Allahın her bir gününde bakımlı olabilmek!

Bakımsızlık başka şey üniversite öğrencisi gibi görünmek farklı şey.
Gençlikteki gibi giyiniyorum demek istemişsiniz sanırım.
Stil farklı şeydir, daha kadınsı şeyler giyip de bakımsız görünülebilir.

Ama bir kot, tişört ile bile üstüne şık bir mont, ceket ile ya da altına tarz bir bot ya da ayakkabı ile ve/ ve ya uyumlu zarif aksesuarlarla ya da ya da sadece bütün vurguyu yapacak stil bir çantayla muhteşem görünebilirsiniz.
Bir de buna ek o dönemin pantone renk kodlarını takip edip kombinlemeyi teninize de giden tonlardan seçerek yapın.

Saç makyaj dediğiniz de herkes öyle hergün fönlerle maşalarla, iş yerinde bile gece makyajlarıyla gezmiyor bitti o dönem.
5 dkda yapılabilen harika doğal makyaj videoları var saçınız düzse güzelce tarayıp , iki krem, yağ sürüp elektiğini alıp çıkarsınız.
Dalgalıysa da kıvırcık kız metodunu araştırın derim. Saçınız doğal dalgasını kullanarak zaman içersinde muhteşem yıka ve çık saçlara sahip olabilirsiniz.

Biraz da düzenli egzersiz ki evde bir matla yapılmayacak şey yok. Stil sahibi bir kadın oldunuz gitti.

Atla deve değil yani. Aynaya bakın, kendinizi, sevin, ilgilenin gerisi gelir.

Son düzenleme:
Dolaptan da herkes giyinmek istemez şahsen ben öyleyim isterse hiç kullanılmamış olsun asla girip bakmadım o siteye
bilmediğiniz nasıl da belli.orada profesyonel satıcılarda var.dükkanlarda ürünlerini satıyor.dünya markaları var orada.etiketli orjinal .mağazada deneniyor ürünler devamlı.ama orada hiç ellenmemişleri var .ve model çeşitleri de çok fazla.

Olabilir ihtiyacım varsa kendi sitesinden almayı tercih ediyorum hiç öğrenmekte istemedim zaten

Olabilir ihtiyacım varsa kendi sitesinden almayı tercih ediyorum hiç öğrenmekte istemedim zaten
valla mağazadan alacak kadar da param var çok şükür ama aynı ayakkabı mağazada 1099 tl iken orada 560 tl şuan.ck montlar mk montlar yarı fiyatına hep.ben alırımmm

valla mağazadan alacak kadar da param var çok şükür ama aynı ayakkabı mağazada 1099 tl iken orada 560 tl şuan.ck montlar mk montlar yarı fiyatına hep.ben alırımmm
Her insan aynı degil işte.Ben seviyorum kendim için alışveriş yapmayı aşırı derecede seviyorum o uygulama bana sıcak gelmedi bilmiyorum

Her insan aynı degil işte.Ben seviyorum kendim için alışveriş yapmayı aşırı derecede seviyorum o uygulama bana sıcak gelmedi bilmiyorum
siz de haklısınız.bazıları dokunarak deneyerek alışveriş yapmayı sever.ben her iki yöntemi de sevenlerdenim

Nasıl yarı fiyatı oluyo çakma olmasın ürünler?

Nasıl yarı fiyatı oluyo çakma olmasın ürünler?
yok çakmalar zaten belli oluyor.mağaza kirası yok vergi yok çalışan masrafı yok .bir de yurtdışından hostesler öğrenciler ya da sık gidenler ürünler getirip satıyorlar.çok aldım ben.hiç sahte çıkanı olmadı.zaten sahteleri fiyatından duruşundan belli.150 ye guess ayakkabı olur mu olmaz.1000 tl ye balanciaga olur mu olmaz gibi gibi.

siz de haklısınız.bazıları dokunarak deneyerek alışveriş yapmayı sever.ben her iki yöntemi de sevenlerdenim
Haha sefan olsun yeter ki alın kendinize balın sevdikten sonra neresi olursa olsun ne fark eder ben biraz takınyılıyım sanırım kendime aşırı özenmeyi sevdiğimden mi bilmiyorum 27 yaşındayım aklım erdi ereli severim kendimle uğraşmayı deli gibi hatta gecen yıl deprem olmuştu o sırada eşim inelim aşağı die koştururken ben saç düzleştirmeyle uğraşıyordum sakin ol birsey olmaz saçım yarım kalacak die ay valla bunu eşim arkadaşlarına anlatır konu kendisi olunca biraz gamsız flan die

