Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah'ım bilseydim takarmıydım o yüzüğü parmağıma
- Konu Sahibi yahs
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?anne babalrın hiçbir suçu yok onlar arada kaldı belkide.anneleride biz daha fazla yıpranmayalım die çektiler kendilerini bilmiyorum kendilerine göre haklı sebepleri vardıda bi benim gönlümü hoş edebilirlerdi sen biizm oğlana bakma kızım sevmediği bu işleri böyle stresli davranıyor.maddi olarak değil manevi olarak bir nasıl gidiyor hazırlıklar dahi deyip aramadılar. insanda biraz ana baba saygısı korkusu olmalı.. bir dikbaşlılıkki sormayın herkes gazabından korkuyor.kimse bir laf diyemiyor onlarada laf sokuyor.onlarda ona bişey diyemiyor benden çıkartıyor lafını sözünü.düğünden nefret ediyor zar zor bir düğün organize ettik neyse yapcaz.annemde haliyle kına yapmak istedi kendi aramızda kışın ya içerde veya küçük bir salonda kadınlar eğlencekler kendi aralarında.yok sen koyunmusun kına yakcaklar.komik kıyafetler giycekmişim. ben düğünü istemiyorum birde düğün çıktı başıma bilmem ne neler.o kadar çok yıprattıki beni tamam sevmiyodur istemiyodur anlıyorum hiç bişey beklemiyorum ondan maddi manevi sadece bikaç saat katlancak benim için ne varki bunda.bana zehir etti hayatı.hergün tantana neden kına yapılıyomuş neden düğün oluyomuş milleti eğlendirmek zorundaymışmı.herkes yapıyor ailem istiyor yapmak zorundasın 2 saat sürüyor katlanıver diyorum ama artık son damlama kadar doldum taştım arkadaşlar.arada kaldım ben üstesinden gelirim dedim ama gelemedim pes ettim
canım bunu sonradan okudum bazı arkadaşlar fevri davranmışsın demiş ama Allah aşkına üzerinde böyle baskılar kuran bi insana ne kadar katlanabilirdin ki zaten. tamam düğün zamanlarında hep gerginlikler olur ama nişanlın çok agresif yani & bu işareti bile sorun yapmış çocuk gibi ya aklım almıyor benim. bi insanın huyu değişmez evlenince evin düzenine mutfagına banyona camasırına gittiğin geldiğin harcadıgın yere herşeye karışır bu insan. eğer böyle şeylere alışkın değilsen ve rahat büyümüş bi kıssan zaten hakkında hayırlısı olmuş.
ya arkadaşlar gerçekten anlamıyorum
biri konu açıp nişanlım ya da eşim beni aniden terk etti deyince, terk eden adama lanetler yağdırıyorsunuz ama bunu konu açan kişi yapınca aferin diyorsunuz.
Sonuçta ortada aniden nişanı atılmış bir erkek var erkek de olsa yazık günah. Evlilik yolunda aniden başına böyle bişey geliyor kadın için de erkek için de acı bir durum.
Konu sahibi, çok fevri davranmışsınız bu iş çocuk oyuncağı değil. çok iyi tanımadan keşke nişanlanmasaydınız da ne nişanlınızı ne ailesini üzmeseydiniz. Anlattığınız sebepler kapristen öteye gitmiyor. Sizi aldatsa falan tamam ama böyle bir sebepten nişan atmak çok büyük vebal
beni eleştireceksiniz ama böyle uyduruk sebeple karşı taraf nişanı atsaydı ve konu da nişanlım beni aniden terketti olsaydı bura hepimiz vay vicdansız şöyle böyel diyecektik:26:
biri konu açıp nişanlım ya da eşim beni aniden terk etti deyince, terk eden adama lanetler yağdırıyorsunuz ama bunu konu açan kişi yapınca aferin diyorsunuz.
Sonuçta ortada aniden nişanı atılmış bir erkek var erkek de olsa yazık günah. Evlilik yolunda aniden başına böyle bişey geliyor kadın için de erkek için de acı bir durum.
