- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
aslında çok kolay anlaşılabilecek bir insanım ben hiç bir şartım yok gözüm yok hiçbişeyde neyi alıp veremiyoruz eşimlede anlamıyorum.inanın çok üzülüyorum çok kolay damarıma basıyor benim.damarıma basıncada bende onun canını acıtmaya çalışıyorum.öyle öyle derken dha ilk dakkalarda ayrılık lafı çıkıyor ağzımızdan.ondan sonra haydee o bana ben ona.böyle böyle acımasız kolay insan kırabilen bir insan oldum.eşimde farkında bunun illa bişeylerin değeri kaybedince anlaşılır.oda beni kaybettiğinde anlıycak heralde.burdada yanlış anlaşıldım herkesi çabuk kırıyorum ama ben çok yıprandım.böyle değildim.herkesten özür diliyorum.derin sendende vişneli pastatanda.ama nolur aileme laf etmeyin
Derins şunu demek istemiş size; siz tartışıyorsunuz kavga edip barışıyorsunuz ama bu durumdan en cok etkilenen aileniz, en cok onlar üzülüyordur.
"Yazık yaaa ailene acıyorum senin" dememiş.
Hani derler ya, filler tepişirken çimenler ezilir, o hesap. Biz kocalarımızla tartışıyoruz olan annelerimize oluyor.
İletişim probleminiz var, ayrısınız bir de... Yan yana gelme ihtimaliniz yok mu?