sizin yaşlarda bekardım .tek işim çalıştığım işim ve kendime bakmaktı.iş çıkışı mağazaları gezerdim.akşam saçımla uğraşırdım oje mi yenilerdim.french yapardım.haftada 1 föne giderdim mutlaka.şimdilerde çocuk var koştur okula bırak mutfağı topla evi topla sonra okula git al market yemek ödevleri derken anca temizlik topuzuyla dolanıyorum.saç başa bakamıyorum beyazı çıksa 15 güne boyarım serum krem kullanırım cildime ama haftasonu haricinde bakım makım yok artık markete de gitsem düzgün giyinirim ama ona takıntılıyım aynı siz gibi.toka rengim bile uyumsuzsa kapıdan adım atmam

Ay benimden çocuktan beter köpeğim var artı çocuk düşünüyoruz olmuyor flan die stresi var keşke olsa da bende tepeden toplasam kalemle saçımı dağılsam Allah bağışlasın

Ay benimden çocuktan beter köpeğim var artı çocuk düşünüyoruz olmuyor flan die stresi var keşke olsa da bende tepeden toplasam kalemle saçımı dağılsam Allah bağışlasın
sabah hangi montu giysem hangi ayakkabıyı giysem diye düşünüyorum.oysa arabayla bırakıyorum pek kimse görmüyor beni.bazen yüzümü bile yıkamıyorum eve dönüp uyuyayım tekrar diye

valla bu yaşların çocuksuzluğun tadını çıkarın çıkın gezin mağaza tiyatro sergi spor salonu ne olursa.bir daha bunları uzunn süre yapamayacaksınız.ömrünüz çocuk filmlerine gitmekle geçecek.tüm oyuncakçıları ezbere bileceksiniz.kıyafet almak için denerken off sıkıldımmm al da gidelim diyecek çekiştirecek biri sizi.ama oyuncakçı da 10 larca dakika geçirilebilir o normal.parklar da sürüneceksiniz yaz kış.bir sürü hoşlanmadığınız kadınla sohbet edeceksiniz mecbur oralarda.bunlar iyi günleriniz giyinin gezin yiyin için vakit varken

Evet evet aynen bu ben işte. Ve o iki günün sonunda oyle yoruluyorum ki ben sanki ustumden tır geçmiş gibi.
Malesef içten gelmiyor. Ama niye kafaya takiyorum ki takmasam sorun olmazdi. İyi hissetmeme de iyi gelmiyor bana.
Ben genelde saçlarım güzel olunca o gün giydiğim her şeyi kendime yakıştırıyorum. Bence en önemlisi saç . Kendim düz boya mı yapıyorum(hamileyim doğal boya kullanıyorum+kuaförlere para yetişmiyo artık mağlum)
Boya yapmıyorsanız en azından brezilya fönü falan çektirip her gün uğraşma derdiniz olmaz.
Makyaja vaktiniz olmuyorsa dudak pigmentasyonu yaptırın aylarca gider en azından yüzünüze renk katar. bilmiyorum sadece bana mı oluyor ama sevmediğim kıyafetim bile saç güzelse ve yüzde hafif bir canlılık varsa gözüme çok iyi geliyor

Ah bunları bana beddua olarak etsen sağol derdim inan ki zaten eşimle 5 yıl sevgili 1.5 yıl nişanlı olduk ünv.flan derken zaten rahattım istediğimiz gibi ordan oraya gezdik 2 yıldır evliyiz ve artık sokaktan soğuduk resmen biraz dolaşmaya çıkıyoruz ay insanlar çıldırmış gibi nasıl geziyor eğleniyor die söyleniyoruz akşama kadar iş zaten insana yetiyor.bide benim eşim askeri personel hafta sonu ben evde oluyorum bazen o olmuyor gezmek artk bize göre olmuyor sanırım bi an önce çocuk olsun yoksa oda renkleri kombinlemekten şunu giydiririm demekten kafayı yicem bilmiyorum neden ama istiyoruz artk ilk başlarda hayııır die tepelere çıksam da

umarım en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir.yaşınız uygun maddi manevi hazırsınız karı koca.bilinçli çok iyi bir anne olursunuz.iyi geceler

Katılıyorum evet. Bende de takıntı var o konuda. Saçım dağınıksa düzleştiririm hemen markete bile eşorfmanla gitmem . Hiç o kadar rahat takılan birisi olmadım hep bir çeki düzen veririm kendime iyi ki gitmemişim markete, eşimle orda karşılaşmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…