Şık olmak demek, rahatsız giyinmek demek değildir.
Çok basic parçalar ile şıklık pek ala mümkün, sadelik herşeydir.
Para önemli mi evet çok önemli,kaliteli bir parçayı 2 km öteden tanırım, kaliteden kastım kumaştır.
Kalitesiz ürünleri istediğiniz kadar iyi kombinleyin,sadece iyi görünürsünüz , asla şık görünmezsiniz.
Bu sebeple yıllardır zamansız parçalar alırım , 5 kazağım var belki ama hala giydiğimde sorulur dikkat çeker, moda adı altında olan şeyleri asla almam giymem.
Mottonuz az ve öz olmalı veya ucuz alacak kadar zengin değilim, az giyerim kaliteli giyerim, minimalist çerçevede inanın mümkün.
Benim asla anlamadığım bir durumdur mesela, örneğin bir terliğe o parayı vereceğime değişik değişik giyerim demek, tamam da terlik var terlik var işte.
Çok uzattım neyse, makyaj benim için asla bir bakım göstergesi değildir, kısacası eğer iyi bir tarzınız , üzerinizde kaliteli parçalar varsa , şık görünmemeniz mümkün değil.
Kendi tarzınızı az çok biliyorsanız yaparsınız , evet yine diyorum maddiyat çok önemli hele ki şu günlerde , ama 30 liradan 3 kazak alacağınıza şu malum siteden, 100 liraya tek kazak alın misal, uzun vadede farkı göreceksiniz inanın.