anne babalrın hiçbir suçu yok onlar arada kaldı belkide.anneleride biz daha fazla yıpranmayalım die çektiler kendilerini bilmiyorum kendilerine göre haklı sebepleri vardıda bi benim gönlümü hoş edebilirlerdi sen biizm oğlana bakma kızım sevmediği bu işleri böyle stresli davranıyor.maddi olarak değil manevi olarak bir nasıl gidiyor hazırlıklar dahi deyip aramadılar. insanda biraz ana baba saygısı korkusu olmalı.. bir dikbaşlılıkki sormayın herkes gazabından korkuyor.kimse bir laf diyemiyor onlarada laf sokuyor.onlarda ona bişey diyemiyor benden çıkartıyor lafını sözünü.düğünden nefret ediyor zar zor bir düğün organize ettik neyse yapcaz.annemde haliyle kına yapmak istedi kendi aramızda kışın ya içerde veya küçük bir salonda kadınlar eğlencekler kendi aralarında.yok sen koyunmusun kına yakcaklar.komik kıyafetler giycekmişim. ben düğünü istemiyorum birde düğün çıktı başıma bilmem ne neler.o kadar çok yıprattıki beni tamam sevmiyodur istemiyodur anlıyorum hiç bişey beklemiyorum ondan maddi manevi sadece bikaç saat katlancak benim için ne varki bunda.bana zehir etti hayatı.hergün tantana neden kına yapılıyomuş neden düğün oluyomuş milleti eğlendirmek zorundaymışmı.herkes yapıyor ailem istiyor yapmak zorundasın 2 saat sürüyor katlanıver diyorum ama artık son damlama kadar doldum taştım arkadaşlar.arada kaldım ben üstesinden gelirim dedim ama gelemedim pes ettim
ya arkadaşlar gerçekten anlamıyorum
biri konu açıp nişanlım ya da eşim beni aniden terk etti deyince, terk eden adama lanetler yağdırıyorsunuz ama bunu konu açan kişi yapınca aferin diyorsunuz.
Sonuçta ortada aniden nişanı atılmış bir erkek var erkek de olsa yazık günah. Evlilik yolunda aniden başına böyle bişey geliyor kadın için de erkek için de acı bir durum.
Konu sahibi, çok fevri davranmışsınız bu iş çocuk oyuncağı değil. çok iyi tanımadan keşke nişanlanmasaydınız da ne nişanlınızı ne ailesini üzmeseydiniz. Anlattığınız sebepler kapristen öteye gitmiyor. Sizi aldatsa falan tamam ama böyle bir sebepten nişan atmak çok büyük vebal
beni eleştireceksiniz ama böyle uyduruk sebeple karşı taraf nişanı atsaydı ve konu da nişanlım beni aniden terketti olsaydı bura hepimiz vay vicdansız şöyle böyel diyecektik:26:
ya arkadaşlar gerçekten anlamıyorum
biri konu açıp nişanlım ya da eşim beni aniden terk etti deyince, terk eden adama lanetler yağdırıyorsunuz ama bunu konu açan kişi yapınca aferin diyorsunuz.
Sonuçta ortada aniden nişanı atılmış bir erkek var erkek de olsa yazık günah. Evlilik yolunda aniden başına böyle bişey geliyor kadın için de erkek için de acı bir durum.
Konu sahibi, çok fevri davranmışsınız bu iş çocuk oyuncağı değil. çok iyi tanımadan keşke nişanlanmasaydınız da ne nişanlınızı ne ailesini üzmeseydiniz. Anlattığınız sebepler kapristen öteye gitmiyor. Sizi aldatsa falan tamam ama böyle bir sebepten nişan atmak çok büyük vebal
beni eleştireceksiniz ama böyle uyduruk sebeple karşı taraf nişanı atsaydı ve konu da nişanlım beni aniden terketti olsaydı bura hepimiz vay vicdansız şöyle böyel diyecektik:26:
dünden beri arıyor beni açmadım telefonlarımı özür mesajları yolluyor sonra akşama doğru öenmli bi durum var nolur aç die yalvarmış bende açtım ağlıyor telefonda.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik die. ben istemediğimi söyledim başıma ağrı girdi öyle böyle değil bağıra bağıra ağlıyor.dün dedim kaplan gibiydin küfür ederken bugün noldu böyle dedim.aklımı yitircem kendimi öldürcem diyor.sen bir kez ölürsün ben her gün ölemem dedim.annesini aramış ağlamış anneside beni aradı başta beni çok sevdiğini falan söledi sen benim kzıımsın falan sonra oğlunu ilk kez böyle ağlarken gördüğünü söledi az kaldı yapma falan dedi.3 gün sonra aynı şeyi yapmıcağı nerden belli dedim.sonra birden taraf değiştirdi yiğitmiş oğlu aslanmış bilmem neymiş.valla dedim senin oğlun sana yiğit bende annemin kıymetlisiyim kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok.e madem baştan atsaydın diyor düğüne yakın neden atıyosun şimdiye kendini toparlardı oğlum diyor.bi üzülme oğlum ben sana yenisini cicisini alırım demediği kaldı.ben kendi derdimi unuttum koskoca yaşlı kadınala kavgaya tutuşuyodum az daha.nerden biliyim dedim artık bıçak kemiğe dayandı yapamıcam dedim.sanki evlenen o herkesten çok üzülen benm hayallarim yok oldu gelinliğim hazır ama giyemicem herşeyim var ama kullanımıcam o kendini düşünüyor.kimse bir kızdan daha fazla üzülemez bu duruma çünkü kızların hayalleri daha bi başka.daha masum.hepsi yok oluyor.o yüzden çok sinir oldum.illa benden söz tamam ayrılmıcam dememi bekliyo arıcakmış oğlum cevap bekliyor dedi ona bişey olursa ben napcam diyor senin annen yanında seni teselli ediyor diyor.valla herkes kendi acısını biliyor hiçbişey olmaz o gayet güçlü gayet sağlıklı yitirmez aklını bişey olmaz merak etme dedim .ben ararım konuşurum onunla bişey deme dedim ama ulaşamadım hattı çekmiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?