- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkında hayırlısı olsun canım napıcan herseyde varmış bi hayır derler ya eger bi iş olmuyosa hakkında hayırlısı var ondan...umarım bida bunları yasamazsın...
Amin inş...teşekkür ederim iyi dilekleirniz için sürekli onun açısndan düşünülüyor herkes kimse kolay kazanmıyor parasını herkes ekmeğini taştan çıkartıp kuruyor yuvasını helal para kolay kazanılmıyor.illaki emeğine saygım var ama herşey emek değilki.insanlık olsun o beni saraylarda yaşatmış pamuklara sarmış ne fayda bana insan gibi davranmadıkça.bende zamanında çalıştım biliyorum zorluğunu şu an çalışamamamın sebebi ülkemizdeki koşullar kpss ye hazırlanıyorum.boş bi insan değilim bende bugün olsa bugün gocunmam erkek gibi çalışır ona bile bakarım ben bu yürekle.ama benim derdim beni anlayan bir eş bana değer vesin.canım cicim seni seviyorum demesin.sadece seni çok iyi anlıyorum desin haklısın desin.derdim o benim yıllardır anlatamadım ona bunu.anlatamıycamda artık.ama benim tek hatam bu kadar son noktada patlamam belki nikah masasında da patlayabilirdim ama neden 3 ay önce neden 5 ay önce bitirmedim.benim tek suçum bu ama napıyım herkesin bir taşma noktası var..
canım anlamadım, o değil miydi sana para yollayan maddi zararını karşılamak için?şimdi o mu para istiyor?