Konu sahibi, çok fevri davranmışsınız bu iş çocuk oyuncağı değil. çok iyi tanımadan keşke nişanlanmasaydınız da ne nişanlınızı ne ailesini üzmeseydiniz. Anlattığınız sebepler kapristen öteye gitmiyor. Sizi aldatsa falan tamam ama böyle bir sebepten nişan atmak çok büyük vebal
beni eleştireceksiniz ama böyle uyduruk sebeple karşı taraf nişanı atsaydı ve konu da nişanlım beni aniden terketti olsaydı bura hepimiz vay vicdansız şöyle böyel diyecektik:26:
- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 39
- 358
Canım en neticesinde sen bir bayansın, bu kadar yıpratılmaman gerekirdi.Her insanın bir dolma noktası vardır.Aynı kaprisleri sen yapsan muhtemelen nişanlının işittiklerinin katbekat fazlasını ondan işitirdin.Belki ayrım yapıyorsun diyecekler ama ben naz,kapris işlerini bayanlara yakıştırırım çünkü bunları çoğumuz farketmeden yapabiliyoruz, neden? Çünkü daha duygusal ve hassasız bu bir gerçek.Ama aynı hassaslığımız, naz ve kapris kaldırmamıza çok müsade etmiyor, ki anladığım kadarıyla sen yeterince kaldırmışsın.Bence için rahat olsun, bu kadar yanlız bırakılmanın, aşağılanmanın, hakarete uğramanın doğal bir sonucu bu ayrılık.Hayırlısı olsun diyelim, kaderinizde bir araya gelmek varsa yine bir araya da gelebilirsinz.Belki bu olaylar bir dönüm noktası olur ve bir daha böyle şeyler yaşamazsınız,nişanlın gerçekten hatasını anlar.Ya da daha çekeceğiniz vardır, evlenir çekersiniz.Ne olacağı belli olmaz dediğim gibi, yaşayıp göreceksin.Şu an ailen arkanda,tek başına karar vermiyorsun ki zaten.Eğer ailenin yapıcı olduğuna inanıyorsan zaten başta bir fevri çıkışın olsaydı onlar büyütmene müsade etmezlerdi.Allah yardımcın olsun.
Düsüncelerinize saygi duyuyorum ama size katilmiyorum. Birincisi nisanlilik zaten bir tanisma sürecidir, nisanlanmanin anlami zaten budur evlenmeden önce tanimak.
Hangimiz sadece flört ederken diledigimiz gibi gezebildik sevgilimizle, onu tanimaya nezaman firsatimiz oldu? Nerdeyse hicbirimiz.
Ikinci konuya gelince: Bakin bu cift saygiyi daha evlenmeden tüketmis, küfürlesme olmus aralarinda. Diyelimki evlendiler, adam bir kere küfür etti, iki kere küfür etti, bakti böyle hincini alamiyor dayaga basvurdu.
Peki aldatmadigi sürece sizce budami ayrilmaya sebep degil?
canım çok üzüldüm inan ki şu anda aynı duyuları yaşıoruz çok iii anlıyorum seni bende 7 yıldır beraberiz 1.5 yıldır nişanlıyız şu anda asskerde ailesi aynı ne arayıp soruyolar ned e nişanlım 1 haftadır aramıyo bende nişan atmak üzereyim skerliğinin bitmesine 2 ay var ama küfür hakaret herşey var benim peşimde koşan adam şimdi bana neler diyo hakkımızda hayırlısı olsun allahım gönlümüze göre versin
canım konu başlığına bakarsan ne diyorum bilseydim takarmıydım o yüzüğü inanın böyle değildi.tamam tartışıyorduk ama böyle hakaretler küfürler parlamalar resmen kusur bulmak için eleştirmek yaprığım işleri.yani katlanılcak gibi değil.herşeyi ben yapıyorum ve yaparkende danışıyorum fotol yolluyorum fikrimi söylüyorm iyi mi nasıl diye soruyorum tamam canım bastır geç diyor sonrasında kusur buluyor.olacak iş değil kasıtlı yapıyor resmen.nişandan sonra nişan süresi uzadıkça böyle bu şekilde oldu.o kadarda kör aşık değilim tanımadan nişan yapıyım.yaşamayan anlayamaz bende biliyorum çocuk oyuncağı olmadığını farkındayım ama nişanı atmam için illa aldatılmammı gerekiyor.ve ben onu aniden terketmedim sonucunu bile bile yaptı bak ben senin sabrını zorluyorum sana küfür hakaret ediyorum bile bile eziyet ediyorum bunun başka bi sonucu olamaz ben parmağımı bile kıpırdatmıcam sen benden ayrılcaksın dedi.
