Allahın her bir gününde bakımlı olabilmek!

Böyle kadınlar tanıyorum ve maalesef normal karşılayamıyorum. Ben yanlış düşünüyor olabilirim ama özgüven eksikliği, nerde ne yapılır bilmeme sözkonusu gibi geliyor

Ben de katılıyorum, bir noktadan sonrası özgüven eksikliği ve saçmalık.

O kadarı da saçma bence ne gerek var ... İşsiz mi yazacaktım ama işi de varmış bunlara vakti nerden buluyor
Maske, krem gibi bakımları zaten evde yapıyor. İş çıkışı falan işte kyaföre gittiği, bir ara haftada üç gün tatildi ona. 20lik genç kız sanılmasın diye detay verdim zaten hadi gençler bir derece önem verir dış görünüşe de kırkına iki kalınca artık insan aşmış oluyor bazı şeyleri. Şimdi öyle olanlar lince başlar belki onu da bilemem ama benim açımdan tuhaf yani

Böyle kadınlar tanıyorum ve maalesef normal karşılayamıyorum. Ben yanlış düşünüyor olabilirim ama özgüven eksikliği, nerde ne yapılır bilmeme sözkonusu gibi geliyor
Özgüven eksikliğim ve nerde ne yapılacağını bilmeme gibi bi durumum söz konusu değil.. ben bunu daha çok sürekli estetik yaptıran ve hiçbir yerini beğenmeyen kadınlar için düşünürüm.. ben aksine kendimi beğeniyorum. Sadece bakımlı olmadığım zaman modum düşüyor hepsi bu. Ama yinede belki de kendine fazla yüklenmek ya da takmaktır.. bilemiyorum :)

çocuğunuz olsa okula göndermesi alması yemeği ya da bebekse bakımı yemek yapmak evi toparlamak derken bu kadar vaktiniz zaten olmazdı.böyle mutluysanız bunları yaparken de kimsenin hakkına tecavüz etmiyorsanız neden olmasın.mesela burda yakın arkadaşım var çocuğu yok ve istemiyor.e kazancını kendine harcıyor kuaför dolgu botoks vs..benimse önceliğim çocuğum gene harcıyorum kendime ama dolgu botoks yerine özel ders aldırıyorum mesela.yani her iki taraf da haklı siz de haklısınız.ben de sadece kendimden sorumlu olsam ipek kirpik kaş yapımı cilt bakımı peşindeydim

Çok haklısınız.. ilerde çocuğum olursa o zaman ne durumda olurum bilmiyorum belki de dediğiniz gibi kendime vakit bulamam şuan vaktim bol :) çocuk olunca her şey farklı olabilir o çok ayrı ve önemli bir durum

Süslenmek için zaman lazım. Ev işin olmayacak çoluk çocuk oyun sırası beklemeyecekki süsüne de püsüne de zaman olacak.
Ben cocuklar doğana kadar çok süslüydum şimdi çamaşır as yer süpür sil Toz al , cocuk okula götür al yemek yap oyun oyna, ders yaptir derken bırak süsü saçımı zor tariyorum. Hayat çok karavicdanli ah ah..

Valla namaz kildigim için oje suremiyorum
Sürekli makyajlı olamıyorum

Sadece bı rimel her abdest sonrası
Bende süslü olabilsem keşke isterdim ama namaz öncelik

Şık olmak demek, rahatsız giyinmek demek değildir.
Çok basic parçalar ile şıklık pek ala mümkün, sadelik herşeydir.
Para önemli mi evet çok önemli,kaliteli bir parçayı 2 km öteden tanırım, kaliteden kastım kumaştır.

Kalitesiz ürünleri istediğiniz kadar iyi kombinleyin,sadece iyi görünürsünüz , asla şık görünmezsiniz.

Bu sebeple yıllardır zamansız parçalar alırım , 5 kazağım var belki ama hala giydiğimde sorulur dikkat çeker, moda adı altında olan şeyleri asla almam giymem.

Mottonuz az ve öz olmalı veya ucuz alacak kadar zengin değilim, az giyerim kaliteli giyerim, minimalist çerçevede inanın mümkün.

Benim asla anlamadığım bir durumdur mesela, örneğin bir terliğe o parayı vereceğime değişik değişik giyerim demek, tamam da terlik var terlik var işte.

Çok uzattım neyse, makyaj benim için asla bir bakım göstergesi değildir, kısacası eğer iyi bir tarzınız , üzerinizde kaliteli parçalar varsa , şık görünmemeniz mümkün değil.

Kendi tarzınızı az çok biliyorsanız yaparsınız , evet yine diyorum maddiyat çok önemli hele ki şu günlerde , ama 30 liradan 3 kazak alacağınıza şu malum siteden, 100 liraya tek kazak alın misal, uzun vadede farkı göreceksiniz inanın.

valla fiyatlar korkunçtu avm de.sezonda aldığım pantolona bile 100 tl daha koymuşlar şaştım kaldım.ayakkabılar 300 400 botlar 700 800 dü.kazaklar 350 400 dü hep.iyi montlar 1300 1500 tl.geçen yıllardan kıyafet stoklarım olmasa bu yıl ben de anca lcw den alırdım ki orası bile pahalanmış.düzgün renk uyumlu giyinsin de insanlar kumaş kalitesi vs en son gelsin.faturalar cep yakıyor kışın.avm de yemek ye zaten 3 kişi 150 tl en az tatlı vs yemeden.asgari ücretliden kat kat fazla gelirim var alamıyorum iyi krem kıyafet ayakkabı eskisi gibi.sneaker beğendim 1099 tl idi geri bıraktım mecbur.aynı markayı geçen yıl 400 lere alıyordum kolayca

Fiyatlar hiç inmemiş hatta daha fazlaydı kesinlikle . Kazak ya basit bir kazak 300 den başlıyor . Öyle Network ,Beymen falan da değil. Şimdiki aklım olsa iki yıl önce spor ayakkabı ,outdoor bot falan stoklardim kenarda ,giymezdim

zara berşka stradivar.... türü yerlerde 300 400 500 dü kazaklar.network beymen zaten uçmuş.eskiden indirimden alınabiliyordu artık mümkün değil.uygulamalara bakın dolap vs.oralarda sıfır marka ürünler daha uygun.

Neyse ki ihtiyactan bakmadım eşime hediye alicaktim fiyatları görünce hepsi aynı mı diye merak ettim . ( Bu arada hediye almadım )

Yazın belki iner outdoor bot fiyatları diye bekliyorum . Hatta sizinle de konuşmuştuk

çıkmışlar anacığımmm ne inmesii.marta doğru bir daha bakalım.ben de alacağım seneye giymek için

Bende aksine bugün de böyle olsun diyorum bakıyorum yine saçlar başlar yapılıyor özellikle de cildime yaptığım şu bakımlar istemiyorum ama alıştım istemsizce oluyor

Dolaptan da herkes giyinmek istemez şahsen ben öyleyim isterse hiç kullanılmamış olsun asla girip bakmadım o siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…