kendimi çok kötü hissediyorum çok mutsuz çok çirkin hissediyorum birde.yoktan var etmeye çalıştım herşeyi davetiyesini kınalığını bilmem neyini derken kendime hiç bakamaz oldum.bi gün kınalık için abiye bakmaya girdim bi yere pahalı lüks bi yer sonra çocuk bi süzdü beni ayakkabılarımda kilitlendi.spor ayakkabılarım vardı ayağımda siyah burunları açılmış falan bi hal olmuşum dedim ne işim var burda kendi kendime hemen çıktım ordan.herşeyi yoktan var etmeye çalıştım kapora verdim taksit erteledim başka bişeye yatırdım derken kendim insanlıktan çıktım.ayaküstü gezerken simit yemekten içim kurudu.gördüğüm muamaelye bak.dedim az önce para yollıcaksın bana zararımı karşılamam gerek dedim bir sürü taksit erteledim saçma sapan şeylere para verdim dedim ne kadar varsa yollıcam tüm paramı dedi yollamış ne kadar yollmış bilmiyorum.sonra istemiyorum dedim başımın gözümün sadakası olsun senden kurtuldum dedim.ama bi yandanda diyorumki ne günahım var benim insanlıktan çıkmışım zaten gidip akşam ertelediklerimi yatırıyım artarsada insana benzicek bişeylermi alsam diyorum.asla haram değildir dimi çünkü herşeyle kendim ilgilendim kendi rızkımdan kestim haketmiyomuyum şimdi
sen bilirsin canım ben olsam gelinlikten tut davetiyeye kadar hepsini yollardım parayı alsam da.Sen de haklısın durduk yere boşuna bir ton masrafa girip kendini bir de harap etmişsin.Düğündü gelinlikti bunlar hep onların da ilgilenmesi gereken şeyler, düğünü erkek yapar gelinliği erkek alırı da geçtim
teşekkür ederim arkadaşlar..öyle bişeyki bir rahatlık var üzerimde.ama rahatlık neden nasılsa barışırız rahatlığımı korkuyorum.bitse gerçekten bu kadar rahat olmamam gerekirdi biraz üzülmem gerekirdi.hiç üzülmüyorm neden
iyi de neden herşeyi tek başına yapıyorsun onu anlamadım. kendi ailen neden ilgilenmiyor.
ayrıca sen aramalıydın onları. kız alıyorlar deyip onlardan beklemen bana acayip geldi biraz. onlar da aramalıydılar tabi. gereksiz bir inatlaşma olmuş.
anladığım kadarıyla sen biraz kaprisli ve fevrisin.
kendini yumuşatmaya çalış canım.
kadınlara, hele genç kızlara küfür hakaret falan hiç yakışmıyor.
düzelmeyecek bişey yok ortada ama düzelse mi iyi düzelmese mi iyi bilemedim.
pek hazır değilsin gibi daha.
valla yaşadıklarını okuyunca şaştım kaldım ama nasılsa barışırız rahatlığımı cümlesini okuyunca daha bi şaşıp kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?