Son düzenleme:
dünden beri arıyor beni açmadım telefonlarımı özür mesajları yolluyor sonra akşama doğru öenmli bi durum var nolur aç die yalvarmış bende açtım ağlıyor telefonda.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik die. ben istemediğimi söyledim başıma ağrı girdi öyle böyle değil bağıra bağıra ağlıyor.dün dedim kaplan gibiydin küfür ederken bugün noldu böyle dedim.aklımı yitircem kendimi öldürcem diyor.sen bir kez ölürsün ben her gün ölemem dedim.annesini aramış ağlamış anneside beni aradı başta beni çok sevdiğini falan söledi sen benim kzıımsın falan sonra oğlunu ilk kez böyle ağlarken gördüğünü söledi az kaldı yapma falan dedi.3 gün sonra aynı şeyi yapmıcağı nerden belli dedim.sonra birden taraf değiştirdi yiğitmiş oğlu aslanmış bilmem neymiş.valla dedim senin oğlun sana yiğit bende annemin kıymetlisiyim kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok.e madem baştan atsaydın diyor düğüne yakın neden atıyosun şimdiye kendini toparlardı oğlum diyor.bi üzülme oğlum ben sana yenisini cicisini alırım demediği kaldı.ben kendi derdimi unuttum koskoca yaşlı kadınala kavgaya tutuşuyodum az daha.nerden biliyim dedim artık bıçak kemiğe dayandı yapamıcam dedim.sanki evlenen o herkesten çok üzülen benm hayallarim yok oldu gelinliğim hazır ama giyemicem herşeyim var ama kullanımıcam o kendini düşünüyor.kimse bir kızdan daha fazla üzülemez bu duruma çünkü kızların hayalleri daha bi başka.daha masum.hepsi yok oluyor.o yüzden çok sinir oldum.illa benden söz tamam ayrılmıcam dememi bekliyo arıcakmış oğlum cevap bekliyor dedi ona bişey olursa ben napcam diyor senin annen yanında seni teselli ediyor diyor.valla herkes kendi acısını biliyor hiçbişey olmaz o gayet güçlü gayet sağlıklı yitirmez aklını bişey olmaz merak etme dedim .ben ararım konuşurum onunla bişey deme dedim ama ulaşamadım hattı çekmiyodu
dünden beri arıyor beni açmadım telefonlarımı özür mesajları yolluyor sonra akşama doğru öenmli bi durum var nolur aç die yalvarmış bende açtım ağlıyor telefonda.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik die. ben istemediğimi söyledim başıma ağrı girdi öyle böyle değil bağıra bağıra ağlıyor.dün dedim kaplan gibiydin küfür ederken bugün noldu böyle dedim.aklımı yitircem kendimi öldürcem diyor.sen bir kez ölürsün ben her gün ölemem dedim.annesini aramış ağlamış anneside beni aradı başta beni çok sevdiğini falan söledi sen benim kzıımsın falan sonra oğlunu ilk kez böyle ağlarken gördüğünü söledi az kaldı yapma falan dedi.3 gün sonra aynı şeyi yapmıcağı nerden belli dedim.sonra birden taraf değiştirdi yiğitmiş oğlu aslanmış bilmem neymiş.valla dedim senin oğlun sana yiğit bende annemin kıymetlisiyim kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok.e madem baştan atsaydın diyor düğüne yakın neden atıyosun şimdiye kendini toparlardı oğlum diyor.bi üzülme oğlum ben sana yenisini cicisini alırım demediği kaldı.ben kendi derdimi unuttum koskoca yaşlı kadınala kavgaya tutuşuyodum az daha.nerden biliyim dedim artık bıçak kemiğe dayandı yapamıcam dedim.sanki evlenen o herkesten çok üzülen benm hayallarim yok oldu gelinliğim hazır ama giyemicem herşeyim var ama kullanımıcam o kendini düşünüyor.kimse bir kızdan daha fazla üzülemez bu duruma çünkü kızların hayalleri daha bi başka.daha masum.hepsi yok oluyor.o yüzden çok sinir oldum.illa benden söz tamam ayrılmıcam dememi bekliyo arıcakmış oğlum cevap bekliyor dedi ona bişey olursa ben napcam diyor senin annen yanında seni teselli ediyor diyor.valla herkes kendi acısını biliyor hiçbişey olmaz o gayet güçlü gayet sağlıklı yitirmez aklını bişey olmaz merak etme dedim .ben ararım konuşurum onunla bişey deme dedim ama ulaşamadım hattı çekmiyodu
canım günaydın bence daha fazla muhatap olma uzatmalarına izin verme bunlar yıpratır seni.görüşme ne onunla nede ailesinden biriyle.senin adına seviniyorum evlenmeden gerçek yüzlerini gördüğün için benim görümcem iyi niyetinin ve insan tanıyamamanın zahmetini çekiyor evlenmişler çocuk olmuş kaynanası benim oğlumda falancanın hala gözü var yetmiyor kadın annesine yani dünürüne diyor bu sadece bir örnek daha neler neler oldu anlatsam şaşarsın.
- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Seni önceki konundan da hatırlıyorum.
Sen başta hata yaptın, o zaman da demiştim nişanlın normal değil diye.
Bundan önce de baya bi olay yaşamıştınız siz, onları unutmak da kolay değil, kaldı ki artık çıkmaz sokaktasınız.
Ben senin nişanlını da ailesini de anlayamadım bi türlü.
Bi kere makyaj kutusunu kayınvalidenin düşünmesi lazım, davetiyeler aynı şekilde.Ağırlık olarak erkek tarafının ilgilenmesi lazım.
Nişanlın ne zannediyor kendini de bi de beğenmiyor.O kadar uğraşmışsın.Siz evlenseniz var ya daha büyük sorunlar çıkar, boşanırsınız.Nişanlında o potansiyel fazlasıyla var.
Hadi ailesi ilgisiz diyelim, peki ya nişanlın? bu güne kadar bütün sorunu çıkaran o, bi de utanmadan düğüne gelmem iptal olur zaten diyo öyle mi.
Ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun o ilgisiz aileye..Hiç bişey olmamış gibi -onlar hep öyle yapıyor ya- devam edip, nişanlınla aranı iyi tutup, düğün yerini hallettirip düğün günü de gitmezdim.Böyle insanlara böyle yaparsan yaranırsın anca.Hey allahım yarabbim ya bu ne ki böyle.
Senin nişanlından bi halt olmaz şekerim.İnsan uzakta olmanın özlemini yaşar, iyi davranır 3 günlük dünya ya.Kırmaya değer mi.Davetiye dediğin nedir ki.Güzel olsa nolur.Bizim ki çok güzeldi, zarifti, şıktı.Ama noldu.Atan bile olmuştur eminim ki.Valla şu an acıyorum davetiyeye verilen paraya.Daha ucuzunu ve basitini seçseymişiz keşke diyorum.Yazık çünkü.
Utanmaz, hem ailesi ilgilenmiyor, hem de beğenmiyor.Acayip sinir oldum ya.O anda lafını iyi vermişsin aferim.Adam olsaydı da ilgilenseydi.
O kadar laf söylemiş, yok ben dğüne gelmem zaten de kılımı kıpırdatmam da ayrıl benden de..niye arıyo şimdi ... varmış gibi.
Sana da söyleyecek laf bulamıyorum ha.Onların ailesine kızılmıcak gibi değil ama sen de sevinme hiç.Sen de hatalısın.BALIK BAŞTAN KOKAR.Öteki konunda söylemiştim ta ben sana bundan hayır gelmez diye.Bi daha diyorum.BUNDAN HAYIR GELMEZ.
Dengesiz anacım bu oğlan.
Sen başta hata yaptın, o zaman da demiştim nişanlın normal değil diye.
Bundan önce de baya bi olay yaşamıştınız siz, onları unutmak da kolay değil, kaldı ki artık çıkmaz sokaktasınız.
Ben senin nişanlını da ailesini de anlayamadım bi türlü.
