yanila araştırarak istediğim sonucu almayı öğrendim. Şu anda ombre ve kesim hariç değme kuaföre kafa tutarım iddialıyım. Üstelik kendi evimde sıra beklemeden randevu almadan istediğim zaman temiz temiz vaktim oldukça hallediyorum. Gayet de beğeniliyor. Üstelik zamanım ve param da bana kalıyor.İs yerinde hep soylerim zaten köle oldugumuzu oyle malesef. Benim icin makul olan bu. Hayallere dalarsam her gun her gun uzulurum. Zaten is tuketiyor beni bi de boyle tukenemem.
Peki bu sadece kiyafet topuklu vs icin mi gecerli. Saç baş konusunda nasil bir yol izliyorsunuz
Rahatınıza düşkünsünüz rahatlığı seviyorsunuz ondan. Bazısı süslenmeyi çok sever. Kaç tane kıyafetiniz de olsa siz yine rahat ettiklerinizi giyeceksiniz muhtemelen.
Değişmek istiyorum derseniz de sabırla her gün aynı özeni göstereceksiniz kendinize
Bi tanıdığım kıyafet alırken dolaptaki kıyafetleriyle uyumlu olup olmadığını düşünerek aldığını söylemişti. Kombin sıkıntısını epey rahatlatacak bir yöntem. Aklınızda bulunsun
Bende süslü olmak istiyorum ama ne mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?