- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
- Konu Sahibi Latinachica
-
Kol hadi ok de bacak kili Allah askina guZel bi goruntu miNe güzel salaş olabildiğini bir yerde iyi bir işiniz var. İstediğiniz gün salaş olun istediğiniz gün süslü. Siz kadınlara yapılan güzellik baskısı yüzünden böyle hissediyorsunuz. Valla bana kalırsa kadınlar kıllarını bile almamalı. Kol bacak kılını hijyene bağlayan salak kadınlar var. Erkekler sevmiyor diye ve diğer kadınlardan öne çıkmak için yapıyoruz işte. Benim şu an kusur bulduğum hiçbir yerimle, kılımla sorunum yok erkekler ve güzellik faşizmi olmasa.
Kol hadi ok de bacak kili Allah askina guZel bi goruntu mimini giyen bi kadinin? Sifir kolla alinmayan kol alti? Yani temizi pisi birak goze hitab etmiyor.
Aayy dogal olalim filan derken iyice sacmaliyolar.. yok zorunda degiliz bilmem neBoşver almasin.
Kadina özel bir şey degil kilin neyini seveyim mesela, ben kılı erkekte de sevmiyorum yani bir miktar ok ama baggzi adamlar ustu ciplak haliyle kazak giymiş gibi gorunuyor kıldan, sirti killi erkek gordum ben bi de siyah...Hoş degil
Kışın onlarla ısınıyorlardırBoşver almasin.
Kadina özel bir şey degil kilin neyini seveyim mesela, ben kılı erkekte de sevmiyorum yani bir miktar ok ama baggzi adamlar ustu ciplak haliyle kazak giymiş gibi gorunuyor kıldan, sirti killi erkek gordum ben bi de siyah...Hoş degil
Aynen size katılıyorum. Kıllı tüylü gezmek özgüvenli olmak değil bence. Ben bıyığım uzayınca kendimi pala temiz gibi hissediyorum. Hemen alırım hiç sevmem. Erkekler almıyor falan yazılmış ama belli yaş grubunda , çok tüylü erkekler bile artık rahatsız olup epilasyona gidiyor ki bence haklılar.Aayy dogal olalim filan derken iyice sacmaliyolar.. yok zorunda degiliz bilmem nekimse biseye zorunda degil tabii ama guzel hos olan birsey vardir birde cirkin olan.. nette gordum bazi kizlari mesela biyik almiyo kas almiyo.. belki az kili tuyu olsa ok ama gorunus guzel dehil. kimi dogustan sanslidir gerek yoktur zaten ama erkek gibi gezmekte sacma..dogal olmak bu degil yani, olayi cok yanlis anlamislar bence
Guzellik baskisida degil bu.. gorunmeyen yerlerini almazdi kimse oyle olsaydi..
Size çok katılıyorum, bazı kadınlar doğallık kavramını algılayamıyo bence, doğallığı çok yanlış anlayanlar var, makyaja gerek yok doğallıktan yanayım diyolar ama gözlerin altı mosmor, cilt sivilveli/sorunlu/lekeli ise neyin doğallığı, niye doğallık? Kıl tüy güzel mi ki almayalım gerek yok, e doğal halinde kalsın çoğu kadın tek kaş gezsin o zaman, doğallık bu değil, saçın doğal hali kabarık, tiftik tiftikse ne anlamı var doğallığın? Yapaylaşmadan güzelleşmektir bence doğallıkAayy dogal olalim filan derken iyice sacmaliyolar.. yok zorunda degiliz bilmem nekimse biseye zorunda degil tabii ama guzel hos olan birsey vardir birde cirkin olan.. nette gordum bazi kizlari mesela biyik almiyo kas almiyo.. belki az kili tuyu olsa ok ama gorunus guzel dehil. kimi dogustan sanslidir gerek yoktur zaten ama erkek gibi gezmekte sacma..dogal olmak bu degil yani, olayi cok yanlis anlamislar bence
Guzellik baskisida degil bu.. gorunmeyen yerlerini almazdi kimse oyle olsaydi..
kendınızı ıyı hıssetmek ıstıyorsunuz ve kılık kıyafet olarak kendınızı dogru ıfade edebıldıgınızı ıyı bır ızlenım bırakabıldıgınızı dusunmuyorsunuz anladıgım kadarıyla
dogru mu anlamısım?
