Küfür ve hakarete maruz kalmak elbette hoş bir şey değil ama eğer bunun öncesi yoksa sadece o gün davetiye krizinden sonra sarfedildiyse o cümleler bunu aranızdaki mesafeye ve nişanlınızın çaresiz oluşuna bağlayabilir ve affedebilirsiniz. Ama siz işi öyle bir boyuta getirmişsiniz ki fevri davranmış, ailenizi resmen körüklemiş, dolduruşa getirmişsiniz.. İkinizin arasında çözülebilecek basit bir konuyu büyütmüşsünüz de büyütmüşsünüz.. Aileler işin içine girmeseydi belki yarım saat sonra ikinizde sakinleşecek, kendinize ait hatalarınızı anlayacak, birbirinizden özür dileyecektiniz ve konu kapanacaktı.. Ya şimdi??? Hepimiz insanız zaman zaman sinirlerimize hakim olamayabiliriz ama neden iki kişilik dünyanıza başkalarını dahil edersiniz ki? Evlilik kararı alırken ikiniz aldınız ve bir dünya kurmak için yola çıktınız. Öyleyse o yolda önünüze çıkacak taşları da sadece ikiniz yok edebilirsiniz.. Kusura bakmayın ama nişanlınız ne kadar hatalıysa sizde bir o kadar belkide daha fazla hatalısınız.. Sonuçta o keyfi bir sebeple sizden uzakta değil, iş için uzakta ya kaldıramayacağınız taşın altına elinizi koymayacaktınız yada yüklendiğiniz sorumluğu ne kadar zor olursa olsun
tamamlayacaktınız...[/QUOTE
kendinize göre haklı olablirsiniz söylediklerinizde ama olay akşamdan oldu düzeltmek için çok zamanı vardı ben senden ayrıldım ve bunun için parmağımı dahi kıpırdatmıcam dedi.ve ilk kez yaşanmış bir olay değil diyorum ya artık bıçak kemiğe dayandı die artık dayanılmaz bir hal aldı ve gerçekten tüm samimiyetimle bu işin içinden resmi olarak sıyrılmak istedim ve bunun en gereklisi ailelere açıklamaktı.sevgili değiliz ailelere karşı bir sorumluluğumuz var.çünkü beni isterlerken ailemden istediler ve ayrılık kararımında onların açıklaması gerekti ailelere.biz akşamdan zaten ayrılcaz diye anlaştık.konuşmak istediğimde sabah açmadı telini.ağır eleştirmişsiniz kaldıramıcanız taşın altına elinizi koymıcaktınız falan die ben neleri kaldırdım tek başıma neleri başardım ama sorun onu memnun edemememdi.kaç kez yolladım davetiye örneğini o zaman sorun yoktu ne zman matbaaya girdi davetiye ozman başladı o kadar komik sebeplerki x&y derken & neden öyle olmuş düğün salonunun adresimi yazılırmış resmen bahane bulmak için ortada hiçbir sebep yok başka.öyle yarım saatte sakinleşecek geçecek bir konu değildi ben ayrılmakta kararlı olduğum için aileme söledim durumu resmiyete dökmek istedim.ayrıca keyfi bir sebepten uzakta değil farkındayım onun bana uzak olduğu kadar bende ondan uzağım.yani sadece o uzakta değil bende onun bana uzak kaldığı kadar uzağım asla uzaklığına bir laf etmişliğim yok yeterki yanımda hissettirsin kendini yoluma köstek olmasın kız başıma bşeyleri başarmaya çalışıyorum sırf bahane bulmak için buluyor resmen eksik arıyor.yaşamayan anlayamaz size öyle bir izlenim vermiş olablirim ama yaşadıklarımın 10 da 1 ini anasaydınız bunları yazmazdınız sanırım