Bi kere makyaj kutusunu kayınvalidenin düşünmesi lazım, davetiyeler aynı şekilde.Ağırlık olarak erkek tarafının ilgilenmesi lazım.
Nişanlın ne zannediyor kendini de bi de beğenmiyor.O kadar uğraşmışsın.Siz evlenseniz var ya daha büyük sorunlar çıkar, boşanırsınız.Nişanlında o potansiyel fazlasıyla var.
Hadi ailesi ilgisiz diyelim, peki ya nişanlın? bu güne kadar bütün sorunu çıkaran o, bi de utanmadan düğüne gelmem iptal olur zaten diyo öyle mi.
Ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun o ilgisiz aileye..Hiç bişey olmamış gibi -onlar hep öyle yapıyor ya- devam edip, nişanlınla aranı iyi tutup, düğün yerini hallettirip düğün günü de gitmezdim.Böyle insanlara böyle yaparsan yaranırsın anca.Hey allahım yarabbim ya bu ne ki böyle.
Senin nişanlından bi halt olmaz şekerim.İnsan uzakta olmanın özlemini yaşar, iyi davranır 3 günlük dünya ya.Kırmaya değer mi.Davetiye dediğin nedir ki.Güzel olsa nolur.Bizim ki çok güzeldi, zarifti, şıktı.Ama noldu.Atan bile olmuştur eminim ki.Valla şu an acıyorum davetiyeye verilen paraya.Daha ucuzunu ve basitini seçseymişiz keşke diyorum.Yazık çünkü.
Utanmaz, hem ailesi ilgilenmiyor, hem de beğenmiyor.Acayip sinir oldum ya.O anda lafını iyi vermişsin aferim.Adam olsaydı da ilgilenseydi.
O kadar laf söylemiş, yok ben dğüne gelmem zaten de kılımı kıpırdatmam da ayrıl benden de..niye arıyo şimdi ... varmış gibi.
Sana da söyleyecek laf bulamıyorum ha.Onların ailesine kızılmıcak gibi değil ama sen de sevinme hiç.Sen de hatalısın.BALIK BAŞTAN KOKAR.Öteki konunda söylemiştim ta ben sana bundan hayır gelmez diye.Bi daha diyorum.BUNDAN HAYIR GELMEZ.
Dengesiz anacım bu oğlan.
herşeyimi kendim yaptım bilerek aramadım onlarda benden bekledi belki aramamı aramadım dedim azıcık aşım ağrısız başım.kına kıyafeti seçmeye çok hevesliydi ben alırım sana bindallını falan demişti kayınvalidem bende gittim kendim seçtim geçen aradıklarındada ben kendim hallettim aldım kınalıklarımı dedim bi garip oldular hıııı falan dediler.napıyım kendileri utansın ben kız halimle yapmaya çalışıyorum yüzlerine vurur gibi bak siz almassanız ben alrım ben yaparım dermiş gibi oldu benimkide
- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
hayır ama böyle şeylerde onlarına araması gerekirdi dimi arkadaşlar içerledim açıkcası.kızım az veren gönülden verir ister bi alışverişe çıkalım ne eksikse alalım diceklerdi.çok beklentim yok olmuş dicek kadar gönülleri hoş etcek kadar adet yerini bulsun die.bende sonradan görme değilim kimseyi zarara sokacak değilim.olmadı oğlundan isterdi parası yoksa oda verirdi.ne tutcakki.oğlunu arayıp bak adettendir kıza alışveriş yapılır bizde katarız sende biraz kat gönlünü hoş edelim demediler.ailemde böyle bişeylerim eksik oluyor die onlarda bi garipler çeyiz falan seremediler makyaj kutum onum bununm yok die.olduğu kadarını sersek millet kusur arıyor zaten die seremeden kaldı kadın.bende muhtaç değilim onlar aramadı ben arayıp alışveriş yapmıcazmı dicek halim yoktu.sonra bende sırf inadıma erkende olsa gidip abiye ve bindallı seçimimi yaptım.ben hallettim dedim laf arasında.makyaj malzemelerimi yeniledim iyi kötü kutu ayarladım falan hani siz yapmıyosunuz ama ben yaparım der gibi ama anlayana işte...
- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123