dogru sac kesımı ve rengı cok onemlı oncelıkle ve kaş seklı bunlar en buyuk puf noktalar ınsanlar once yuzunuze bakar
dıslerınız temızse rengı acıksa saclar parlak bakımlı cılt temızse cok seyı degıstırır
keratın ıcerıklı bakımlarla saclarınızı besleyın cıldınızı neme doyurun cıldınızın alt tonuna uygun bır allık ve bellı belırsız ıncecık goz kalemı kaşları sabıtlemek bunlar bıle yeterlı
kıyafet olarak da vucudunuzun seklını bılmenız gerekıyor ve bazı renkler ınsanı öldurur bazıları one cıkarır dogru rengı bulmanız ıcın cılt alt tonunuzu bılmenız gerek gun ısıgında bılegınızın ıcındekı damarlara bakın mavı mı gorunuyor yesıl mı
eger yesılse sıcak alt tonlusunuzdur yanı sarı alt ton. mercan seftalı kızıl kahve somon kıremıt gıbı renkler yakısır
soguk alt tonlulara yanı damarı mavı gorunenlere ıse mavı lacıvert mor murdum gumus grı lıla pembe yakısır bunlara dıkkat edersenız sorunu cozmus olacaksınız
Katılıyorum cok fena. Para lazim. Ben de gec kaldim diye dusunuyordum ama cevabinizi okuyunca ben de boyle bir hedef koyabilirim dedim. Yasimiz ayni. Bu ay almaya basladim. Hatta epey aldim diyebilirim. Dün mont aldim gunluk ama. 1000 lira gitti. 100 liraya artik kazak yok. 300 400 den basliyor yünlü bile degil.Valla bu durum parasız olmuyor ya. Kaliteli kıyafet insanı bakımlı ve kaliteli gösteriyor. Bunun için dolaba bütçe ayırıp sağlam bir alışveriş yapmak lazım. O zman çabasız şık olursunuz. Ayrıca fit olmak da bakımlı durmanın püf noktalarından biri. Ben öyle kolay kolay herkesi şık bulmam. Takıp takıştırmak, full saç makyaj bana şık gelmiyor. KEndim de olamıyorum tabii ki şık çünkü almak istediğim kazaklar bile 800 liradan başlıyor. İstediğim kabanlar 2500 liradan başlıyor. Zamanla yapacağım ama yaşım 31. 40'a kadar sağlam bir gardrop yapacağım kendime.
Sac makyaj ve giyimden bile onemli olabilir. Katılıyorum. Boyatmayi dusunuyordum ama vazgectim ben de dogal rengini seviyorum.Ben genelde saçlarım güzel olunca o gün giydiğim her şeyi kendime yakıştırıyorum. Bence en önemlisi saç . Kendim düz boya mı yapıyorum(hamileyim doğal boya kullanıyorum+kuaförlere para yetişmiyo artık mağlum)
Boya yapmıyorsanız en azından brezilya fönü falan çektirip her gün uğraşma derdiniz olmaz.
Makyaja vaktiniz olmuyorsa dudak pigmentasyonu yaptırın aylarca gider en azından yüzünüze renk katar.bilmiyorum sadece bana mı oluyor ama sevmediğim kıyafetim bile saç güzelse ve yüzde hafif bir canlılık varsa gözüme çok iyi geliyor
Aslında bakımlı olmak komple bi bütün, ne tek başına makyaj yeterli, ne tek başına fönlü saç, ne şık giyim, hepsi bi bütünSac makyaj ve giyimden bile onemli olabilir. Katılıyorum. Boyatmayi dusunuyordum ama vazgectim ben de dogal rengini seviyorum.
Kuaför ve güzellik merkezleri kapitalist sistemin kadınlar için yarattığı para tuzağı mekanlarıdır.Ben de senede iki kez gidip saç kestiririm,o kadar.Evde 15-20 liraya mâl edebileceğim bir boyama işlemine 300 lira verecek kadar bol param yok.Hele ki şu kriz ortamında.Kuaföre gitmekle ilgili oldum olası sıkıntım vardı, düzenli boya kesim fön şekillendirme kaş ağda vs için yıllarca her hafta kuaförde saatlerimi harcadiktan sonra baktım olmuyor, onu da şöyle hallettim. yılda 2 kez kesim 1 kez renklendirme dışında asla gitmiyorum. Lazerle kıl tüy sorununu halletmistim zaten. Şekillendirme dip boya kırık alma kaş fön manikür pedikür hepsi için evde ekipman edindim ( başta küçük bir servet tuttu ama 1 yılda amorti ediyor kendini) deneye yanila araştırarak istediğim sonucu almayı öğrendim. Şu anda ombre ve kesim hariç değme kuaföre kafa tutarım iddialıyım. Üstelik kendi evimde sıra beklemeden randevu almadan istediğim zaman temiz temiz vaktim oldukça hallediyorum. Gayet de beğeniliyor. Üstelik zamanım ve param da bana kalıyor.
