- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 33
- 37
- Konu Sahibi Latinachica
-
bilmediğiniz nasıl da belli.orada profesyonel satıcılarda var.dükkanlarda ürünlerini satıyor.dünya markaları var orada.etiketli orjinal .mağazada deneniyor ürünler devamlı.ama orada hiç ellenmemişleri var .ve model çeşitleri de çok fazla.Dolaptan da herkes giyinmek istemez şahsen ben öyleyim isterse hiç kullanılmamış olsun asla girip bakmadım o siteye
Olabilir ihtiyacım varsa kendi sitesinden almayı tercih ediyorum hiç öğrenmekte istemedim zatenbilmediğiniz nasıl da belli.orada profesyonel satıcılarda var.dükkanlarda ürünlerini satıyor.dünya markaları var orada.etiketli orjinal .mağazada deneniyor ürünler devamlı.ama orada hiç ellenmemişleri var .ve model çeşitleri de çok fazla.
valla mağazadan alacak kadar da param var çok şükür ama aynı ayakkabı mağazada 1099 tl iken orada 560 tl şuan.ck montlar mk montlar yarı fiyatına hep.ben alırımmmOlabilir ihtiyacım varsa kendi sitesinden almayı tercih ediyorum hiç öğrenmekte istemedim zaten
Her insan aynı degil işte.Ben seviyorum kendim için alışveriş yapmayı aşırı derecede seviyorumvalla mağazadan alacak kadar da param var çok şükür ama aynı ayakkabı mağazada 1099 tl iken orada 560 tl şuan.ck montlar mk montlar yarı fiyatına hep.ben alırımmm
siz de haklısınız.bazıları dokunarak deneyerek alışveriş yapmayı sever.ben her iki yöntemi de sevenlerdenimHer insan aynı degil işte.Ben seviyorum kendim için alışveriş yapmayı aşırı derecede seviyorumo uygulama bana sıcak gelmedi bilmiyorum
Nasıl yarı fiyatı oluyo çakma olmasın ürünler?valla mağazadan alacak kadar da param var çok şükür ama aynı ayakkabı mağazada 1099 tl iken orada 560 tl şuan.ck montlar mk montlar yarı fiyatına hep.ben alırımmm
yok çakmalar zaten belli oluyor.mağaza kirası yok vergi yok çalışan masrafı yok .bir de yurtdışından hostesler öğrenciler ya da sık gidenler ürünler getirip satıyorlar.çok aldım ben.hiç sahte çıkanı olmadı.zaten sahteleri fiyatından duruşundan belli.150 ye guess ayakkabı olur mu olmaz.1000 tl ye balanciaga olur mu olmaz gibi gibi.Nasıl yarı fiyatı oluyo çakma olmasın ürünler?
Hahasiz de haklısınız.bazıları dokunarak deneyerek alışveriş yapmayı sever.ben her iki yöntemi de sevenlerdenim
İşte böyle düşündüğüm için mantıskız geliyorNasıl yarı fiyatı oluyo çakma olmasın ürünler?
sizin yaşlarda bekardım .tek işim çalıştığım işim ve kendime bakmaktı.iş çıkışı mağazaları gezerdim.akşam saçımla uğraşırdım oje mi yenilerdim.french yapardım.haftada 1 föne giderdim mutlaka.şimdilerde çocuk var koştur okula bırak mutfağı topla evi topla sonra okula git al market yemek ödevleri derken anca temizlik topuzuyla dolanıyorum.saç başa bakamıyorum beyazı çıksa 15 güne boyarım serum krem kullanırım cildime ama haftasonu haricinde bakım makım yok artıkHahasefan olsun yeter ki alın kendinize balın sevdikten sonra neresi olursa olsun ne fark eder ben biraz takınyılıyım sanırım kendime aşırı özenmeyi sevdiğimden mi bilmiyorum 27 yaşındayım aklım erdi ereli severim kendimle uğraşmayı deli gibi hatta gecen yıl deprem olmuştu o sırada eşim inelim aşağı die koştururken ben saç düzleştirmeyle uğraşıyordum sakin ol birsey olmaz saçım yarım kalacak die ay valla bunu eşim arkadaşlarına anlatır konu kendisi olunca biraz gamsız flan die
Ay benimden çocuktan beter köpeğim varsizin yaşlarda bekardım .tek işim çalıştığım işim ve kendime bakmaktı.iş çıkışı mağazaları gezerdim.akşam saçımla uğraşırdım oje mi yenilerdim.french yapardım.haftada 1 föne giderdim mutlaka.şimdilerde çocuk var koştur okula bırak mutfağı topla evi topla sonra okula git al market yemek ödevleri derken anca temizlik topuzuyla dolanıyorum.saç başa bakamıyorum beyazı çıksa 15 güne boyarım serum krem kullanırım cildime ama haftasonu haricinde bakım makım yok artıkmarkete de gitsem düzgün giyinirim ama ona takıntılıyım aynı siz gibi.toka rengim bile uyumsuzsa kapıdan adım atmam