İşte bir butun oldugu için gözümde büyüyo yaAslında bakımlı olmak komple bi bütün, ne tek başına makyaj yeterli, ne tek başına fönlü saç, ne şık giyim, hepsi bi bütün
Makyaj yapıp berbat saçlarla dışarı çıktığımızda bakımlı görünmüyo, ya da maşalı saçlar ama sıfır makyaj bi yüz, fit olmak da bunun çok önemli bi parçası, süper bakımlı olsanız da kg sorunu varsa o bakımı, kaliteli giyim kuşamı perdeliyo malesef, bakımı gösteren en önemli unsurlar saç-makyaj, bi arkadaşım var inanılmaz bakımlı el ayak, cilt, vücut, epilasyon vs acaip bakımlı öyle böyle değil, ama makyaj yapmadığı için, saçını şekillendirmediği için asla çok bakımlı bi havası yok, tabi bunlar benim kişisel fikirlerim, ben bakımlı olmak adına kaşık gibi protez tırnaklar, dolgulu şişirilmiş dudaklar vs de sevmiyorum, bana çok yapay geliyo açıkcası ciciş kardeşler gibiama çok kişisel tercihler bunlar, isteyen seven yaptırabilir
Bu cok onemli bir sey ya. Ben ne zaman aman bosver bugun salayim desem biriyle karsilasiyorum. Asgari duzeyde eski sevgilinde karsilastiginda kötü hissetmeyecek kadar iyi görünmek mühim. Bu kritik bir eşikKatılıyorum evet. Bende de takıntı var o konuda. Saçım dağınıksa düzleştiririm hemen markete bile eşorfmanla gitmem . Hiç o kadar rahat takılan birisi olmadım hep bir çeki düzen veririm kendimeiyi ki gitmemişim markete, eşimle orda karşılaşmıştım
İşte bir butun oldugu için gözümde büyüyo yao kadar cok detay var ki dikkat etmen gereken.her sey tamam olsun çalı gibi ellerle yine bakimli gorunmuyorsun mesela. Çok şükür ben fitim. Hatta fiziğim epey iyidir yazık ettigimi de düşünüyorum kendime. Gencken imkan varken yapmalı bu nedenle. Canli no make up make up bile yeter abartiyi ben de sevmiyorum
Hah tam olarak bahsettiğim de bu, çatlamış kabuk tutmuş dudaklarla da olmuyo mesela, belli bi düzen tutturunca onu bozmak istemiyosunuz zaten, alışınca o bakımlı görüntüye vazgeçemiyosunuz, yeter ki düzeni oluşturun, başucunuza bi el kremi bi lipbalm koyun mesela, yatmadan hemen 2 dk sürersiniz, gençliğinizi bakımsızlıkla ziyan etmeyin, benim 35ten sonra bakımlı olan bi arkadaşım var, en güzel yıllarını bakımsız geçirdiği için öyle pişman ki şimdi, gençliğim paspal paspal ziyan oldu diyo da başka bişey demiyoİşte bir butun oldugu için gözümde büyüyo yao kadar cok detay var ki dikkat etmen gereken.her sey tamam olsun çalı gibi ellerle yine bakimli gorunmuyorsun mesela.
Ne güzelİçten mi geliyor yoksa alışkanlık mı bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli bakımlı olmayı severim.. gerekirse yemeği geç pişiririm, işe geç kalırım ama mis gibi kokmadan, makyaj yapmadan çıkmam evden, çıkamam. Hatta evden çıkmayacaksam da yaparım.. Ayrıca bakımsız çıksam biliyorum ki bütün günüm mahvolur kendimi çok kötü hissederim..
Duştan çıkınca dahi bir allık sürerim evde kimse olmasa bile. Aynada kendimi güzel görmem lazım.
Bir ton duş sonrası vücut losyonum, ayak kremim, vücut kremim, yüz kremim vardır.
Güzel kombin yapamazsam ya da içime sinmezse bütün modum yerle bir olur.. Evde giydiğim pijama bile uyumlu ve hoş durmalı benim için.. saçlarım görmüş dalgalı yada fönlüdür doğal haline pek bırakmam.
Tırnaklarım hep bakımlıdır.. protez tırnak, kalıcı oje vs yaptırım..
Konu kendim olunca asla üşenmem, sürekli daha fazla ne yapabilirim diye düşünürüm..
Bu durum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ben de böyleyim maalesef..
Ay evet ya tırnak konusunda bari temiz olunsunGercekten yarim yamalak yapilinca daha kotu oluyor. Kadin tirnaklarini uzatmis ama sadece uzatmis ve oje surmuş başka bir şey yok mesela. Ne bir törpü, ne bir ölü derileri alma vs hicbisey yok uzatmis tirnagi ustune de yapistirmiş ojeyi o tirnaklar yelpaze gibi bi de yamuk ya da tirnaklarindan biri kirilmis onu kesmiş oburleri uzun duruyor.
Ben evde kendim yapiyorum manikur, oje işlerini duştan cikinca ozellikle 10dk. Ha suan yorumu yaparken ellerime baktim benim tirnaklarimda da hafiften etlerim var zamani gelmiş geciktirmişim biraz oluyor oyleama asla yarisi cıkmış oje, yamuk tirnak veya 1-2 tanesi kesilmiş kalani uzun tirnakla durmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?