sabah hangi montu giysem hangi ayakkabıyı giysem diye düşünüyorum.oysa arabayla bırakıyorum pek kimse görmüyor beni.bazen yüzümü bile yıkamıyorum eve dönüp uyuyayım tekrar diyeAy benimden çocuktan beter köpeğim varartı çocuk düşünüyoruz olmuyor flan die stresi var keşke olsa da bende tepeden toplasam kalemle saçımı dağılsam Allah bağışlasın
Hahasabah hangi montu giysem hangi ayakkabıyı giysem diye düşünüyorum.oysa arabayla bırakıyorum pek kimse görmüyor beni.bazen yüzümü bile yıkamıyorum eve dönüp uyuyayım tekrar diye
valla bu yaşların çocuksuzluğun tadını çıkarın çıkın gezin mağaza tiyatro sergi spor salonu ne olursa.bir daha bunları uzunn süre yapamayacaksınız.ömrünüz çocuk filmlerine gitmekle geçecek.tüm oyuncakçıları ezbere bileceksiniz.kıyafet almak için denerken off sıkıldımmm al da gidelim diyecek çekiştirecek biri sizi.ama oyuncakçı da 10 larca dakika geçirilebilir o normal.parklar da sürüneceksiniz yaz kış.bir sürü hoşlanmadığınız kadınla sohbet edeceksiniz mecbur oralarda.bunlar iyi günleriniz giyinin gezin yiyin için vakit varkenHahaen iyisi
Ben genelde saçlarım güzel olunca o gün giydiğim her şeyi kendime yakıştırıyorum. Bence en önemlisi saç . Kendim düz boya mı yapıyorum(hamileyim doğal boya kullanıyorum+kuaförlere para yetişmiyo artık mağlum)Evet evet aynen bu ben işte. Ve o iki günün sonunda oyle yoruluyorum ki ben sanki ustumden tır geçmiş gibi.
Malesef içten gelmiyor. Ama niye kafaya takiyorum ki takmasam sorun olmazdi. İyi hissetmeme de iyi gelmiyor bana.
Ah bunları bana beddua olarak etsen sağol derdim inan kivalla bu yaşların çocuksuzluğun tadını çıkarın çıkın gezin mağaza tiyatro sergi spor salonu ne olursa.bir haha bunları uzunn süre yapamayacaksınız.ömrünüz çocuk filmlerine gitmekle geçecek.tüm oyuncakçıları ezbere bileceksiniz.kıyafet almak çin denerken off sıkıldımmm al da gidelim diyecek çekiştirecek biri sizi.ama oyuncakçı da 10 larca dakika geçirilebilir o normal.parklar da sürüneceksiniz yaz kış.bir sürü hoşlanmadığınız kadınla sohbet edeceksiniz mecbur oralarda.bunlar iyi günleriniz giyinin gezin yiyin için vakit varken
umarım en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir.yaşınız uygun maddi manevi hazırsınız karı koca.bilinçli çok iyi bir anne olursunuz.iyi gecelerAh bunları bana beddua olarak etsen sağol derdim inan kizaten eşimle 5 yıl sevgili 1.5 yıl nişanlı olduk ünv.flan derken zaten rahattım istediğimiz gibi ordan oraya gezdik 2 yıldır evliyiz ve artık sokaktan soğuduk resmen biraz dolaşmaya çıkıyoruz ay insanlar çıldırmış gibi nasıl geziyor eğleniyor die söyleniyoruz akşama kadar iş zaten insana yetiyor.bide benim eşim askeri personel hafta sonu ben evde oluyorum bazen o olmuyor gezmek artk bize göre olmuyor sanırım bi an önce çocuk olsun yoksa oda renkleri kombinlemekten şunu giydiririm demekten kafayı yicem bilmiyorum neden ama istiyoruz artk ilk başlarda hayııır die tepelere çıksam da
Katılıyorum evet. Bende de takıntı var o konuda. Saçım dağınıksa düzleştiririm hemen markete bile eşorfmanla gitmem . Hiç o kadar rahat takılan birisi olmadım hep bir çeki düzen veririm kendimeDirek sorunuza cevap veriyorum 12 yıl aktif çalıştım her gün işe şıkır şıkır gittim. Her gün makyaj yaptım. Özel hayatımda da öyle dışarı hiç makyajsız çıkmadım. Saçım gönlü değilse mutlaka topuz vs gibi bir modeldi. Ben öyle yaşamayı seviyorum. Şu an bebekle evdeyim ama dışarı çıkarken yine kıyafetime sayıma makyajıma önem veririm. Tamamen içten gelmesi gerek bence
İyi gecelerumarım en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir.yaşınız uygun maddi manevi hazırsınız karı koca.bilinçli çok iyi bir anne olursunuz.iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?